Jump to content
Bilforumet.no

webo

Bruker
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. webo

    h7 virker ikke

    yes. som hverken lokal vw eller møller kunne fikse med originalt utstyr..
  2. webo

    h7 virker ikke

    for å følge opp her, det ordnet det seg med Ross tec kabel
  3. webo

    h7 virker ikke

    kan det se ut som det er region bestemt? https://forums.vwvortex.com/showthread.php?4939103
  4. webo

    h7 virker ikke

    hvis jeg henter ut styrestrøm fra inngangen til xenonpæra, for å mate et eksternt rele, vil det slå ut på canbus?
  5. webo

    tappes for strøm

    noen som har vært borti lignende og vet om en bug? bilen står en drøy uke, så er batteri flatt, sikringer til audiosystem er tatt bort da vi mistenkte forsterkere som er rapportert som kjent feilkilde.
  6. mistenker at sikring nr 17 i kupe ikke er på plass,. hvis startsperre ikke har strøm, vil bilen tenne, men stoppe med en gang. sikring for vindusvisker er i motorommet, nr19, den er adskilt fra spylersikring som er i kupe. jeg gjorde den brøleren som Jesper nevnte og fjernet sikringer med tenning på, nå lyser det som et orgel i dæsjen.
  7. webo

    h7 virker ikke

    sjekka nå. den virker ikke når den står stille, ikke på tomgang heller, blir spennende å se i fart evnt,,,,takk for hjelp :-)
  8. webo

    h7 virker ikke

    mange takk, sender deg en pm, det sitter pærer der, om de virker i fart har jeg faktisk ikke sjekka, bilen er under rep, så den er ikke kjørbar nå dessverre, tenkte å få alt fiksa før den ruller igjen.
  9. webo

    h7 virker ikke

    jo, det er dobbeltvirkende xenon, dvs pæra lyser konstant, det er et spjeld ved pæra som slår over og bestemmer fjern eller nær, flere biler som har dette systemet. en saab jeg fikla med hadde sånne pærer også.. har tatt diagnose for andre feil, men ingen feil på lys ble nevnt. har googlet, og flere bileiere, bla bmw eiere sier at noen fjernlys er til pynt når du har xenon, fryktelig dumt når en kan ha enda bedre lys enn man har. vet ikke om lysbryteren inni bilen har noen funksjonsfeil, men som sagt, de store sikringene er hele, ellers så hadde det ikke vært lys i det hele tatt.
  10. webo

    h7 virker ikke

    Problemet er at fjernlys ikke lyser, det er ikke strøm frem til pærene, xenon pæra virker som den skal, men ikke h7 lampene. først tenkte jeg at de var utkoblet, siden bilen har bixenon, og regelverket er slik at dobbelt sett fjernlys ikke var lov, men møller sier de skal virke, men de har aldri virket.
  11. webo

    h7 virker ikke

    hei. min bil har bixenon. og h7 lamper for fjernlys. disse h7 lampene virker ikke. det er ikke spenning fram til de. lys har felles sikring som er ok. jeg mistenker at de aldri har virket. møller sier de skal virke. noen som har vært borti dette?
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.