Jump to content

Tvist

Bruker
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About Tvist

  • Birthday 07/24/1984

Contact Methods

  • Bosted
    Røyken

Tvist's Achievements

Menig

Menig (1/13)

10

Reputation

  1. Jeg koblet av gamle stereoanlegget. Satt inn nytt anlegg der jeg brukte samme ledninger som satt ifra før av og det passet. Så så jeg at det ikke var strøm i det nye anlegget. Da koblet jeg av det nye og koblet på det gamle for og sjekke om det var strøm på det gamle. Det var nå ikke strøm på det gamle. Så jeg så inne i sikringsboksen om noe var løst. Det var da jeg koblet av defa boksen. Men jeg koblet den på igjen. Det var da jeg prøvde og starte bilen. Men nå startet den ikke. Men starter når jeg triller igang. Det er strøm i dashbordet og andre steder utenom anlegget. Satt i ny starter. Men fortsatt så starter ikke bilen. Vurderer og bare sette den på volkswagen. Er det noe jeg kan gjøre?
  2. Idag tok jeg ut det gamle stereoanlegget i bilen og satt inn nytt men fikk ikke strøm. Så prøvde jeg det som satt i igjen og nå var det ikke strøm i det heller. Så jeg så inne i sikringsboksen der hadde ingen sikringer gått. Jeg tok samtidig av en kobling til en defa boks som stod det siden alarmen ikke fungerer. Men det som skjedde etter jeg hadde gjort alle disse tingene var at bilen ikke startet. Må trille den igang for at den skal starte. Kjøpte starter det var ikke den. Kan det ha noe med alarmen og gjøre? satt inn alt som det var før. Men starter ikke. Har akkurat kjøpt denne bilen. Hva skal jeg gjøre for og få start? Blir utrolig glad hvis noen vet hva som er feil.
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy