Gå til innhold

Ragnarok87

Bruker
  • Innholdsteller

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ragnarok87

  1. Hvor kommer "ohmen" inn i bilde? "om de lastes på 4ohm, må den da stilles inn eller noe slikt?
  2. http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=208&katid=35 -> Fekk denne med ein basskasse og 2 høytalere. Hadde denne funka til de 4 høytalerene (2par) som eg sendte til 1500 kroner (JBL sine) Og kunne eg brukt ein av disse: http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=226&katid=37&id= http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=17238&katid=37&id= til å drive: http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=18510&katid=30&mid=m436&id=&vn=736
  3. Ër det virkelig så stor forskjell :O? Må eg ha ein forsterker for å drive disse 4 høytalerene?
  4. Pioneer TS-A172Ci vs JBL GTO 609C Regner med JBL er best, men hvor stor er forskjellen mellom 1200 kroner og 1500 kroner?
  5. Hei, Selger min 6x9 JBL høytaler fordi de ikkje passer i min nye bil. Disse har vært brukt svært lite ettersom bmwen de sto i ble solgt og aldri brukt (kjøpte dem i Desember, brukte dem ca 2 timer imens eg mekket på bmwen og så solgte eg dritten). Nå har eg ein Ford som ikkje kan ha 6x9 uten at eg ødeleger intriør og hele pakka. Finn annonse med bilder:http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=71875397&ref=ads&myad=71875397 Tenker ca 1000 kroner
  6. Selger min BMW! Selger min BMW e36 318 fordi eg kan ingenting om elektronikk når det kommer til bil. Bilen har vært på kontroll og kom mer eller mindre kun elektriske feil (Noe ang. absen + airbag, og så noke lys). I linken finn du meir informasjon om bilen. Send gjerne bud http://www.autodb.no/bil/view/1800251
  7. Tenkte på klaveskruene. Eneste eg kommer til med der er ein fastenøkkel. Pipen kommer borti slangen og gjør det umulig å snu/løsne Hva verktøy bruker du der?
  8. Det stemmer, det er "der" det blir intressant :P Det er ekstremt knotete og komme til skruen som er "øverst". Men det går sånn "akuratt". Skruen nedenfor kommer man ikkje til uten å ta av bremseslangen, og bremseslangen får eg ikkje av uten å ta av calipperen, eller ta den av på motsatt side, men den sitter ganske godt fast i bremserøret :P (Elsker BMW og deres håpløse løsninger) Reiser på biltema får å få tak i noen ekstra verktøy for å se om ikkje det hjelper ettersom eg mangler den passer orginalt, og den som "avrundet" skruen er delvis knekt så må ha ein ny ein for å få tak.
  9. Beklager! Det gjaldt ein bmw e36 1998 1.8 bensiner. Ja, de er vel 6 kantet :) Det letteste er vel gjerne Ubrako rett på skralle, problemet er at eg ikkje har klart å finne eit mellom stykke som går rett på skrallen og som umbrakoen kan gå rett nedi. Og har du noen ider til hva eg kan gjøre der skruen har begynt å runde seg?
  10. Beklager! Dårlig formulært av meg. Calipperen skal helt av bilen fordi den er ødelagt. Bremseslangen må da frakobles den, men det kan ikkje gjøres før calipperen er av bilen (eller av festet sitt). Sliter med å finne verktøy som kommer i mellom å kan løsne de 2 skruene som holder calipperen fast (de som er festet til klaven). Hadde vært fint om du kunne linket meg til noe verktøy som totalt sett vil kunne gjøre jobben. Problemet med det eg har er at blant anna skrallen må ha ein ekstra del utenpå seg for at den skal kunne bruke de "blitzene" som skal inni skruene på calipperen. Du kan tenke deg at det blir da ein skralle, med eit "koblingsledd fra "stor til liten" + Pipe og så ein "blitz/skure ting" nedi pipa. Det blir naturligvis litt "langt"
  11. Hei Har noen calippere som sitter yselig godt på min bmw Trenger eit verktøy som passer inni calipperen som ikkje blir for "bredt" fordi da kommer den ani demperen. Kan ikkje skru av klaven som holder den da slangen på calipperen må av. Og slangen går ikkje av fordi den gir for mye motstand og er redd eg ødelegger den. Så må ha noe som kommer i mellom demper og calipper som ikkje blir for bredt. Bruker vel sånn blinks opplegg inni selve calipperen.
  12. Hei, Trenger calippere til min BMW e36 1.8L (ST12842). De kan ikkje ha stått på ventilerte skiver med mindre disse skivene selges med ettersom eg har vanlige skiver på min bil. Eneste kravene eg har utenom at de funker er at lufteniplen er intakt og kan åpnes (grunnen til at eg må ha meg 4 nye er fordi lufteniplene knakk og eg ikkje får luftet systemet) Trenger dette raskest mulig. Hører du til i Bergen eller Nordhordaland er det ønskelig at du skriver dette ettersom da har eg muligheten til å hente dem, om ikkje er det fint om du har muligheten til å sende.
  13. Eine røret passerer akuratt den ene bærearmen til bakstillingen (altså den som holder hjulet oppe). Ligger slik at den ikkje skurrer ani men bekymret for at det ikkje er "lov")
  14. Hei, Har byttet bremserør på min bmw e36 1.8L 1998. Har hatt fester ca kvart 10-15 cm ca utenom der eg brukte orginalfestene på bilen. Men greien er da at eg er litt usikker på reglene rundt bremserør. Altså, de rørene som ligger fra bremsforsterkeren helt bak til bakbremsene (bakhjulene) de ligger delvis uorginalt. Du kan tenke deg at de ligger orginalt helt frem til bensintanken, og der har eg lagt de uorginalt. Skal godkjennes nå på mandag og eg lurer på: Når man legger de uorginalt, kva må man være obs på
  15. Bruker selv ein Boston Green metallic / pærlemor farge som skal over denne lyse grunninga. Heldigvis har eg mye lakk så går seg sikkert til. Mattet det nettopp ned med 800 så 1200 papir nå i stad. Klar til fargen. Merket etter den "hårføneren (industri varmepistol eller hva det no heter) og at man går over med den noen ganger (den er vel nesten 70-100 grader om man holder den helt inntil metallet (brant meg vertfall veldig godt i stad) så tørker den ganske fort. Merker at den fyller veldig greit og var veldig grei å jobbe med som du sa. Veldig fin "spray pattern" på den.
  16. Takker :) Merker at det gjerne tar litt lengre tid nå i kulda. Bruker ein slags hånføner for å prøve å få dette raskere til :) Synes egentlig produktet er litt "dårligere" enn 1 komponent systemet til Upol, og de som solgte meg produktet hadde jo null peiling. Spurde de fargen på primeren og de viste ikkje men regnet med den var mørk og så er den faen meg kvit :P Skulle nesten tru at når man kjøper eit produkt fra eit bilbutikk så ville de ha peiling på hva de selger :) Takker for svar!
  17. Hei, Er helt ny til lakkering og grunning og kjøpte nettopp ein 2 komponent grunning (tidligere brukte eg 1 komponent). Det er da ein SprayMax 2K Epoxy Primer filler. Om du ser på link. nr2 kan du se på side 2 at man skal presse eit "objekt" på ein pinne på undersiden av boksen. Regner med at dette er fordi det er 2 komponent og at det er for at inneholdet skal blandes. Det eg lurer på er, når eg har gjort dette: Hvor lang tid har eg på å få på grunningen før boksen må kastes? Og kan den brukes over flere dager? Eller det eit viss antall timer etter "aktivering" så størkner det inni boksen. Det står gjerne på den internett PFDen (link nr.2), men eg såg det ikkje eller klarte ikkje å forstå alt av info der. Forstod det slik at: Mellom kvart strøk kan man vente 5 min, men er det slik at mellom strøk nr.2 og 3 må man vente i 30 min? "Final Flash off" Står blant anna "Dust off 15 min" Tack free : 5 hours Can be sanded after: 12 hours at 20celsius, or 30 min at 60 celsius. Betyr dette at eg må vente 5 timer og 45 min (ved 60 celsius), eller 30 min ved 60 celsius? Hva er anbefalt ventetid, og kan eg sette ovnen opp til overflaten rett etter eg har lakkert eller må eg vente, og evt. hvor lenge? Info: http://www.spraymax.com/index.php?id=351&L=1 link nr.2 http://www.spraymax.com/fileadmin/download/spraymax/spraymax_tmb/spraymax_tmb_gb/TMB024_GB.pdf
  18. Hei, Noen greie sjeler fra Bergen med utstyr til lakkering som kan lære meg å lakkere og "låne" meg utstyret (altså at eg lakkerer bilen der). Har lakk og diverse selv, og bilen vil selvsagt være direkte klar til lakkering. Er student, men kan sikkert betale ein sum, men ikkje mye til penger eg har. Setter stor pris på om noen kan hjelpe meg. Bilen trenger så sårt litt lakk her og der. Er ikkje snakk om veldig mye, men er nok til at det ser "jævelig" ut.
  19. Det har eg ikkje, men det skal eg. Takker :)
  20. Gratulerer med kjøp :) Kjøpte selv ein 318 i høst som eg har mekket litt på. For guds skyld, vask og poler bilen ! :P Bilen min har sikkert aldri vært polert, vurderte nesten å filleriste tideligere eiere :P Kommer ikkje på noe veldig logiske ting, ville tatt ein skikk under bilen, framme med motoren for å sett etter eventuelle olje lekasjer. Og holdt eit øye med servo-væske-beholderen eller hva den no heter. Skal den på EU-kontroll ville eg skjekket rørene nøye, fekk kick på det selv. Også skjekke traversen, den rusta vekk på bilen min, har nettopp bytta den. Skjekka over foringer, blant anna bærearmsforinger foran. OM eg eventuelt skulle komt på noe i ettertid så sender eg deg ein melding (eller skriver her i innlegget). Men sånn generelt vedlikehold: Bytte olje, oljefilter og gjere det etter kvart år (men regner med du viste det). Holde øye med servoen og fylle den med rett olje når det trengs, polering og vask, og kan være lurt å bytte girolja og skjekke under bilen om beholdern er tett. Trur ikkje oljen på bilen min har vært byttet siden sist service, og det er vel sikkert 50.000 km siden. Låg også merket til at det seilet rundt skruen er ødelagt, så den lekker litt girkasseolje. Merket at det ble tungt å gire / begynte å henge seg opp. Så det kan være lurt å sjekke.
  21. "et godt frontsystem som monteres skikkelig, hva mener du med skikkelig", er vel lite som kan gå galt om du tar kablane rett, og hvordan gjøre det noe mer skikkelig enn det?
  22. Hei, Ser det er 15 dager siden du skrev denne, men kan kanskje hjelpe deg litt på veien. BMW e36 sliter med: Varme i setene, de pleier å ryke. Sentrallåsenheten Rust bakluke er svært vanlig, ein av de første stedene eg ville sjekka. Servoen Husker ikkje om 2l kommer både med kjede og reg, men ville gått for den med kjede om ein med registerreim eksisterer. Trur eg leste noe ang. vannpumpe også, men aldri selv opplevd det, og har ikkje sett noen som har hatt det. BMW eiere er ekstremt fæle med å dra ut lyspærer fra dashbord så burde gjerne sjekket at alt er som det skal i den fronten. Skjekke at vedlikehold på bilen er grei, gamle bmwer blir som regel eid av ungdommer som enten ikkje har peiling på vedlikehold av bil eller som gir en god faen. Skjekk at olje og slikt har blitt byttet regelmessig, sjekk om det er olje på den, hør etter tikkelyd fra motoren. osv osv.
  23. Hei, Tenker å kjøpe lakk, fekk høre at spraylakk på boks ikkje var det beste, og om eg ville ha best resultat burde eg skaffe meg skikkelig lakk. Noen som vet hva sider eg kan kjøpe lakk, klarlakk og diverse? Har noen par ting som må lakkeres og lurer på fremgangsmåte: 1. Ligge klarlakk på eit område uten klarlakk hvor alt annet er lagt på, hvordan gjør eg det for best resultat? Typen som eide bilen før glemte klarlakk (I know, hvordan klarer man det) 2. Har 2 rusthull i bilen, ikkje spessielt store. Hvordan går eg frem før eg lakkerer, hva tetter eg med, hvordan stopper eg rusten (er rusteter godt nok?), hva må eg legge på? Hørte snakk om syregrunning, hva er det for noe? Hva er primer?
  24. Hei, Lurer på hva eg trenger for å fjerne riper i lakken, hva eg trenger for å få finere lakk og hva eg trenger for å shine opp farge Og har fingeravtrykk i lakken som eg ikkje får fjernet med vask, hvordan kan eg fjerne det? Hva produkter kan eg kjøpe? Har allerede ein poleringsmaskin
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår