Gå til innhold

MazdaHelge

Bruker
  • Innholdsteller

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av MazdaHelge

  1. Har hørt at det ikke er mulig å bytte pære i markeringslysene som er på siden av bilen. (orange lys) er dette feil eller er det mulig ? Er det noen som vet framgangsmåte ? og hvilkem type lyspære som er ?
  2. [ATTACH]37868[/ATTACH]Vil bytte ut mine hovedlykter med noen lykter i klart glass slik som på bildet . Hvilken årsmodell passer ? Min bil er 1998 modell . Er det mye tilpassninger eller bare å skru rett på ?
  3. [ATTACH]36594[/ATTACH] Har akkurat henta meg en Saab 900 , 1998 modell, fult opp servicene siden den var ny til dags dato. Men oppdaget rust senere på kvelden i Støtdempertårnet venstre side framme, Må jeg ty til sveise apperat, eller bare å kutte bort rusten og poppe på en plate her ? Merket med rødt, er i skjøten under som er rusta bort !! Tips? Eller er denne bilen klar for skraphaugen? Har lest flere som har poppet på plate og dekket over med grunning og orginal lakk og fikk igjennom eu-kontroll.
  4. Hvordan bytte olje og filter på volvo 850 , 1994 model automat ?
  5. Volvo 850. 1994 Modell, HK:144 Automat, Motor:B5252S Har noen spørsmål ang bilen jeg kjøpe rett før helgen . Her vil jeg ha noen greie svar og ikke noen som bare gjetter hva feilene kan være ;) Spørsmål 1 : Bilen er tungstartet når det er ca 10-15 liter igjen på tanken, Har fylt opp bensin til ca 30 liter og da starter den med en gang uten noen problem - - - Hva kan dette være ? Spørsmål 2 : Hvordan bytte lyspære i Dashbord samt bryter til Varme ? Spørsmål 3 : Varmeapperat virker kun på Nivå 3 og 4 ! Hva skyldes dette ? Spørsmål 4 : Har en ny tank med Mineralolje 10-40 i garasjen fra Bilxstra, den blå kannen, Kan jeg bruke denne ? Eller bør jeg bruke en annen Olje ? Håper det er noen som gidder å svare på spørsmålene mine! På forhånd takk ;)
  6. Har Nettopp kjøpt meg en Vw Caravelle 1994 Modell, Diesel Har ett par spørsmål å komme med : 1 : Bytte toppdeksel pakning, Svetter litt framkant av motor. Er dette en vanskelig jobb? Hva må jeg gjøre ? Teknikker? 2 : Raklelyd, Klirrelyd fra Gearkasse, Clutsh ? Forsvinner når turtallet er over 2000omdreininger og når Clutsh Trakkes inn . 3 : Bytte Glødeplygger , vanskelig? Mye jobb? Håper det er noen som gidder å komme med noen glupe svar ! :)
  7. Har nylig kjøpt en Hyundai Accent 2000 Modell, Gått 125.000 km Forrige eier opplyste meg om at registerreimen var byttet på rundt 100.000km, men har åpet dekselet og reimen ser bra ut, men den er ganske så slakk på det lengste strekket!! Er dette normalt ?
  8. Tusen takk for gode svar ! kommer godt med.. jeg tar en tur å skrur i morgen på bremsene, så skal vi se hvordan det går . Bytte av registerreim hr jeg fått pris 2000 ,- deler utenom
  9. Har nettopp kjøpt meg en fin vw Passat, 1,8, 1995 Modell , Helt topp å kjøre, men noe feil er det jo alltid :( Kommer en Pipelyd av Høyre framhjul konstant når jeg kjører, ekstra sterkt i svinger, Trykker jeg på bremsepedalen går lyden bort! Hva er galt? Bilen er gått 183.000 km, registerreim ble byttet på 155.000km i følge eier, Ingen papirerer eller lapp på dette. Går det an å se etter slittasjer på registerreim? Har åpnet dekselet på øvre siden av Reimen, Ser tydelig bokstavene, skriften og tallene på reimen, men en liten "stripe" på midten av reimen, er dette normalt ? Fant en lapp i Døren som var fra 2001 , men Det er Neppe så lenge siden (håper jeg) pris i så fall på Registerreim service ?
  10. Hei Har en Mercedes Benz C180, 1998 model Automat, gått 266.666km Når jeg kjører beveger Temperaturen på instrumentpanelet seg fra ca 78 grader til 82 grader og ned igjen omtrent hele tiden,blir aldri varmere enn dette, Når jeg står stille på tomgang ligger den Konstant på 82 grader ca! Skal det være sånn ? eller er det Termostastaten som begynner å ta kvelden ? Kjøpte bilen for en stund tilbake og har begynt på Servicehefte nummer 2 , det andre er helt fult med ca til dags dato !
  11. Hei :D Har akkurat kjøpt meg en Corolla , 1994 modell, 1,3, gått kun 131,000km og følger med mye kvitteringer for godt over 30.000 kr fra 2012 Har noen Spørsmål : 1 - Trenger ny radiator, min er dårlig, ikke noen hull, men alle kjøleribbene har falt av, eiret av. Passer Carina sine radiatorer ? 2- Hvilken olje Anbefales på denne motor? Syntes den tikker litt etter min mening . Kansje bare en Bagatell ? 3- Vanskelig bytte termostat på disse modellene ? Trangt å komme til ? Temperaturmåleren går ikke helt opp på midten, kun når jeg står på tomgang! Ellers er bilen strøken, veldig mye nytt og totalt Rustfri Håper noen kan hjelpe meg!!
  12. Det står ingen ting i Service hefte, bare fram til 2006, men da ble det kun utført oljebytte og filter Må eller bør vannpumpen byttes samtidig?
  13. Hei Nylig kjøpt en Citroen Xm 2,1 Turbo Diesel som har kun gått 169.000km , 1995 modell Usikker når registerreimen skal byttes!! Har ringt 3 forskjellige Citroen forhandlere, Bergen, Drammen og Oslo, Alle har forskjellige meninger om Km og År Hva er riktig? Fant en lapp i motoren som står at den er byttet i 2006 på 70.000km Er det 120.000 / 10 år som er riktig ? ELLER er det 120.000km / 5 år ?
  14. Hei Akkurat hentet en Opel Vectra B 1999 modell stasjonsvogn, Fant en klistremerkelapp hvor det stod at reigister reim er byttet i 2009 ,183.000 km, Nå er bilen gått 267000km. Reimen skulle vel vært byttes for lengst selvom det er bare vel 3 år siden sist bytte? Noen i Bergen som gjør dette mot betaling om jeg kjøper deler ? Vannpumpe, Register-reim, Strammehjul ? Noe mer ? Kansje greit å bytte termostat, Temperaturmåleren står litt over Blått merke på måleren. Pris på verksted ? Hva regner dem i timer ? Kan temperaturen på motor ha noe å si at den bruker litt olje ? Eller andre ting som spiller inn ? ?:race
  15. Hei Har nylig kjøpt meg en Audi a4 1997 modell- 1,6, men finner ingen lapp når Registerreim er byttet sist. Verksteder har ikke tid før Laaaangt ut i Septemper, Noen som vil gjøre dette for meg? Betaler selvsagt, og jeg har delene selv Skriv pm eller skriv her inne
  16. Hei Har nylig kjøpt meg en Audi a4 1997 modell- 1,6, men finner ingen lapp når Registerreim er byttet sist. Verksteder har ikke tid før Laaaangt ut i Septemper, Noen som vil gjøre dette for meg? Betaler selvsagt, og jeg har delene selv Skriv pm eller skriv her inne ;)
  17. Har kjøpt meg en E200 1995 modell med 2,0 liter Bensin Automat Stasjonsvogn Spørsmål 1 : Bilen jager på Tomgang og fusker en del før den kommer opp på 2000 Omdreininger. Når jeg drar ut kontakt til luftmengdemåleren er det ikke noe forskjell.. Jeg aner ikke tilstand til tennplugger, men bilen fungerer topp over 2000 omdreiniger Spørsmål 2 : Peilepinnen til Automatgearkassen er borte, Kun den svarte dingsen som er over hullet, Er denne pinnen lik lenge på andre mercedeser ? ( Håper ikke pinnen er igjen i rører :( ) , men det tror jeg ikke Spørsmål 3 : I dag når jeg trykket på gasspedalen så smalt det, kom en dunkelyd når Kickdown koblet inn! Bilen er nettopp godkjent med kun tre 1er feil , gått 202000km med ny toppakning
  18. Jeg trenger å bytte register reim og vannpumpe fort, Verkstedet har tid om en uke, men jeg skulle vært på ferie!! Jeg bor i Bergen og er villig til å kjøre! Men ikke så alt for langt.. :) Jeg har delene som treng og jeg Betaler Godt.. Send PM Golf 1,8 1995 modell
  19. 1998 vr6 , 2,5 liter Manuell Skulle fylle opp tanken i dag, Kjørte på reservetanken og motoren stoppet noen hundre meter fra Bensinstasjonen. Fikk fylle halv tank, men den starter ikke etter jeg gikk tom. Verstedet pa Bensinstasjonen tok startgass og da gikk den kun på gassen, stoppet igjen nar han ikke sprayet mer. Dem sa på verkstedet at det kunne kansje komme av : 1: Tett bensinfilter . Siden jeg hadde kjørt den tom at dritt hadde blokkert gjennomstrømming 2: Bensinpumpe som var i stykker, Fikk kjerringen til og vri om nøkkel mens jeg lå under bilen, da hører jeg en summelyd hele tiden ved tanken, men om det er pumpen som lager lyd er usikkert! 3:Rele Dem går på sommerferie i morgen, og jeg skulle reist til Kristiansand til helgen selv på ferie Bilen gikk 100 % fint tidligere på dagen inntil jeg gikk tom for bensin Noen andre som kan gi meg tips
  20. Har akkurat kjøpt meg en Caravelle, 1998 modell med Vr6 motor Har kjørt problemfri i vel 4 dager, men i dag hadde jeg ett problem med motor. Jeg stoppet motor, og når jeg skulle slå på tenning lyser ingen ting i instrument panel. Det kommer heller ingen lys på når man vrir om nøkkelen, Kun radio som virker. Tok av Minus Ledning på batteri og tok den på igjen, Da startet den med en gang ! Hva kan feilen være? Kommer også en veldig svakt tikkelyd fra høyre side av motor. Kan det være fordeler lokk eller er det Registerkjede som begynner og bli slitt ?
  21. takk for svar! ;) hvor ligger filterer i denne bilen ? Lett og bytte ?
  22. gammel coil er kastet i søpla. Register er byttet på verksted . Alt fungerte 100% før dyse rensen .. men holder en knapp på Coil eller bøss i bensin-filter. Hva er Symptomer med dårlig bensinpumpe eller dårlig landasond ?
  23. har fylt opp tanken igjen, men hakking kommer etter en stund! har kjørt i 3-4 timer i dag. begynner egentlig etter når motor har passert over 85 grader på motor. Tennkabler, rotor, fordelerlokk, ny insprøyningsenhet("forgasser") , temperatursensor og Coil er nettopp byttet, Coil er biltema sin, kansje det er denne som er dårlig?
  24. Passat 1995 mod, 1,8 Bensin Kjøpte en liten flaske Omega Dyserens i går, en liten flaske hvor man skal hive ned på tanken med ca 60 liter bensin. Jeg fylte kun på 30 liter etter tom tank. I dag har jeg merket at bilen Hakker på lave turtall, feks når jeg kjører på motorveien i 5 gear , motoren oppfører seg helt fint når den går på tomgang og ruses opp, men så snart den får lavt turtall(motor jobber tungt) begynner den og nøkke/ hakke. Er dette bare tilfeldig eller kan det være at den rensen at forårsaktet bøss i bensinfilter eller i dysene istedenfor å rense ?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår