Jump to content

Orbeck

Bruker
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Orbeck's Achievements

Menig

Menig (1/13)

0

Reputation

  1. Hei. Har fortsatt ikke funnet noen løsning på problemet og eu-godkjenningen nærmer seg. Noen som har hvert borti problemet?
  2. Jepp. Kontakta til bremsevæskeføleren og ledningene til instrumentstyreenheten er sjekket. Følern i seg selv er ny, nen har også forsøkt å jumpe den uten hell Pumpa er kodet i alle retninger
  3. Hei og takk for svar. Vi har byttet hele Klumpen med alle disse ledningsuttaka. Sjekket selvfølgelig at delebnummet var identisk. Varsellampa var før vi bytta også, så det med koding skal ikke være problemet. Det du sier om defekt kontakt til væska eller føler må jeg nesten høre med mekanikeren som har ordna med bilen. Men regner med at han har sjekket det da han anbefalte meg å sende bilen til en tekniker. Dette koster så lurte på om noen her visste..
  4. Hei. Har hatt varsellampe for bremsesystem en stund. Denne med utropstegn i en sirkel med parentes rundt ( ) Kompis har kjørt diagnose uten feil, samt vi har byttet ABS styreenhet/pumpe. Bremsene fungerer samt abs. Ingen lekkasje i bremsevæske, nivået er stabilt på væske. Mekaniker tror det ligger i ledningsnettet. Han har sjekket DIv ledninger samt hatt opp dæshen uten å finne feil. Noen med samme problem? Dette gjelder en Audi a3 8l 2003 Mod (gammelt karosseri). Den har rullet 180.000km Mvh Jonas
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy