Gå til innhold

Referee175

Bruker
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Referee175

  1. Det finnes en del overganger som gjør at man kan bruke uorginal stereo i en Audi. Men det kommer også ann på hvordan stereo som har vært i bilen før, om det er Bose, Infinity eller hva det er for noe. Sjekk http://www.bilradiospesialisten.no - Jeg har gjort et kjapt søk der inne, og har funnet en del adaptere etc. Søk selv om se om du kan finne noe.
  2. Det er i høyesterett bestem at grøftelys/tåkelys foran kan benyttes sammen med fjærnlys dersom man kjører SAKTE, det vil si maksimalt gangfart. Tåkelys/Grøftelys kan ikke benyttes sammen med fjærnlys om man kjører overgang fart. Ei heller sammen med nærlys under noen omstendigheter.
  3. Den annonsen du viser til i din link til finn.no er ikke noen helt ugal pris. Jeg vurderte denne selv, men endte opp med og kjøpe en 2009 modell 2.0 TDI i fra Erik Arnesen på Bryn som hadde gått 102.000km, kun langkjøring og med mer utstyr enn hva som er på den du linker til. Jeg betalte "ikke mer" enn 330.000,- for den bilen. Det som min bil har osm jeg ser denne ikke har er navigasjon, cd-veksler (med ipod tilkobling i hanskerom), motorvarmer med kupevarmer, for og nevne noe. Sikkert en fin bil det du viser til og, men jeg tror du kan finne noen med en del kilometer mindre, mer utstyr til bare noen få lapper mer. Men det er min mening ;)
  4. Har lyktespylere ja, men jeg har ikke merket at de spyler i tide og utide og dermed spyler hele bilen. Det vil si jeg har merket at når de spyler og jeg står stille så spruter det litt. Men jeg pleier som regel og benytte spyler i fart, og da spyler de tikke mye over hele bilen ;)
  5. Ehh.. Hva med og bruke forsikringen din? Med mindre du kun har ansvarsforsikring og ikke har anmeldt saken.
  6. Da har jeg fått oppklart det, så får vi håpe det er sånn. For det er litt stilig og kjøre med det lyset sånn bare med den stripa ;)
  7. Ah, suverent. Kjører med lysbryteren i auto uansett jeg da. Men dette med early, medium og late går vel på hvor mørkt/lyst det skal være før nærlyset skrur seg påd et eller? Så om den står til late, så vil den tolerere mindre lys enn når den står til early?
  8. Inne på MMI systemet i med innstillinger for bilen er det et felt som heter "Exterior Lighting", det inne er det en som heter noe slikt som "Auto headlights" eller noe slikt, den har 3 innstillinger Early, Medium og Late. Hva er det denne styrer for noe, og hvor early er early og hvor sent er late?
  9. Dersom bilen din har Xenon lys, så har Møller 5 års garanti på pæren. DE fikk hvertfall jeg opplyst da jeg fikk min A4 den 23.12.2011, og det var hos en Audi forhandler.
  10. Vil bare gjøre oppmerksom på at Xenonlys i grøftelysene ikke er lov ifht. norsk lov. Bare så du vet det ;)
  11. Det blir visst en oppgradering av lyktene også. Slik diodene ser ut pr i dag blir visst endret dette også. Om det blir slik jeg har sett på bilder en eller annen plass, så syntes jeg det er en lite heldig facelift.
  12. Ah.. det er ikke mer enn det som oppdateres nei ;) Det høres bra ut. Mulig jeg høres ut som en dust når jeg skriver og spør om enkelte ting her, men Audi er et helt nytt merke for meg. Jeg har hatt mye biler, men aldri Audi. Jeg skulle heller aldri ha en Audi mente jeg, men falt helt for denne bilen og dens utseende :-) Ja, jeg var super overrasket over hvor enkelt det var og oppdatere det. Får sjekket det helt på onsdag da jeg skal til Tønsberg. Og nye E-18 var ikke med i den den originale versjonen som lå i bilen når jeg fikk den. Men der var kartene i fra 2007 :-p
  13. Da var jeg tilbake i fra salgsstedet på min bil etter de har byttet bremse, og avbalansert hjulene. De har samtidig også låst opp DVD spilleren til navigasjonen. De sa at det var normalt at bilene kom med DVD spilleren slik, da de hadde hatt et problem med at DVD platene til navigasjonen titt og ofte ble stjålet under transport. Slik hadde de valgt og løse det problemet. De beklaget samtidig at de hadde glemt og låse opp denne igjen slik at jeg ikke fikk ut DVD platen. Men nå er det i orden. Jeg har også forsøkt denne linken som jeg fikk fra KjetilR og det fungerte perfekt. Men ut i fra hva jeg kan se, så oppdaterte den KUN kartverket, ikke noe mer. Men for meg så holder det. Det er vel ikke noe annet det er noe særlig endringer på?!
  14. Har bilen på service med bytte av blandt annet bremser idag, og spurte da samtidig om dette med navigasjons dvd. Det er fra fabrikk satt inn en tyveri sperre på denne. Det er trolig derfor jeg ikke fikk ut dvd plata i går. De skulle fjerne denne sperren.
  15. Det er mulig jeg er ei utrolig stor kløne, men nå har jeg vært ute med platen med nye kart etc. Jeg fant frem til DVD spilleren montert bak til venstre i bagasjerommet, trykket på eject knappen og ut kom det ingenting. Spilleren lyser, men ingenting skjer. Så jeg regnet da med at det ikek var noen DVD plate inne i der. Jeg forsøker så og sette inn den nye DVD platen for og få oppdatert, men spilleren vil ikke ta den til seg. Jeg slår så opp i brukermanualen, og leser, men det eneste jeg klarer og lese meg frem til er at jeg gjør ting riktig. Hmmm.... Jeg har forsøkt dette både med MMI systemet skrudd av, skrudd på, bilen skrudd av, bilens tenning å, og bilen på tomgang. Og en kombinasjon av alle disse. Jeg ser og at når bilen er skrudd av, så lyser det forsatt i dvd spilleren bak der, samt de boksene over. Noen lure tanker?
  16. Høres supert ut. Kan jeg spørre deg hvad u betalte for det kittet du kjøpte? Kanskje like greit og spørre han egentlig. :-) Jeg svir ut oppdatert kartverk på dvd nå, så får jeg gå ned og teste om noen strkser. Gir deg tilbakemelding. Takk for hjelpen så langt :)
  17. Dette må jeg se nærmere på skjønner jeg ;) For jeg er super sugen på og få DAB i bilen hvertfall ;) Selv om jeg er ei kløne når det gjelder slike ting. Jeg er flinkere på grafisk design mot web og programering på slikt jeg ;) hehe.. Men den lilel grå boksen, den antenna og slike ting du har i tråden din om montering av DAB i bilen da, hvor får jeg tak i dette utstyret? Regner ikke med det ligger passivt i bilen en plass ;)
  18. Takker for link til navigasjons dvd, den skal testes i løpet av kvelden. Når jeg tenker på dette med dab, så har jeg sett på den tråden din. Men det er et program du er inne i og haker av for dab alternativ, hva er det for et program, og er det på en pc som er koblet til bilen? Og hvor får man kjøpt det man trenger, og hva er ca pris? Jeg tror det er 30mm sportsunderstellet som står på bilen. Men har noen 16" felger på vinterdekkene, men skal få tatt noen bilder i løpet av noen dager. Selv er jeg utrolig fornøyd med bilen. Hadde planlagt nyttår i familiens hus nord i danmark, men det blåste litt for mye til at color line ville kjøre. Så da ble bilen pakket og turen gikk inn i sverige og til malmø. Øresund veien førte oss inn i danmark og til københavn, og vurdere opp nord. Drøye 110 mil på ca 11 timer. Langt, men med en så god bil og kjøre gikk det suverent. :)
  19. Tenkte jeg skulle legget ut et par bilder, og ha en liten tråd for min nylig innkjøpte Audi A4, 2009 Modell. Bilen ble hentet på Erik Arnesen på Bryn den 23.12.2011, etter en meget god handel og kjempe trvilige folk. Bilen er en Audi A4, 2.0 Diesel motor med 8 trinns automatgir kasse. Bilen er utstyrt me det største Bang & Olufsen stereoanlegget, navigasjon, cd magasin med plass til 6 cd'r, sports understell, sports seter, varme i setene, iPod tilkobling i hanskerommet, motorvarmer, kupevarmer, avtagbart hengerfeste, store kjørecomputeren emd fargeskjerm, oppbevaringspakke, xenonlys, regnsensor, parkerinssenro bak, el vinduer foran og bak, cruisekontroll (ikke adaptiv) ++++ som jeg ikke kommer på nå. Jeg har litt lyst til og sette inn en DAB modul så jeg får dab radioen, jeg har også ønsker om og sette inn bluetooth handsfree system så jeg får brukt MMi systemet til telefonen. Men jeg kan for lite om dette, så må vel finne noen som kan dette som kan hjelpe meg for en krone eller to ;) Videre har jeg lyst til og få oppdatert kartene på navigasjonen, for syntes det er kjipt og plutselig være midt på jordet i følge kartet når jeg kjører på en vei som har vært der i et par år alt. Men forsøker og sette meg inn i hvordan MMi system jeg har. Så vidt jeg har skjønt er det 3 forskjellige MMI systemer, og en haug software versjoner og slikt. Og ting må passe med oppdateringsplater og slikt i fra Audi. Knot, så om noen har noen gode ideer til hva jeg kan gjøre av mods på den, eller om hvordan jeg skal gjøre de tingene jeg har lyst på og gjøre, så kom gjerne med tips her, eller send meg en PM. Beklager kvaliteten på bildene som ligger med nå, men de ble tatt samme kvelden som bilen ble hentet med mobilen. Skal få tatt noen fler skikkelige bilder, og lagt opp de så fort jeg kan. EDIT 1: Oppdaterer listen over utstyr på bilen som jeg har kommer over så langt :) Navigasjonspakke, Sportspakke pluss, Teknikkpakke, Cruise controll, dekktrykkontroll, lys-/regnsensor, Parkeringssystem bak, Bagasjeromsmatte (vendbar), Festesystem i bagasjerom m/t-stang, Oppbevaringspakke, skipose uttakbar, 17" design felger på sommerdekk, Plassbesparende reservehjul, motorvarmer, kupevarmer, Aluminium hologram, førerinfosystem med fargedisplay, iPod tilkobling i hanskerommet, Audi Music Interface, Bang & Olufsen tekn.pakke, Bang & Olufsen høyttalersystem, CD-Veksler for navi.system plus, Navi. plus komb navipakke, 3-soners klimaanlegg, el. korsryggstøtte, Stoff atrium sportsseter med el. korsryggstøtte, slgardiner siderutene bak, automatisk avblendbart innv. speil, mlf-sportsratt, sportsunderstell, Xenonlys plus, lyspakke innvendig, midtarmlene foran, midtarmlene bak m. koppholder, blanke sidelister, tilhengerfest avtagbart, Uten motor- og modellbetegnelse.
  20. Tenkte jeg bare skulle legg ut et par bilder av bilen min. Kjøpte den i desember, og fikk hentet den hos forhandler den 23.12.2011, så verdens beste julegave om du spør meg. Bilen er en 09 A4 Diesel på 2.0 liter. Bilen har 143hk (ref. vognkort) og er utstyrt med den store Bang & Olufsen stereoen, navigasjon, regnsensor, xenonlys, cruisekontroll, sportsunderstell, sportsseter, oppbevaringspakken, iPod tilkobling i hanskerommet, cd platers cd magasin, avtagbart hengerfeste, motorvarmer med kupe varmer ++++ Beklager de dårlige bildene, men skal legge ut nye så fort jeg får tatt litt fler og bedre bilder :-)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår