Gå til innhold

empiboy2

Bruker
  • Innholdsteller

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av empiboy2

  1. Bilen blir nå stående på finn ut perioden. Etter det blir den trukket for salg. Hva som blir bilens sjebne er foreløpig usikkert...... Flere alternativer. Lurer på hva jeg ikke vet om denne bilen? Jeg har blitt kontaktet av totalt 5 stk som har vært intereserte etter totalt 4 måneder på finn.no.. 3 av disse ville betale fra 5-10000 for bilen fordi den ikke var verdt mere (ingen av disse har sett på bilen), en skulle komme å se på den 4 ganger.... kom selvfølgelig aldri og en kunne hente den dagen etter hvis han fikk bilen for vrakpant! Er virkelig disse bilene ikke verdt mere? I så fall har jeg driti meg godt ut den gangen jeg kjøpte den ;-)
  2. Så godt som ingen respons så langt. Dette er jo en pærle som har vært i daglig drift helt til clutchen røyk. Rare greier!
  3. Ny info i anonsen på finn. Kan vurdere bytte mot felger til new beetle.
  4. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=29199258
  5. Da ble aldri denne bilen solgt... Ingen viste interesse for den mens den lå ute for salg på finn. På toppen av det hele har nå clutchen tatt kvelden. Selvfølgelig samtidig som jeg har to andre bilprosjekter og hus! Derfor "slumpes" nå bilen (med stort tap) for 15 000,- (eventuelt til høyeste fornuftige bud). Jeg nevner: -Bra karoseri med dårlig frontstykke (nytt medføger). -Trolig noe rust i bunn av hjulbuer bak, men tatt alderen i betraktning er denne bilen svært bra. -Strøkne, orginale kromfangere. -Medfølger (utover frontstykket) høyre og venstre forskjerm (en ny og en bra brukt) helt nye vindusheiser (orginale vw) begge er til førersiden, men mekanismen er lik på begge sider og derfor kan deler fra den høyre som står på bilen parres med vaier og drev fra den nye, +div deler som jeg fikk med ved kjøpet. Husker ikke nøyaktig hva dette er men kan se over å få en oversikt. -Hengerfeste medfølger. Fint å ha om du skal trekke lillebror til feks BugRun. -Orginale 6x14 Snowflake felger. Patinerte og godt brukt, men langt fra stygge. -Et år gammle 165/55 Michelen dekk -Vw motorsport 6x13 felger med 155/70 piggdekk. -Tidsriktig takgrind. -Medfølger hvite blinklysglass til fanger (og et sett orange repro) i tilleg til de som står på bilen. -Tull med låsen i dør på førerside. Trolig ingen stor sak å fikse. Nye repro håndtak medfølger (egentlig et komplett sett til Jetta kjøpt på Ebay) -Svært pent orginalt interiør (Beige med sort dash og beige matter foran. mørkt grått teppe og orginal urørt hattehylle) -Astrali 13" ratt montert med adapter på Luisi nav. Har også orginalrattet. -Små 4" sony høytalere montert i bunnen av A-stolpe. -Radio medfølger ikke, men tidligere eier har skåret ut åpning (hærværk??) til moderne radio og det ligger koblet og klart med ISO kontakt. -Motorvarmer og kupevarmer (sistnevnte er koblet på en litt snedig måte, men virker perfekt). -Godkjent senket...... Dvs av det står i vognkortet at bilen er godkjent med de fjærene som står på og gule Koni dempere. Demperene ble byttet til vanlige oljedempere, men som har korekt lengde sammenlignet med Koni demperene. BT i skien så ingen grunn til å vise bilen på nytt etter byttet. -Så vidt meg bekjent har karoseriet orginal lakk med unntak av høyre forskjerm. Ring meg hvis dette frister: 90994738
  6. Jeg har 4 stk 7x17" (ET55) cup 1 felger som jeg vurderer å selge for å finansiere andre felger :) Felgene er orginale porsche (ikke repro) og har i følge de som driver med slikt enten sittet på en Porsche 964/965 eller Audi RS2. Felgene er restaurert og i god stand (ingen kantskader etc), men skal man ha de 100% bør de våtslipes og lakkeres av en som kan slikt(jeg har lakkert de selv). Felgene selges med dekk, som IKKE passer videre godt til en porsche.... 165/35 og 205/50. Dekka er kjørt på i ca to uker. Adapterene på bildet er IKKE til salgs. Derimot har jeg 2 stk 20 og 2 stk 25 mm TUV godkjente adaptere fra 4-100 til 5-130 (for å kunne montere hjula på vinterbilen :) ) som kan medfølge mot pristilleg. Disse er gjenget med M14x1,5. Hjulbolter medfølger ikke. Bolter til å feste de til 4-100 bilen er derimot med. Dekka som følger med fungerer utmerket om du vil kjøre LAVT. Årsaken til at jeg selger er at Politiet ville ha skiltene mine hvis jeg ikke gjorde noe med bilen umiddelbart. Skulle du mangle noen alu muttere for å montere felgene på bilen din har jeg 10 stk. Selges for 5000,- eller bud over. Kan leveres i grenlandsdistriktet eventuelt til nød sendes... For nærmere info, ring meg på tlf: 90994738.
  7. Jeg har 2 stk 20mm tykke og 2 stk 25 mm tykke adaptere. Se bilde. Kun prøvemontert på bil. Bolter for å skru adapterene til en 4-100 bil medfølger (M12x1,5mm) Innvendig hull Ø 57 og utv styring Ø 71,6. Hullene på 5-130 boltsirkelen er gjenget med M14x1,5. Adapterene har TUV papirer. Selges samlet for 1500,- (inkl frakt i norge) eventuelt fornuftige bud vil bli vurdert. Ring meg på mobil 90994738 hvis dette er noe for deg. Jeg bor i skien hvis det er relevant;-)
  8. Desverre. Den følger bilen. Jeg fikk med en når jeg kjøpte bilen, men solgte den til en ivrig tysker. Angret litt på det siden, så når jeg nærmest datt over en maken på ekeberg ble det handel. Så det finnes fortsatt slike det ute, men kansje ikke så gode å få tak i? Jeg har også sett noen på Ebay, men de pleier å ligge stivt i pris.
  9. Det er lov å komme med bud også bare så det er sagt ;-)
  10. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27130508 Ring meg for nærmere opplysninger. Mvh: Johan Eikstad Tlf: 90994738
  11. Takk. Det var midt i blinken! Altså er ikke mine 165 dekk lovlige/ godkjente på mine 7" felger. Kjøper jeg derimot noen 185/35 så kan jeg teoretsk godkjenne dette oppsettet på bilen. Jeg har også TUV papirer på adapterene.
  12. Jeg bare måtte prøve... 17" stålfelger hadde nok sittet perfekt. Noen som vet om det finnes 17" stål på noen nyere biler med 4-100 boltsirkel? Felgene på bildet er 7x17 med ET 55. Foran er de montert på 25mm tykke adaptere og bak sitter det 20mm. Idielt hadde vært å satt 25mm bak og heller dreid ned de på 20mm til 15mm. Da hadde dette faktisk gått fint å kjøre med. Dekka er 165/35...
  13. Stålfelgene på bildet av Polo'n solgte jeg for noen dager siden. De ble i bredeste laget for den myke fjæringen. 1 cm klaring fra dekk til hjulbue bak uten folk inni. 3 mm med meg bak rattet....stillestående! Det gikk bare ikke.
  14. Med andre ord. Skal disse... Foran på denne? Bak blir det både bredere og høyere dekk for å fylle ut hjulbuen. Om dette er lov eller ikke på bobla bryr jeg meg ikke om. Eller skal jeg kjøpe et par til med 165/35-17 og sette hjula på denne?
  15. Hvor smale dekk er lovlig på en 7" felg? Er det noen som vet om det finnes regler for dette? Eller blir det "dømt" av BT avhengig av kontrolørens dagsform? Hvorfor jeg lurer? Jo. Jeg har en 1958 modell boble. Denne er greit senket og har for uvane å bli utstyrt med nye felger vært år. Planen for dette året er litt mere moderne enn vanlig. Jeg har kjøpt 4 stk 7x17" Porsche cup 1 replica felger. For å senke bobla realt må jeg ha minst mulig gummi foran. Derfor bestilte jeg 2 stk Nankang NS-2 165/35-17 til å ha foran... Hjula har stått ferdige en stund i påvente av bedre vær... Nå har det seg slik at jeg også har en 1977 polo. Denne bilen har hatt 6x14 felger med 165/55-14 dekk. Disse var i følge BT "spot on" på rulleomkrets i forhold til de orginale 145R dekka. Siden jeg har liggende noen TUV godkjente adaptere fra 4-100 til 5-130 slo det meg at det kunne vært moro å se om disse 17" hjula med tape rundt ville passe på Polo'n. I følge en dekkalkulator er det bare ca 1 cm forskjell i diameter på 165/55-14 og 165/35-17. Rulleomkretsen er også bare +ca 1,5% på 17" hjula. Det jeg da lurer på er om noen kan "ta" meg på at 165 dekka er for smale på en 7" felg? Litt bilder. Denne...... Vs denne......
  16. Oppdatert første tråd med mere deler jeg ikke har bruk for.
  17. Polo'n skal få nye "sko". Derfor prøver jeg å få solgt unna disse. Har også et sett med gule Konidempere til samme bil. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25353294 http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=25490238
  18. Ang. Koni demperene... Hvis du er interesert så gi bud;-) Begyner å bli lei av å flytte rundt på de= lavere pris enn først antatt. Her et bilde med sommerhjul (før jeg byttet til smalere dekk). Vurderer å bytte til et sett med Snowflakes som jeg kan få tak i. Problemene nå har vært å få tak i pakkninger til dørene. De gammle er morkne og flate og vannet strømmer inn i bilen ned langs både A og B stolpene. Trenger også heisemekanismer til vinduene. De orginale "glipper" når jeg sveiver...... Pakkninger endte jeg med å kjøpe i metersvis fra sverige. Her fant jeg et firma som hadde en profil svært nære den orginale. Disse skal monteres til uka. Blir moro å se om lekkasjen stopper da. Heisemekanismer til vinduene er ennå mere problematisk. Får se om ikke Golf 1 deler passer eller om ikke annet lar seg gjøre å få til å passe. Tror disse finnes i repro et eller annet sted. Ikke akkurat enkleste bilen i verden å få deler til...... Har du noen tips ang heisemekanismene?
  19. Jeg kjører foreløpig med noen gammle Melber felger i dim. 6x14 med ET 26 (kan slenge ut et bilde av bilen med disse så fort jeg har vasket av søla....). Dekka som sitter på er 195/45. Disse passet helt til jeg byttet til mykere dempere. Pga. subbing skal det nå kjøpes inn 4 stk 165/55 (eventuelt 2x155/55 og 2x165/55)...... og kansje spacere bak. Planen over litt lengere tid er å bredde noen 13" stålfelger til 7" og 8" og bruke noen 175/50 og 195/45 dekk som jeg har liggende. Bilen er tøff med melber felgene, men jeg har for tradisjon å bytte felger på bilene mine for å få et mere personlig preg.
  20. Ang. panser så mener jeg det var en anonse på Finn for litt siden hvor en kar hadde 4 eller 5 stk til Polo/ Audi 50. Jeg har forøvrig liggende noen Gule konidempere til denne hvis du er interesert. De ble for stive for meg å måtte vike til fordel for kortede orginaldempere. Her et bilde av min 77 Polo med vinterhjula på...... Litt skitten men dog....
  21. Hvorfor ikke bare plukke den av, dele den, rense innmaten og sveise den sammen igjen? Da vil det jo se ut som at du har katalysator og både bilen og pkk'n går lettere....
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår