Gå til innhold

AndySix

Bruker
  • Innholdsteller

    424
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av AndySix

  1. ***SOLGT*** Litt vemodig, men på grunn av behov for stasjonsvogn er gliset mitt nå for salg: http://www.finn.no/finn/car/object?finnkode=20532618
  2. Hvilken farge er det på den som skal til Sande?
  3. Er forøvrig en 997 og ikke en 996 som på bildet i første post. ;)
  4. Alt for mye styla biler her, så la meg presentere: team POLIZEI Her er vår patruljebil. Dere med uroginal styling går en hard fremtid i møte! Derrick, Klein og meg: Nyrene i grillen skal forøvrig byttes ut i blank (orignal) versjon så snart vi får tak i. For de som er spesielt interessert i tysk popmusikk, lederhosen og biler med verdi rundt vrakpanten, så kan prosjekttråden følges her: http://www.evo.no/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9446
  5. Syntes dette er ganske pent: Bildet er tatt av Ove Kvam. :partyon:
  6. Den siste der er ekte kvinnelig stahet. ;) Hadde passet på å zoome godt inn på nummerskiltet om jeg filmet det der. Hun første der må rett og slett bare være drita full.
  7. Jeg er medeier i denne bilen som skal brukes til banekjøring og div. Det er en 1982 BMW 525i som vi har dekorert. Fargene er fargekode-identiske til orginalfargene og blålyset er på vei. :partyon: Se signatur for mer info.
  8. vag-tan-klan: du har urettferdig bra optikk! ;) Lyset, fargene og skarpheten i det første bildet der er helt vanvittig. MEN om den bilen ikke står parkert slik det ser ut (snakker fortsatt om bilde nr 1), så har du litt lukkertid å jobbe med. ;)
  9. Her syntes jeg også bilen er plassert litt feil. Jeg vet ikke hvordan det ser ut bak/til høyre for kamera. Men trærene ødelegger litt samtidig som jeg syntes bilen blokkerer det fine sollyset litt. Ville prøvd å parkere bilen en meter lenger bak eller noe slikt slik at jeg fikk med mest mulig av den fine solnedgangen. Om omerådet foran bilen/til høre for kamera hadde vært ryddig, så tror jeg at jeg ville prøvd å flytte bilen og komponere litt anderledes for å unngå de trærene i bakgrunnen der.
  10. Det der er nesten et bra bilde. Jeg tror jeg ville hatt bilen litt mer på midten av veien. Nå står den veldig langt mot høyre. Hadde den stått midt på og kanskje enda mer på skrå, så hadde bildet tjent ganske mye på det tror jeg.
  11. Kuult med bilder! Hvordan gikk det med bilen egentlig? Fikk dere fikset motoen og kjørt den hjem?
  12. Den der var da veldig bra for å være Hanne. :) Kanskje de skulle skrevet manus først og ikke ta absolutt alt på sparket, så nærmer det seg.
  13. hmm jeg har ikke noe facitsvar egentlig. Men det vi gjorde var å først og fremst bestille billettene i god tid. De blir sendt i posten, så ikke gjør det i siste liten. Så fløy vi med billig-fly til Gatwick. Den flyplassen ligger sør for London og derfor også litt nærmere den lille byen Chichester som er i nærheten av Goodwood. Ettersom jeg ikke er så vanvittig kjent i omerådet nedover der fant vi ut at vi kunne bo på et hotell i nærheten av Gatwick flyplass. Det ligger en del hoteller i omerådet der nemlig. Det er fullt mulig å bo i London også, men det blir fort dyrere og lenger å dra når du skal ned til og tilbake fra FoS hver av dagene. Vårt krav var bare at det lå langs togruten som vi likevel måtte dra på og at det var en pub i nærheten. Togtidene sjekker man enkelt og greit på http://www.nationalrail.co.uk/?crs=TBD Skriv inn navnet på stasjonen som er nærmest hotellet og så til byen Chichester. Å ta tog i England er ganske enkelt, men ta gjerne utskrift av de aktuelle togtidene på forhånd og ta det med. Det er litt enklere når man skal spørre om noe hvis man vet hvilket tog man vil med. Vi bodde her og tok taxi til togstasjonen (Three Bridges) om morgenen og derfra toget til Chichester. Fra Chichester stasjon tar man enten en buss som går til festivalen for et par pund eller tar en av de sorte "Londontaxiene" fra stasjonen. Er man mer enn èn person i følget er det likegreit å ta taxi. Alle vet om festivalen så det er ikke noe roting. Det eneste vi kanskje ville ha gjort anderledes var å prøve å finne et hotell nærmere Chichester. Du kan være ganske sikker på at hotellene i Chichester er proppfulle lenge før festivalen. Men det finnes små byer nedover langs togbanen. Så lenge du er i nærheten av den togbanen, så er du i alle fall ikke på villspor. Dette kan man nok mye google seg frem til og se på kart. Men en time reisetid som fra der vi var er ikke helt forferdelig. Selv om det er muligheter for forbedringer. Litt kjipt var at da vi kom tilbake til hotellet på lørdagen var vi så sene at vi ikke rakk matserveringen på den eneste puben i mils omkrets (kl 20 tror jeg). Så vi måtte stresse litt for å finne noe spiselig. Maten på hotellet sugde bigtime i alle fall, så det er det bare å unngå. Lunsj osv fåes kjøpt på festivalen. De har også store fine øltelt der. Det er deilig å ta seg en pils utpå dagen og slappe av litt. Blir mye gåing. Men merk at det er absolutt ingen flatfyll der. Folk er veldig ordentlige og man bør jo ha respekt for bilene som er ganske unike mange av dem og står utstilt uten noen form for avsperringer. I formel 1 paddocken er det noen som har bånd rundt seg, riktignok. Men beregn å vær der både lørdag og søndagen. Kanskje også fredagen om man vil prøve å få med seg alt. Det er vanskelig nok på to dager. Man vil gjerne se bilene både i depotet og på banen. Samtidig som man vil spise lunsj og shoppe på det digre markedet som selger alt mulig av bilrelaterte ting. Spør gjerne om det er noe mer.
  14. Takk for kommentaren, Pudding! Det er nok bare min stil å lage filmen på. Har ikke lyst til å bruke musikk over motorlydene og jeg liker egentlig at bilene kommer i den rekkefølgen de faktisk om. Usikker på om det egentlig utgjør noen forskjell sånn praktisk sett egentlig. Ettersom det ikke er jeg som filmet dette, så har jeg bare det som var på tapene. Og der var det ingenting fra depotene. Kun veldig mange stillbilder (som jeg tok). Kunne jo ha slengt noen av dem med i filmen, men det blir litt døvt det og når jeg personlig helst vil se action action. ;)
  15. Vet ikke hva du mener med "sinnsyk kjøring", men det går fort nok. På rettstrekket kom nålen opp i ca 275 km/t som er fort nok for mange. ;) Generelt kan jeg si at hastighetene på store deler av banen er veldig høye. Stort sett ligger man i hastigheter rundt 100-120 og 160-200 på strekkene. Den hvite CSL'en man ser deler av der kjøres av denne ikke så helt ydmyke nordmannen. Edit: Her er forresten de to filmene fra i fjor som har gps-dataene på skjermen: Første delen består av en runde der Hawk ligger bak bilen til Thorleif med kursinstruktør(*) Michael bak rattet. Dette er vel å merke første gang Michael kjører en CSL og i starten av film nr to når han går i gang med sin 2. runde, så drar han pent ifra og det er bare å si hadet. Men denne første runden er derfor meget fin for å se idealsporet rundt Nürburgring Nordschleife. evono-cslring05-part1.avi (høyreklikk og "lagre mål som...") Andre del består av en runde der Hawk ligger og kniver med en BMW 630i. Denne delen inneholder mest action, er den raskeste av disse to og er nok den jeg har tatt meg mest tid med å lage. evono-cslring05-part2.avi (høyreklikk og "lagre mål som...") Begge filmene er ca 100MB store og varer litt over 10 minutter. Jeg vet at det er en del tenningsstøy på kamera som peker fremover + at lyden er en del overmodulert for microfonen. Men vi lærer! :) Jeg tror disse filmene er ganske unike fra Nürburgring ettersom det vanligvis er forbudt å filme der og at jeg aldri har sett en film derfra med GPS-data på skjermen. I tillegg hadde vi to kameraer på bilen. :) Tar gjerne i mot tips om andre filmer fra ringen som inneholder GPS data. (*) Michael er en av instruktørene i et kurs som arrangeres årlig på Nürburgring Nordschleife. http://www.fahrerlehrgang.info/
  16. Ser ikke ut som dette var så interessant for folket her, men slenger likevel opp en film til. (moderator kan godt flytte denne tråden til "medlemmers egne bilder og film). I år har vi mer matriale da Hawk har vært nede på ringen igjen. Riktignok uten meg denne gangen. Vi har ingen fancy på-skjermen-snop denne gangen fordi GPS-loggeren fant det best å skape seg litt i år. Vi kommer imidlertid sterkere tilbake på akkurat det punktet senere. Uansett, her er det som antagelig er første film av to filmer fra dagene der nede i august i år. Dette er en fullrunde som starter og stopper ved schwedenkreuz. En del action og fin kjøring vil jeg påstå. Nå skal jeg gå igjennom resten av matrialet jeg har fra denne turen og se hva jeg kan lage utav det. Om det er noen interesse for mer, så gi en lyd! :) Høyreklikk og "lagre mål som.." Tid: 10:10 minutter Format: DivX 6.4 Størrelse: 98.5 MB
  17. Takk for kommentarer! Hyggelig å se at flere setter pris på dette. Utrolig synd vi ikke fikk med BRM V16 på filmen, men vi fikk i det minste hørt den og sett den kjøre sakte ned mot depotet igjen. Nede i depotet var det utrolig nok lite oppmersomhet rundt denne bilen (sier jo litt om hvor mye annet som er å se på) og vi kunne i fred og ro studere bilen nærmere og ta et par fine detaljbilder. Utrolig hvor stor tillit utstillerene har til publikum der, samt hvor stor respekt publikum har for bilene.
  18. Dritgromt ja. Har M5 V8 motor og kommer nå med nye V10 motoren også. Ikke så veldig feil egentlig.
  19. Fin bil det der! Bare bytte baklysene som du selv er inne på og kanskje fjerne den M-logoen som sikkert ikke er orginal. :)
  20. Takk for kommentarer! :) De crewfolka som står ved bilen på starten står så nærmt at det antageligvis er litt ubehagelig, men fra de stedene jeg sto var det ikke noe problem å ikke ha klokker i det hele tatt. Har vært på Formel 1 i Monaco og der var det derimot ingen tvil om at man måtte ha propper eller klokker. Å holde for dem er noe overdrevet. :)
  21. Noen har kanskje lest litt om Goodwood FOS før, men slenger ut litt ekstra bilder og en nyredigert film fra årets festival. Bilder finnes her: http://www.andycam.net/view_album.php?set_albumName=goodwood06 Ettersom det er umulig å gi inntrykk av Goodwood med kun èn kameramann, så må folket tenke på at dette er bare en veldig liten del av hva man kan forvente å se. Men mye action er det klippet sammen i alle fall. Har sittet og glist fårete over flere av klippene her. Det er flere kjente personer med i filmen! ;) Kan bl.a. nevne Jensen Button, Giancarlo Fisichella, Jochen Mass, Petter Solberg, Stirling Moss, Jackie Stewart, Jodie Kidd, Grönholm osv... Tre muligeter for nedlasting: 1. Høyreklikk og "lagre mål som" 2. Torrent 3. Ftp: 85.200.10.213 user: goodwood pass: 2006 Tid: 11:33 min Format: DivX 6.4 Størrelse: 111MB Have fun! (I know we had! :D )
  22. hehe, reise-suvernir.. Står "Andy" på den og den er kjøpt i toppen av Empire State Building. Skal være et New York nummerskilt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår