Gå til innhold

Laggis

Bruker
  • Innholdsteller

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Laggis

  1. Makan te dritt bil golf e! Skal bætre bli spiker i mårra!
  2. Prøvde i går og bytte gløde rele og så etter rele til motor styring på caddyen, men ingen hell på den fronten. kan ta bilde og legge ut, kansje noen fårstår litt mer av de kodene som står på. fant 109 på golfen men ikke caddyen. prøvde noe annet i går også. tok ut den blå tem. sensoren på høyre siden av blokka, og heiv den inne i frysa i 40 min i ca. 25 minus. fungerte ikke det heller. Så nå aner jeg ikke hva jeg skal finne på for og få den til og starte når jeg vil det... skal bytte gløde plugger til uka. men tviler at det er de som er problemet, da den gløder kl. 07.00 hver dag...
  3. Takker da skal jeg prøve det, håper bare jeg får kloa i nokk strøm til å starte faanskapen :P starter jo tilslutt når man har kjørt starter ei god stund.... :P
  4. Vet du om jeg kan prøve motorstyrings releet fra en 1,9L non turbo caddy da? er jo bygget på Polo Caddyene men går vel for det samme. er vel mer eller mindre samme motoren bortsett fra at den mangler ei snurre... og glødingen må jo være lik da...
  5. Har prøvd og tatt av uten noen effekt, har også sett over sikringer på den aktuelle kretsen men alle ser fine ut. kan det være gløde rele?
  6. Har et lite problem. Bilen gløder om morgenen men ikke på ettermiddag /kveld.. har sjekket sikringen og den er jo hel. relè slår jo inn og gløder når jeg skal på jobb, men ikke når man skal hjem eller senere på dagen / kveld. Aner faktisk ikke hva dette kan være. Problemet er jo at ting virker jo når bilen har stått over natta, men når dagen og litt mer varme kommer vil den ikke gløde. Får jo start tilslutt, etter og ha kjørt starter i x anntall minutter og røyklakt hele området rundt arbeid. Men det er jo nesten litt morro det. Men vil jo ha en bil jeg kan stole på at starter. For om en må drive på og kjøre starter til at den fyrer. Vil jo bateriet slite med tiden, så noen tips?
  7. om du har vinklene rett så skal det bare være å gjøre dette ja... husk at det må være en 45 graders vinkel mener jeg, som vender innover. og rimelig hardt stål. og da funker det som bare det;)
  8. tut og kjør, kjører gammel mærsh til jeg dør.. har ikke på snart 4 år møtt noen startproblemer eller noe form for faanskap utenom slitte bremser osv... og bilen? mercedes benz C124 230 mod: 1990, abs, mer trenger en ikke, om jeg ønsker noe som kjører for meg, tar jeg romfergen.
  9. Hei noen som har en bilfrakter der ute som vil tjene seg en liten slant på å leie den ut? er da snakk om lastebil. har klasse c, og ser egentlig for meg en slik Vikingbil ol. men har du en bilhenger går det også bra vil jeg tro. jeg skal frakte en båt til steinkjer og en bil tilbake. max pris 500.- henger, fått ett tilbud fra et firma i steinkjer på dette. ev bilfrakter bil kan vi bli enig om... helst i t. heims området.
  10. Hei, jeg ønsker å handle inn: Skinn interiør (MÅ VÆRE FRA CE MOD.) Rustfri Koffertlokk (MÅ VÆRE FRA CE MOD.) Fram fanger 1990-1995 Panser 1994-1995 Fram skjermer..( begge sidene ) Ta kontakt på 40606996 eller layz88@gmail.com om du skulle ha noe av dette;)
  11. Jipppi! no kan vi all kjør så fort... Forbilde mitt e trond giske så da må jo æ å få lov:drive2
  12. velger å legge ut linken til tråden til han som eier den så kan du klage til han! http://www.benzworld.org/forums/w124-e-ce-d-td-class/1316301-e320-coupe-widebody-conversion.html Desverre har jeg verken tid eller penger til å gjøre det han har greid og gjort med sin.. men en gang i tiden kan det jo skje. 2 dører for lite sier du? så vidt jeg vet er denne ca like lang som en sedan, har bare ett mye større bagasjerom.. kan stable 4 felger med dekk (205/55-16'') uten noe problem..! Lurer litt på om din perfekte 124 ser litt slik ut: her er d jo 4 dører, kant felger, ja egentlig alt man kan tenke seg! jo er jo litt bredda, men da får en bare enda større felger bak!!! jippi kansje litt høy da, men det er jo bare å kappe fjæran, eller fjern dæm totalt;) da får du den lav da!! sota ruter er det, hvit bil og greier, faaan kor fin;)
  13. Mener å ha sett flere av slike biler jeg? hmm hvor var no d? JO OVERALT! satt å så litt på nettet her en dag også.. og fant denne! så hva synes Notodden om denne da? hadde jeg blitt kastet steiner på om jeg hadde kommet kjørende med denne?^ PS: Ikke min bil dette altså..
  14. Har du ett bilde da? eller så kan du værtfall forklare litt bedre hvordan en 124 skal se ut? Her er nå min w124 CE
  15. har samme problemet.. eneste er at jeg har en 230 ce fra 1990... har prøvd å sett etter problemer både her og der, men til ingen nytte... men en gang må det bli ordning på det hele;)
  16. Ser den med imprezan.. tipper jeg har kjørt fortere med den pga bur og all sikkerheten som er i den i forhold til en vanlig impreza.. du lærte deg nokk hva som var bilens grenser den dagen i den svingen.. eller det rettstrekket. (aner ikke hvor du kjørte ut jeg men) På vinteren forandrer alt seg på noen minutter om været er slik.. og nå som våren kommer med stormskritt.. så bør man være forsiktig spessielt ved soloppgang eller nedgang.. steder som før en time siden som bare var våt veibane kan nå være is.. Det beste rådet jeg fikk av kjørelæreren min: Forvent det som ikke skjer.. da er du klar for det meste. Som regel er jeg en som følger trafikken, om det er sommer eller vinter spiller egentlig ingen rolle for meg.. føler jeg at noen forran kjører uforsvalig, letter jeg litt på høyre foten.. jeg har også vært på bane, kansje du har vært mer enn meg. eller andre for den saks skyld. Når jeg er på banen så gir jeg alt, samma hva.. deler til en mercedes e klasse er ikke noe problem.. bare ett lite besøk på den lokale huggeren finner man det meste. Dette er overhode ikke noe anngrep på deg! eller andre som kjører på bane, men det finnes allerede 2 som har logget en god del timer på bane som fikk seg en 1 roms leilighet 4 meter under jorda..
  17. er bare så himla lei alle suver som pakker seg helt opp i fangeren min og prøver å presse meg til å kjøre fortere enn det jeg mener er forsvalig.. men ser du mere i en suv? siden du kan kjøre så mye fortere i den? kan sikkert kjøre i rå kjøre i 180kmt i tett snødrev på E6 med 5 cm ny snø jeg og.. men er det forsvalig? tipper at svaret er nei... som jeg bare prøver å si, jeg er ung! jeg har hatt lappen i 2 år nå, og jeg velger å kjøre i den hastigheten JEG mener er forsvalig for MEG å kjøre i.. så hva dere med suv sier, d..... jeg en lang en i. og dere andre og for den del!
  18. Jeg kan vel med hjerte på hånda si at jeg ikke har noen som har sakt det sisstnevnte sa.. jeg kjører etter hva forholdene sier, om det betyr at jeg ønsker å kjøre i 50 på motorvei for at jeg føler meg trygg da, så gjør jeg det! og er forholdene så er trykt å kjøre i 100 i en 90 sone så gjør jeg det! som oftes følger jeg trafikken... bedre det enn å lage kø.. kjører jeg sakte av en eller annen grunn, (som da jeg kjørte 7 mil med en henger som hjulene sto litt feil. i 30 kmt.. kjørte jeg til siden når det kom en bil bak meg..) Og til dere som ligger bak med trøkt oppi revva mi med dine store 4x4.. snart bråbremser jeg for at det står ei kråke i grøfta..(ønsker jo ikke å drepe de.. eller hva?)
  19. lurer bare på en liten ting kristianG.. er du gammel du? Siden halvparten av klassen din har tatt lappen(greit det, er virkelig ikke dårlig det) men så vidt jeg ser går denne statistikken til 25 år.. om du er 25 år og halvparten har tatt lappen ser jeg hvordan du tenker.. og derfor tar 50%.. men der du 18 eller 20 ser jeg ikke det... vil kansje tro at ved en alder av 25 så har vel minimum 70%-80% tatt lappen, (noen får jo ikke ta lappen pga div grunner som at de mangler en arm eller to, kansje de ikke ser eller hører, epelepsi etc etc..) så vil tro at 70-80% vil være mest riktig.. (ps. bare noe jeg tror kan være mest riktig...)
  20. Dro fram denne da den var friskt i minne og pga at det var en HELT ny bil, ha han hadde sikkert skrudd av alt, så var vel ett dårlig eksempel, noen andre med et eksempel på en ungdom som har total vraket en helt ny bil? ev bilder? Mulig mulig, er ikke helt sikker men får man ikke allerede noen teknologiske duppe ditter til volvoer på biltema da?
  21. Var da en døds ulykke med en splitter ny AUDI TT (2008 mod) i sommer eller høst.. står sikkert noe om den litt lenger bak. side 20 eller noe.. da gikk 3 ungdommers liv rett i ett tre, og gjett hvem som vant? var vel en sving der om jeg ikke husker helt feil. og jeg vet at det føreren var en i Motor miljøet i norge... Da var det full sorg i motor miljøet.. ingen forsto hvorfor dette skjedde... helt ny bil.. senere fant man vel ut at høy fart og en beruset sjåfør var grunnen... Yppelig at bilprudusentene ønsker og lage tryggere biler... Men klarer teknologien å leve i 20 år? når de fleste unge kjøper dem? finnes sikkert noen ja. men mange må nokk ha overhaling både av motor og data.. hva skjer om en ny bil får virus da? bare ett lite morsomt spørsmål....
  22. Nå er jo først og fremst ABS laget for å hindre deg i å blokkere framhjulene i en sving. noen prøvd å blokke de utn abs i en sving? plutselig retter bilen seg opp og går rett fram... da er det fort gjort å få bilen nedi grøfta du! eller i en undamanøver på is.. ABS har fått meg gjennom mye! både Elg og andre biler som har gjort noe rart.. også ned bakker, men da prøver jeg jo å ikke få absn til å slå inn.. MEN EN TING ER SIKKERT. neste gang jeg skal kjøpe nye vinterdekk, blir det PIGG PIGG og atter PIGG.
  23. jeg betaler 8000 i året for å kjøre 18000 km. jeg er nå 21 år, skal oppgradere forsikringen snart. i år regner jeg med å kjøre rundt 12.000 osv. om du ivers91 får forsikring til 1500 kr. så vil jeg vite hvor du får den! for en slik en vil jeg og ha!! tipper at en 18 åring betaler rundt 10 000 i året. 40 000? jeg har ikke fått den lønna som 17 åring om jeg ikke hadde jobbet døgnet rundt! Nå er vel jeg en pappa gutt siden jeg fikk meg lappen av de, men så hadde jeg heller ikke brukt noen form for nikotin eller dop etc. før jeg var 18.. fikk lappen som 19 åring, har nå hatt den i 2 år. min første bil var en renault laguna 1.8. nå kjører jeg en mercedes benz 230ce, jeg lærte utrolig mye på lagunan, sinnsykt god bil å kjøre, og det eneste var abs på denne, da jeg solgte den kjøpte jeg min første mercedes. også med abs, Man trenger ikke noe annet enn det! Man føler seg mer sårbar, kjører mer forsiktig, for en slik bil stiller mye mere krav til den som kjører. Jeg husker i sommer var en splitter ny Audi TT som kjørte inn i ett tre. hvor alle døde. hadde nokk skjedd med min mercedes, lagunan, og alle andre biler som kjører på veien, jeg har kjørt fort, seff har jeg det, men da har jeg vært på en bane dag. koster ikke så mye som folk tror... man trenger ikke blå røyk for å ha d morro på bane. som regel koster det 500 kr for å komme inn, og en bensin tank på en dag. Jeg kan også kjøre fort på komunale veier, og fylkes veier, men velger å ikke gjøre det for jeg er ikke alene, og sikkerheten er myyyye dårligere. På en bane er sikkerhets folk ALLTID dær, alle bilene kjører i en reting, det finnes sand feller som stopper bilen før betong veggen! Jeg skal snart handle meg ei familie bil. Hvor samboeren sikkert kommer til å kjøre mest. tipper det blir en ny renault, trygg, go, billig å forsikre og ha på verksted dersom det trengs. Grunnen til at ungdommer kjører seg i hjel er kansje at de kjører over evne. men de føler seg ofte trygg mens de gjør dette, mye ligger kansje i bilen de kjører, (politikere mener at det er gammle slitne biler som kansje ikke burde vært på veien.. (men hva har vi eu-kontroll til da?)) det jeg mener er at mange har tatt seg opp lån for å få en (hva de tror, foreldre, og politikere) mener er de beste bilene, for unge og kjøre. med alle duppeditter i. MEN!! slipper en gammel bil, så slipper den! slipper en ny bil SLIPPER OGSÅ DEN! Mange tror at en SUV er de tryggeste bilene, FEIL, FEIL, og atter FEIL!!!! de har ett høyt tyngdepungt, d.v.s at de har lettere for å tippe over om du kommer fort i en sving. eller om du driver med en undamanøver på glatt isen.. jo de kommer seg fram over alt. bortsett fra om du ligger på siden eller oppned i grøfta. de er tryggere i en ulykke hvor fronten på suv møter fronten på en fiesta eller noe i den størrelsen... (blir vel en masakre da..) Holder meg så godt ned på bakken som mulig.. kan kjøpe meg en suv til å dra oppi skogen med.. men ikke for å kjøre på E6, er som regel bare en og anna micro bil eller lastebil som blokker veien der.. Nei folkens, Alle som skal kjøpe seg sin første bil.. lær dere å kjøre en bil med så lite elektronikk som mulig.. (man kan ikke kjøre bil før du kjører en mercedes med 10 år gammle pigg dekk uten pigg på glattisen..) Kommer meg fram over alt! utrolig morro å må dra opp utallige a4 eller mondeo opp fra grøfta på e6 mens mercen bare går å går! Så lenge den får favoritt suppa si;) 98 OKRAN;)
  24. Da var det noen ungdommer som kom i en av de norske avisene på nytt.. Tydelig vis så har det i år kommet en ny ekstrem sport blant ungdommen, SKRENS KJØRING:S trodde denne var oppfunnet før denne vinter sessongen jeg? eller er om ikke så har jeg bare drømt at jeg har både kjørt skrens og sett andre gjøre dette. Synd er det nå de setter andre i fare på veier som andre enn deg selv også bruker, jeg og venner og kjente bruker en stor parkerings plass oppe i malvik marka, vi har en egen regel at ingen kjører og "skrenser" før alle som går ski er borte, som regel så kjører den sisste i 23 tia og så holder vi på ei god stund utover natta.. vi blokkerer innkjøringen med å parkere bilene forran slik at andre biler eller ev. turgåere ser at vi holder på å "leiker" oss om dere vil. men uansett synd at folk driver med dette på komunale, fylkesveier osv.. da har de ikke noen form for respekt for andre som bruker veien. Jeg tar med meg det jeg lærer på "banen" inn i trafikken, bruker det DERSOM jeg har behov for det! og ikke for gøy! som regel når jeg kjører rundt om i sør og nord trøndelag har jeg min gravide samboer med meg. og da fårstår dere sikkert resten selv!
  25. det enkleste er å handle i oppkrav. og 10000000 ganger tryggere... sluttet med forskuddsbetaling for noen måner siden. Synd at det finnes så mange som ødelegger for de som prøver å drive i norge! husk, en ufornøyd kunde forteller det til 100, en fornøyd kunde forteller det til 10..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår