Gå til innhold

C0bra

Bruker
  • Innholdsteller

    855
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av C0bra

  1. Okei, der kom svaret jeg ville ha;) Nettopp, er derfor jeg lurer, for orker ikke all jobben med å skifte fjæerer og slik. Ett lite kambytte tar ikke lange tiden, og koster så lite at det er verdt det for de hestene ekstra som kommer, så får vel bli det etter nyttår, at det ikke blir optimalt er jeg klar over og driter i da det blir nybygd litt mer serriøs senere en gang(når pengene kommer eller denne ryker)
  2. Er forgasser motor. Kan ellers si at sånne normale problemer er jeg kjent med, er bilmekaniker. Er bare nyskjerrig på om det er noen som har vært borti disse motorene en del før som vet om det pleier være ok å skifte kun kam, eller om alt må tas. Er stor forskjell på motorer på hva som er nødvendig å skifte..
  3. Tenkte å skifte kamen i 305 LG4 maskinen som står i camaroen(85modell, 108000km) bare så den går litt bedre til jeg får bygga sammen en 383 eller 396 når jeg kommer ut av førstegangstjeneste i millitæret og tjener normalt igjen.. Så trenger ikke det normale preiket om at jeg heller må bruke pengene på en 350;) for det kommer noe bedre senere Spørsmålet jeg da vil stille er.. Har sett på Comp cams sin XE262 og XE256.. Hvilken ville dere tatt? Heller mest mot 262. Har forsåvidt headers og innsug som passer opp til 5500rpm.. Holder det med kam, eller bør jeg kjøpe kit som inneholder løftere og kjede eller kittet som har løftere, kjede, fjører, tetninger og hele pakka? Motoren er forsåvit helt frisk og ikke kjørt så veldig mye så tenkte kansje det holdt med kam, kjede og løftere?
  4. Ville uten tvil kjøpt omegaen! Syntes mercedes c-klasse er dritt å kjøre:S spesielt med så liten motor, går jo som en moped.. Ikke er de noe spesielt komfertable heller..
  5. Er jo bare til å starte firma som spesialiserer seg til å nedtrimme biler dette da! Med en enkel liten computer med kode så alt stilles til orginalt.. Få e Corvette Z06 med 7liters motor, turtallsperre på 3000rpm og tenning og alt stilt noe så inni helvetes galt det er mulig, ja, også en skrue på gasspjeldet som begrenser det til 1/3åpning. WOHO da har du 100hk når du skal godkjenne skiten, og staten er fornøyd;) Eller bare leie inn osama litt og få han til å ta noen småfly inn i stortinget:D
  6. Har ett K&N innsatsfilter til Porsche 911 liggende. Mener det har stått på en 82modell 911 SC en liten stund bare. Kan finne mål hvis noen er interriserte! Filteret kan selges nyrenset og oljet. Bud på 200kr + frakt? Er i sandnes..
  7. Stemmer det;) Mener at BMW klarte å måle sin 1.5liter til 1499hk, om de kjørte den med såpass vet jeg ikke. Etter hukommelsen var det vel 5.2bar de kjørte turboen på:O Men over på amerikansk. Corvette kom vel i en spesialversjon på noen få biler i 1967, 427 med 565hester eller noe slikt synes jeg å huske?
  8. Skulle også likt å hatt film av det, den bilen er SYK!! Etter min mening, MYYE råere enn granadaen til mydland
  9. Skikkelig pen bil:) Den kom seg også betraktelig når du fikk på den lista bak;) Hadde det vært min bil ville jeg hatt emblemet bak også, men den er skikkelig fin:D Ikke vurdert å sote mer?
  10. Er i en annen klasse enn 2fast 2 furious og slikt det ja;) De beste bilfilmene ble laget i gamle dager;):D
  11. Syntes ikke det var dyrt til å være på verksted. Må tenke på at dem har kjøpt den av en annen bedrift, som også skal tjen penger..
  12. Spesielt merkeverksted er veldige på å skifte deler i stede for å reparere gamle. Men resten kommer etter de også, desverre!
  13. EBB er vel grei på det meste av motorer? Tor Einar Jensen, i oltedal, skal vist være skikkelig god på det meste av amerikansk;) Kjører Dragrace også, metanol greier:D
  14. Det er større runnere på innsuget til 2.5. Gasspjeldet er også større.. Er også annerledes med følere og slikt på innsuget. Er vel ikke alle 2.5l som har bankesensor heller har jeg hørt
  15. Skoda felicia pickup! Trodde dette var noe helt jævlige greier som jeg på 1.92m hvertfall ikke skulle få plass i uten å krølle meg sammen. Samtidig være noe dritt som slang på veien. Ble overraska når jeg kom inni bilen, satt faktisk ganske bra og bilen var faktisk veldig grei å kjøre! Faktisk en bil jeg kunne tenkt meg, hvis jeg skulle hatt en liten pickup:) Mercedes SL300(rundt begynnelsen på 90 tallet?), forventa at dette skulle være en BRA bil med god comfort og litt mer pulver enn normalen(ingen rakett, men litt..). STOR skuffelse med en gang jeg satt meg inn, ikke var den noe videre komfertabel, og ikke gikk den noe serlig heller..
  16. Vil si til folk at kjører dere FORT så kjøre småveier og forvirr litt før derer roer ned! Ble tatt selv av UP, de stod på siden av veien og tok meg med laser(i 50sone mot 80sone). Dette var jeg ikke klar over så jeg gassa på skikkelig i 80sonen(skulle teste det nymonterte senkesettet, på kjente omtrent utrafikerte veier!), men når jeg nimmet meg folk og fe roet jeg ned pga biler litt lenger fremme.. Etter litt kommer UP i ræva med blålys, dette var da en 5dørt primera. De var litt varme kan en si, men hyggelige faktisk:) De la frem målinga, og sa dem hadde hatt ett helvete med å følge meg. Hadde jeg ikke bremset ned å kjørt normalt når jeg nærmet meg andre biler hadde de ikke hatt sjangs(hadde ikke reg. eller noe). Dette var da med en lat 520i med justerbart coiloversenkesett, altså ikke noen sprek bil! Så at pol10 er vanskelige å stikke fra, det nekter jeg for. Hvertfall hvis du kjører over gjennomsnitts bil og faktisk vet hvordan du bruker den;) Og til slutt, trenger ingen sjennepreken på dette. Staten har gitt meg min straff, som fortjent;)
  17. Tror ikke de ser det på eukontroll hvis du gjør det nei. Med mindre du har bygd det mye om, laget coilover eller noe slikt.. Vet om folk som har gått fint gjennom med senkesett som bare var sparya med tectyl og kjørte på ett jorde etter på:P Ser skittent, gammelt og jevli ut da tror de det er orginalt men bare med litt segne fjører
  18. Stemmer vel ganske godt det ja, når man tenker litt:P
  19. Det er ikke å betale avgifte 2 ganger, men å betale avgiften videre for økningen. Vurdert å ringe biltrangsynte og høre hva dem sier?
  20. Skulle nok fått inn en som var helt sikker på dette her:S Selvfølgelig er en IS300 mye dyrere av andre årsaker også, men det går noen 10talls tusen mer i hestekreftavgifter på den i forhold..
  21. Er med på den. Men slik som dette forstår jeg reglene: Bilen har 110kw orginalt. Det har da blitt betalt av gifter for det når den ble tatt inn til norge. Da ble "kr 136,57 pr. kW av de første 65 kW av motoreffekten", "kr 498,11 pr. kW av de neste 25 kW av motoreffekten" og 20kw av "kr 996,52 pr. kW av de neste 40 kW av motoreffekten" brukt. Etter som jeg da ser det, blir ØKNINGEN i bilen fra 110 til 146.8kw. Noe som skulle tilsi at du må ta å betale avgift på 20kw fra "kr 996,52 pr. kW av de neste 40 kW av motoreffekten" og avgift for 16.8kw fra "kr 1686,36 pr. kW av resten (motoreffektavgift)" Ellers hadde det jo blitt helt feil, er jo en grunn til at en IS300 er MYE dyrere i avgifter enn en IS200.. Skiller "litt" mer enn 5000kr i hestekreftavgift på dem.. Men skal jo nevnes at jeg ikke er spesielt intrisert i norske lover, eller noe spesielt flink i det:p Prøver bare å hjelpe;)
  22. Det blir vel litt mer enn 5026Kr.. Etter hva du har regnet ut, så har du tatt "kr 136,57 pr. kW av de første 65 kW av motoreffekten", det blir 5026kr ja.. Men du må huske på at du har 110kw i den fra før..(for det var IS200 du kjøpte?). Da blir regnestykket litt annerledes.. Da må du opp på "kr 996,52 pr. kW av de neste 40 kW av motoreffekten", du får 20kw på den avgiften, det blir 19930,4kr. Så må du opp på "kr 1686,36 pr. kW av resten (motoreffektavgift)" på de siste 16.8kw'ene, da får du 28330,848kr i avgift der. Totalt blir det da 48261,24kr. Men så har du vel litt bruksfradrag, når ble det først registrert i norge? Satsene for bruksfradraget er: Over 1 år : 15% Over 2 år : 30% Over 3 år : 45% Over 4 år : 55% Over 5 år : 65% Over 6 år : 75% Over 7 år : 85% Over 8 år : 90% Over 9 år : 95% Over 10år : Ingen tilleggsavgift. (Kontakt trafikkstasjonen direkte for endring av vognkort m.m.) Det vil si, er den registrert i 2002, får du 55% bruksfradrag. Da koster det "kun" 21717,56kr.. Det er slikt jeg leser og forstår reglene, er det feil så si i fra!
  23. Det som har fått hjerte til å pumpe mest er definitivt når jeg skulle inne på motorveien her i sandnes, tømte 3gir og kom opp i ca 150 på 4. Akkuratt da kommer jeg inn på brua(der med brannstasjonen, retning stavanger for de kjente) det har regna litt og når jeg kommer på brua begynner den satans bilen å spinne å logre med halen! Der kjører jeg på 3meter brei vei med betongkanter på begge sidene:S Skal love det at pulsen var noen ganger høyere enn normalt ja! Men fikk reddet den fint inn;)(takk gud for store parkeringsplasser med snø om vinteren til øving:D) Ellers i fjor vinter i sirdalen(ved GP for kjente) kjørte jeg min mors bmw 520, 4 venner i bilen på vei til en hytte, runder en sving(er vel 60 sone og jeg holdt ca 50 pga litt glatt føre) woopz, der sitter jeg å ser ut sideruta på pasasjer siden foran:S Og ratter som en GAL, var ikke mange cm fra å ta brøytekanten/autovernet:S Men gikk fint, kjørte seint resten av kvelden. ca 15min senere kjører en bil forbi meg og 4svinger etter står han i grøfta.. Var også litt scary når jeg og en kompis stod opp takluka i 170, han kjørte og traff bremsen i stede for clutchen:S Kan si det reiv litt i magen ja;) Har mange også....:P
  24. Ja, den er faktisk det;) Ellers hadde vi vel ikke gjort det? Og sjansen for å bli tatt er jo ganske så liten egentlig..
  25. En bekjent fikk kun tilsnakk og en bot(mener det var 5k) når han ble tatt i lastebil, med kun klasse b.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår