Jump to content
Bilforumet.no

Reila

Bruker
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Reila

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 10/18/1988

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    Sephia
  • Biltype (eks Audi)
    Kia
  • Årsmodell (eks 1995)
    1995

Contact Methods

  • Bosted
    Åsnes
  1. Har en Kia Sephia ('95 eller '97, husker faktisk ikke) som nekter å starte. Har prøvd å lade batteriet, og har prøvd med starthjelp fra lader og annen bil, men ikke noe resultat. Nå på egenhånd (på første forsøk etter å ha stått en stund) går motoren rundt en gang, og bilen starter faktisk så vidt det er (halvt sekund-et sekund) før den går tilbake til å bare gå rundt og prøve å starte. Noen ide om hva som er feil?
  2. Er en del bugger enda :P Trykket nettopp på den Top-greia rett over hurtigsvar.. og da ble hurtigsvarboksen kollapset, og Top blir til expand-knapp-ting. Som jeg forøvrig har på hele hovedsiden av forumet også, I stedet for Top som jeg ser det er i Chrome. Merker forøvrig ingen forskjell på det med overflødig tomrom :P
  3. Snasent. Men det tomrommet som kommer der reklamen er når man har adblock suger :P (er det sponsor-reklame? Ellers så ville jeg vurdert å få det bort om jeg var dere :P) Er en del dødplass i "banneret" også. Tatt bort de collapse/expand-greiene på forumkategoriene også? EDIT: Fikk opp dette etter at jeg posta:
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.