Gå til innhold

0ddis

Bruker
  • Innholdsteller

    955
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 0ddis

  1. Dyno unnagjort. Dem hadde et lite uhell... *HOST*. Kinadekk og 300km/h+ på rulla = NOOOO GO. Dekkbanen løsnet og fløy 15m ut på gårdsplassen! :o Dette skjedde helt på slutten og bilen var mappet opp til 1.2 bar / 800hk+. En prøvetur i regnvær ble også gjennomført. Men den filmen er ekstremt ikke-youtubevennlig.. Gatebil kommer ihvertfall til å få en ny showman. Galning med kjøreskills bak rattet..! Som alle turboladede S54 farkoster så låter og går det som et ***** ******!!! Første testtur på bane unnagjort like etterpå. Litt luft i clutchsystemet på pedalboksen, og litt varmeskjold og diverse som måtte "herde" seg inn / ryke av seg. Lader litt sent foreløpig, men grepet er helt perverst bra. Et lite flammende ferskt bilde jeg fant.. Foreløpig kan jeg bare gi dere en forsmak på hva S54 turbo føles som... ta en kikk på denne fra i fjor med Jørgens E21 S54 turbo ;)
  2. Da har jeg snekret isammen en liten film av _anders i JAAS Performance sin E34 med Supra motor og 800 bakhjulshk fra Gatebil Våler nå i mai :D
  3. Da legger jeg opp en prosjekttråd for en bekjent etter ønske fra eier - østlien fra bmwforumet. Dette er et ganske unikt prosjekt i Norge, går ikke ti på dusinet av disse (enda!). :) Bilen er en 2012 modell E82 1 serie coupe med sprell nytt karosseri fra Tyskland ! :o Bilen er en extrem banebil som skal kjøres på Gatebil blant annet. Jeg var borte hos han og tok noen bilder og fikset en liten film av hvordan status er pr idag. Beklager at bildene kommer litt rotete, skal sette de kronologisk så fort jeg får tid :) Specs: Chassi: -Fabrikksnytt 2012 chassi rett fra samlebåndet, helt ribbet. -Glassfiber/carbon skjermer, dører, fangere, innerskjermer, panser, tak, dashbord, bagasjeluke ++ -Rallyprodukter heavy duty FIA bur Understell: -Komplett fra E92 M3 for og bakstilling inkl diff og elektrisk servosnekke. -Custom K-sport drift coilovere fra GS på mål fra E92 M3. -K-sport 356mm foran og 330mm bremser bak -Custom eksos med 'dubbla pipor' -GS felger Interiør: -Bøttestoler og sekspunkt -E30 carbondashbord -Dashllogger -Pedalboks -Hyd brekk mm.. Motor: -S54B32 m/smidd bunndel, CP stempler, ARP mm. -Orginal topp m/blokkert VANOS -PPF S38 turbo grenrør i svartstål m/S54 flens -Hjemmelaget alu innsug -Turboservice T4 SX1000 turbo -MS sprut -Tilton clutch -6 trinns E46 M3 kasse Custom avtagbar front er også lagd med radiator, oljekjøler og ic i en svær enhet som kan tas bort veldig enkelt. Her er karosseriet da det hentes i Tyskland Så en tur til Rallyprodukter i Varmland for bur. Hamstring av 'slitedeler' før sesongen :P Her er forøvrig hans gamlebil, for de av dere som kjenner han fra Gatebil. Kjørte denne Omegaen med M20 2.7L turbomotor - motoren er videresolgt til PM Hagadokken her på forumet og Omegan har fått seg ny eier.
  4. Som noen av dere vet lagde jeg en film i fjor (2010) av JAAS Performance-Jørgens sin E30 M3 S38 Turbo 900hk som sladda litt på Gatebil Våler (Se link: ) I år har vi lagd en ny og ganske forbedret versjon. Riktignok har Jørgen solgt bilen til en annen nordmøring, venbus her inne fra Prærien-racing teamet. Men under Gatebil Våler nå i mai så ratta Jørgen gamlebilen, og da ble resultatet slik: (Husk å trykk på 1080p HD-knappen!)
  5. Når man har drevet med litt BMW er det ikke vanskelig å se forskjell på hva som er hvilke motorer. Ta deg et wikipedia søk på BMW M40 og BMW M43 så ser du forskjellen. Anbefaler deg til å registere deg (gratis) på bimmers.no omgående og sette av flere kvelder til lesing (bare å søke opp i forum for relevante tråder). Også anbefaler jeg deg til å sende PM og snakke med han her om M43 innstallsjon, han kan endel om dem: http://bimmers.no/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8150 Bilen din er ombygd tydligvis så det Meca viser er kun hvordan bilen din var orginal, med M40 motor.
  6. Det er M43 motor i bilen din, det ser man enkelt av siste bildet. Register deg på bimmers.no, det er norges beste ( og eneste) store bmw forum. Der får du svar på alt du lurer på.
  7. Rått prosjekt, i kjent PK stil :D Ser for meg denne komme rundt langsvingen på Rudskogen med full kompressorkvin og lokale tåkebyger. Alle disse prosjektene, år etter år, motorbygg etter motorbygg, du må ha et sinnsykt pågangmot. Og det er jo ikke akkurat på basic nivå du legger det heller.. :D :D Standarden er verst hele tida. Når skal du gyve løs på den nye V12rn - N73? 48v'n.
  8. All stopp av innvandring er jeg helt enig i. Enkelte land og stater har det som regel at du ikke får entre landet over lengre tid med mindre du har skaffet deg jobb på forhånd. Det sier litt. Turistvisum er dog noe helt annet. Først og fremst er det regjeringen som har skylden i de største utlending og integreringsproblemene i dette landet. De nekter å ta en reflektert og åpen debatt om HVA som faktisk forårsaker dette, og kveler enhver røst som ikke er politisk korrekt. Sistnevnte blir også utsatt for grov sjikane og diskriminering av våre kjente venstrevridde mobb som møter opp på ethvert arrangement med "the end justifies the means" holdningen sin, som ikke er et demokrati verdig (som de riktignok mener de respekter...). SOS Rasisme er vel et kroneksempel på misforstått politikk og handling. Norge kan ikke redde verden, og ihvertfal ikke da de vi tar inn og integrerer (mer spesifik ikke-vestlige innvandrere) får ekstremt store barnekull med 4-5-6-7 barn pr familie. Da sier det seg selv at 'innvandingen' slår ut feil, og blir mer ekstrem enn på papiret. Her har også etniske nordmenn et dilemma ovenfor i hvor stor grad man kan akseptere at sin egen etnisitet forsvinner. Etnisitet er heller ikke noe man skal kødde med, som vi har sett så mange eksempler på opp i gjennom (Balkan krigen er et soleeksempel). Gettoene i Oslo må også bort, her er jeg helt enig. Regjeringen burde neste nedsette flyttestopp av ikke-vestlige innvandrere til Oslo, der er det sklidd helt ut og integreringen jobber imot deres beste. Innvandrere er nødt til å spres over hele landet og kunne leve blant etiniske nordmenn og lære seg de vestlige nordmene på en balansert måte, og bidra i lokalsamfunnet. Jeg er fra bygda, og kjenner noen få innvandrere, alle 'straigte' og snakket flytende norsk. Til og min tannlege er fra Midt-Østen, og hun har til og med sagt det var som å bli "edru" å flytte fra Oslo og ut til en Hedmarksbygd.. her kunne hun leve som nordmenn flest uten å få dritt tredd ned over hodet hver dag at hun ikke overholdt nordmene og verdiene fra hjemlandet. Det er åpenbart for meg at det er regilion som er kreftbyllen i innvadrerspørmålet, og som også gjør at nordmenn ser med så stor frykt på våre ikke-vestlige innvadrere. Jeg må selv si jeg er både skremt og ikke minst fornærmet/forbannet over at noen som kommer hit, har fått en 'lifeline' av det norske folk, fra tyranneri og giliotin i hjemlandet nå plutselig skal FORLANGE egne måter å drive skole på, egne moskeer med et visst utvendig preg, egne klesplagg, hijab i politiet er vel et spissproblem. Mangelen på respekten for det grunnleggende Norge vi nordmenn (entiske nordmenn) kaller Norge. Når hørte noen om en russer, kineser eller italiener kreve særrettigheter når de kom til Norge? Eller, når så du mennesker fra ikke-muslimske land kreve noe som helst av Norge? Religion er en privatsak, ikke en samfunnssak! Og det er her mange ikke klarer å føye seg.
  9. Er visst 3.0L den hvite E30 M3n. Motor ble bygd om i fjor av Christer Halvorsen (som eide bilen før). Var over 600hk på hjulene på latterlige lave 1,15 bar ladd da den var 2.8L, og er garantert mer nå. På E85.
  10. Her er litt bilder og film fra banetreffet på Dokka som Dokka Gatebilklubb arrangerte nå i helga :) Tre hvite E30r stjal mye av showet. Car of the show var definitivt den hvite E30 M3n med (svært velbygd) M50 2.8L turbomotor (Gamle til Chrille Halvorsen?). Ble noen røkare av ypperste klasse, og bestemte seg for å gå bananas med gigantburnout på slutten :win FILM jeg hivde isammen fra helga: Om dere ikke gidder å se hele filmen vil jeg STERKT anbefale (Med BMW øyne) :driving 01:30 - 02.45 , 05.30 -05.55 og 09.20 - 09.55 To pokaler på denna karen - Breisladdvinner og beste prestasjon (vill satsing).
  11. Kameraene jeg bruker er GoPro HD Hero actioncams... Se Gopro.com (under HD Hero motorsport) eller eyeofmine.com Koster 299 dollar pr. kamera med festekit osv. (+ frakt og moms da selvsagt). Veldig sterke kameraer, har mistet de ved et par uhell og aldri skade, filmet fremdeles (blir ganske spenstig å spille slow motion da kamera faller av)..
  12. En veldig bra film syns jeg :) Fete kameravinkler og spesielt slutten av filmen tok seg opp endel også med den syke driftinga anført av Fredric A. Skjønner det lønner seg med gul vest og HD kamera :) Fortsett, dette er meget bra.
  13. Der var skrivefeilen ja!! Pokker at jeg ikke så den. Blir for opphengt i at alt skal stemme, så man leser det man trodde man skrev.. hau.
  14. Youtube har litt pusteproblemer innimellom virker det som ja, men det er enda det største stedet, der mest folk vanker. Takk for tilbakemeldinger. Skulle ha filma mer utenfor ja, men hadde ikke anledning til dette, så da ble det å gjøre det beste ut av materiale man hadde :) Kommentaren kan nok virke litt teit for de fleste, men den har en ironisk og intern hentydning til en spesifik gruppe personer ;) Av skrivefeil tenker du vel på at jeg burde skrevet "di" istenden for "de". Handa / hånda er way of speak for min del. Ideelt sett skulle man vel tekstet snakket, slik at det hadde vært mer forståelig for resten av verden også.
  15. Jeg snekret sammen en liten film fra litt morokjøring med Jørgen A's (JAAS Performance) E30 'M3' med S38B36 turbomotor på Vålerbanen under Gatebiltreffet i helgen :) 900hk sies det.. Prosjekttråd om bilen Tar imot kommentar på hva som er bra/dårlig med filmen. Er helt i nybegynnerstadiet, og dette er den 2. film jeg redigerer.. prøvde å unngå dødperioder etter beste evne.. (Ikke at det er noe stort problem med 802whp! :lol: )
  16. Her er opprinnelsestråden jeg startet fra bimmers.no forumet for de som ble forvirret av TAG'ene. http://www.bimmers.no/forum/viewtopic.php?f=9&t=147936 Ser forøvrig at det er en underskrifsgruppe omkring dette, jeg anbefaler alle til å skrive under på (ikke lagd av meg). http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=2555 Denne sjansen må vi bare gripe med to hender, jeg kan ikke huske vi noengang har hatt så mye politisk engasjement fra noe sted som nå. GO. Spre ordet til så mange som overhode mulig.
  17. Saken skal være oversendt retten innen 3 uker.
  18. Vi tenker litt ulikt ser jeg. 1. Hver eneste gang du er ute å kjører bil i trafikken risikerer du potensiellt livet ditt. Det håper jeg du skjønner. Det kan både være pga din bil (tekniske feil), andres biler, eller andre mennesker sin skyld (akutt sykdom/førerfeil). Samt dyr og andre eksterne påvirkninger (trær/objekter i veien, stort kjemikaliesøl/diesel etc.) Mange lastebilsjåfører har opplevd selvmordsforsøk med personbiler imot seg, men det er helt sikkert mest utrivelig for den som sitter i personbilen når dette hender i en ikke-selvmordsberettiget situasjon! Jeg skjønner ikke hva at han er yrkessjåfør har med saken å gjøre. Det er like utrivelig for alle å ferdes i trafikken etter en ulykke. Klager på min kjøring har enda ikke motatt fra noen passasjerer, etter drøyt 250 000km med ratting. At jeg kan være slitsom å sitte på med kan nok være, siden jeg ofte mellomgasser både opp og ned. Jeg tror de fleste setter pris på en sjåfør som er på tå hev, isteden for en som ligger med venstrearmen i vinduet og gjesper. 2. Den redigeringsbiten tror jeg du har misforstått. Jeg syns detaljbruken i disse filmene er slett. Når man blir mer opphengt i dem fordi de er OVERHENGENDE, da er filmen feilslått. Jeg snakker ikke om å vise mennesker der innvollene begynner å sige nedover golvet etter å ha blitt spjelket av rattet, og blodet som renner og fyller opp pedalkassen, men noe som er litt mer reelt. De fleste ulykkesfilmene idag har så åpenbare innledninger til ulykker at du spør deg selv om noen i det hele tatt er dumme nok til å klare noe sånt. Ulykkene er så iscenesatt at det er lattervekkende å se på, og er ikke i nærheten av ekte fysikk. Det går fra A-B-C og hopper rett til Å, om du forstår.. Det er mulig dette er et stort problem for oss bilentusiaster, som åpenbart ser de store sprikene mellom virkelighet, og i nærheten av virkelighet og til umulighet. henne: Jeg skrev den setningen fordi det var utrolig at noen følte at de måtte poengtere dette. De som ikke ser at dette er fake måtte eventuellt ha nedsatte evner av noen sort. Var mest humoristiske undertoner fra min del.
  19. Det er bra at noen tror den er ekte, så har den ihvertfall litt virkning :m'm: ( No offence) Jeg vet ikke helt hva jeg syns om slike filmer, fordi JEG sjelden klarer å relatere den slik at den går inn på meg. Nå vet jeg ikke hva som feiler meg sånn umiddelbart, for jeg har mistet mange kamerater og bekjente i trafikken siste 6-7 år, og vært førstemann på stedet til en dødsulykke der sjåføren av ene bilen hadde overkroppen opprevet, og etter legens anslag døde et halvminutt etter krasj, så jeg har hatt min andel av ekle opplevelser og begravelser. Hva med filmene? De er for meg altfor løsslupne og slurvete lagd. Jeg husker sist den Audi/BMW filmen som ble lagd her i Norge, som var av samme kaliber. Skal man få tatt "balletak" på seeren må det være dødens alvorlig og alt må stemme med biler, detaljer etc (Noe som krever penger/budsjett) Ulykkescenarioet er altfor urelevant og jeg tar meg selv nesten å banne over slett redigeringsarbeid (!). Da er det noe som er fryktelig galt.. Er man fokusert når man kjører (!) og setter tlf på dashbordet med en hånd slik at øynene dine er i samme retning som veien, og skriver med en hånd, med veien i bakgrunnen, er det aldri et problem å skrive SMS under vanlig landeveiskjøring. De få gangene jeg tar meg friheten å la være å stoppe for å besvare har jeg aldri gjennom sikkert 300-400ganger med SMS skriving på noe tidspunkt følt ubehag eller vært innblandet i noe som jeg oppfatter som farlig eller nestenulykke. Skrivingen går jo omtrent av seg selv også. Nå skal jeg være klinkende klar på at man ALDRI skriver SMS på en trafikert motorvei! Og jeg bor også godt utpå landet, så denne problematikken er ikke overhengende. Er man konsentrert om bilkjøring bruker ting å gå veldig veldig bra, men det er jo det som er problemet. Sånn som den Audi/BMW reklame-krasjfilmen til Trygg Trafikk. Hvis man er så elendig bak spakene, og ikke klarer å ikke bli totalt satt ut av å se på en attraktiv jente i baksetet mens man kjører bil, er det på tide å levere inn førerkortet sitt. Så fort man forstår at bilkjøring er et sjansespill på liv & død, først da vil man ta bilkjøring seriøst nok. Jeg lærte heldigvis fort, ca 22 dager etter jeg fikk førerkort måtte jeg slepe en person ut fra en brennende bil. Fra den dagen ble min holdning til bilkjøring endret for alltid. Ja, jeg er ikke helt A4. Konsekvenstenking er livsviktig, og man må akseptere og sette andre ønsker til side under bilkjøring. Dessverre må mange bli invalide før de forstår det. I mange tilfeller er det en god egenskap å være kynisk når det kommer til bilkjøring. Kan nok være litt slitsomt, men det holder deg som regel i live. Møter man f.eks et vogntog i en sving prøver jeg på forhånd å bestemme meg hvor jeg skal kjøre av veien om trailerhengern begynner å skjene over i mitt felt, og velger rett gir og har bein klar over clutch og brems.
  20. Har et lite problem på en 2001 mod VW Passat motor - motorkode AWX (1,9 130hk turbodieselmotor/TDi) Den ene av fire dyser (pumpedyser) gikk i filler, og bilen gikk på 3 cyl. Ny dyse ble bestilt, og skiftet. Da gikk bilen på 4 cyl igjen, men fusket/lugget betydelig i momentregisteret 1600-2400rpm, spesielt i 4. og 5. gir under akselerasjon. Dysene ble målt, og det viste seg at den nye dysa ga altfor mye jamnført med de andre. Mekanikeren sendte bilen tilbake til eier og sa han skulle kjøre en ukes tid for å se om problemet minsket seg noe. (Nå er det verdt å nevne at motoren er en sprett ny byttemotor fra fabrikk, som var komplett med alt, eksl. pumpedysene, som ble flyttet over fra den gamle motoren (som aldri gikk på 3 cyl ved noen anledning). ) Fuskingen avtok faktisk endel, men ikke på langt nær nok. Bilen ble som avtalt levert inn igjen etter en uke hvor de hadde bestilt opp ny dyse på garantien og byttet den vederlagsfritt. Den nye dysa viste også noe over gj.snitt i mengde. Nå fusker den betydelig mindre, men etter å ha tatt en lang og grundig test idag viser det seg at den enda fusker merkbart i 4. og 5 gir, og jeg merker tydelig at bilen ikke har det knuffet den hadde før, vil anslå den mangler rundt 15-20% motoreffekt. Mekanikeren mener det går helt fint å kjøre slik, mens jeg derimot mener det er uheldig å kjøre med så ulik tilførsel på hver sylinder + oljedryppen fra eksosen på tomgang. Det kan vel ikke være bra å kjøre slik? Forrringer det ikke også katalysatoren (som også ble byttet til ny) ? Har også snakket med folk som mener den økte mengden er uheldig for oljebadet i sylinderen. Problemet med dysene var at det var vanskelig å finne noen som var veldig like, da man kjøpte en og en, det beste var å kjøpe 4 nye som var flowmatchet fra fabrikk. Men da en av disse pumpedysene koster over 5 lapper pr. stk blir det i drøyeste laget.
  21. Fikk nettopp denne meldinga i innboksen på Facebook. Det går F meg ikke ann. Hadde jeg bestilt hytte der oppe skulle jeg personlig ringt opp disse komitenissene på privaten, for dette går F ikke ann. Få de involverte næringsaktører til å sende formell klage/protest til kommunen på dette. Det må være lov å bruke hode 2 mm. når dere er inni i (den korte) isbanesesongen nå, og gi midlertidig disp. Dere har jo tross alt vist storsinnet ståpå-vilje og er jo i praksis nesten i mål med reguleringsplan. Legg MYE vekt på at dere allerede har arrangert brøyting og annonsert kjøring i media med tilhørende forhåndsbestilligner av overnatting med mer. Det er jo ikke akkurat slik at det flommer over av folk og aktiviterer (og penger) oppi Engerdal kommune, er det vel..? Det tankekors av dimensjoner.
  22. Nå har han hatt tre ras totalt da, der den ene var uten noe som helst dataprut (0,4 bar og org sprut+ ymse), ett med Haltech E6K sprut, og den tredje var som følge av et lager som ikke passet, men som ble moddet noe, og sammen med maks slipt veiv kuliminterte dette til rådebank etter noen måneder. Nå er motoren øyeblikkelig klar til å monteres tilbake med ny bunndel som er oppgradert og "ny" veiv, stempler og o-ring spor. Megasquirtet har iallefall ingenting med saken å gjøre. Det har bare gjort ting bedre. I forhold til førstnevnte sprut er det revolusjon. At ting er billig og DIY basert betyr ikke at det er dårlig. Bare her i regionen går det minst 40 biler med MS sprut, uten problemer.
  23. Da skal jeg ta en sjekk hos dem! Forøvrig har jeg nettopp lest igjennom alle offentlige saksdokuemnter i denne saken hos deres kommune, og jaggu har dere hatt litt å stri med! Forstår godt at dette har kosta mye kroner med å mye innleid virksomhet. Vanvittig (og latterlig) omstendelig system for å få ordning på ei vanlig isbane i 4 år framover. :D :D :D Rart ikke de satte seg på bakbeina med 120km/h egentlig. Blir bana omtrent som vist i dokumentet på side 5? :D http://www.engerdal.kommune.no/getfile.aspx/document/epcx_id/2644/epdd_id/4958
  24. For oss som ikke har vært der opp før... Hvor langt er det til nærmeste bensinstasjon? Kunne også trengt litt innput på anbefalte overnattingsteder i nærheten, hvor det går ann å parkere bil med biltralle.Anbefalinger mottas. :race Små utleiehytter etc.
  25. Fy FAAAAEN dette er bra jobba karer!!! :race Jeg er imponert! 80 000kr er en prestasjon å hoste opp for noe sånt på et lite sted som Drevsjø. Håper dere forteller alle eksakt hva dere føler om det kommunen har gjort i media. Skal gjøre mye for å få til en lang weekend oppe hos dere i år!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår