Jump to content
Bilforumet.no

Rebell

Bruker
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Rebell

 1. Vet ikke om dette er spurt om før, men jeg fyrer av et forsøk likevel. Motoren og kassa (aut) som sitter i en 96 S6 4.2 er den samme som sitter i 96 A8 4.2, eller er det forskjell på disse? Så vidt jeg vet er dette bunnsolide motorer, men er vel litt drøy på olje? Eller er det kun motoren som sitter i S6? Det har jo vært MYE snakk om aut.kassene på A6 2.5tdi v6 og at de er noe dritt. Er det samme kvalitet på A8 4.2 kassene også, eller er det bedre kvalitet? Tenker ikke på å trimme og bruker alltid å følge servicer, oljeskift og filter o.l. Takk for svar. :-)
 2. Men en kan jo lure på hvorfor i all verden noen lar en sånn bil forfalle så grusomt... Håper du tar deg tid og penger til å pusse den opp igjen. :)
 3. Takk for gode svar. Det virker som at en slik bil er veldig fornuftig. Bare det med rusten som er litt synd...
 4. Hvordan er disse bilene med tanke på feil og driftsikkerhet?
 5. Men hvor hardt rusta angriper kommer vel også ann på Hvor nøye en er med bilpleien da? Jeg vasker bilen minst en gang i uka og ar jevnlig lakkbehandling. Om vinteren blir den vasket under minst en gang i uka. Det går vel også ann å spandere noen kroner på skikkelig rustbeskyttelse og lakkforsegling?
 6. Hei, Vurderer nå sammen med samboeren å gå til innkjøp av en 2001 mod Omega 2.6 v6 m/aut. Er det noen her med erfaring med disse bilene? Synes at disse bilene virker solide og godt sammenskrudd, men har ikke noe kjennskap til de. Er de plaget med rust som tidligere modeller? Hvordan er automatkassene på disse bilene? Kjører MYE gjennom et år og vil derfor ha automat. Synes det passer godt i en "cruisebil". Har hatt en BMW 5-serie med automat. Veldig behagelig bil, men synes den giret ALT for mye. Noen med erfaring med Omegaen sin kasse? Skal også bruke bilen til å dra vogn på 1400 kg. Med 180 hk og automat regner jeg med at dette ikke er en sportsbil, men den er kanskje sterk? Er dette en veldig annerledes bil kjøremssig og kvalitetsmessig enn B Omega -99? Fint om noen har erfaringer å dele. Takk.
 7. Ja, da har jeg tatt selger i hånda på at jeg skal kjøpe bilen hans. Det dreier seg altså om en 97 V70 2.5T. Fikk bilen veldig billig, siden det er noe småtterier på den. Servicene er komplett og det er byttet både reg.reim og vannpummpe for 10.000km siden. Fullt servicehefte. Teknisk sett er bilen topp, kosmetisk sett så har den noen småsår i lakken, men hverken bulker eller skader. Ellers så har den vel det meste av utstyret en slik bil skal ha. Planene framover er som følger: -Foreta oljeskift m/ filter -Bytte av ventilløftere -Feste eksosanlegget skikkelig. -Hellakkering -C70 lykter -19" R kopi felger. -BSR Chip jeg må si at det er en fantastisk god bil å kjøre :D Hvordan får jeg lagt inn bilder?
 8. Har vært og sett på en V70 98 mod 2.5T. Den hadde noe vanvittig med tikking fra motoren. Det er komplett servicehefte og det er brukt riktig olje på siste skift. Oljenivået er også som det skal. Lurer derfor på om det er ventilløftere som er gåen. Er det noe her som har erfaring med kostnad på en slik reparasjon? Har hørt på 3 forskjellige verksted og de kunne ikke angi noen pris. Evt om noen her har en annen løsning på saken?
 9. Henvis til hvilken prisklasse disse ligger i ut i fra andre anonser, forhandlere osv.
 10. På tide å bytte bil igjen :) Har sett på et par alternativer, S6 C4 og 850 T5®. Selv om det er mye ulikt med disse bilene, så er det også en del likt. Har prøvd disse, men er usikker: 850 T5 850 T5R S6 C4 2.2 og 4.2 Hva bør jeg gå for med tanke på driftskostnader, delepriser, holdbarhet etc? Innspill, erfaringer? Noen som har erfaringer med begge to? PS: Med driftsutgifter tenker IKKE på bensinforbruk... Hvorfor bør jeg velge den ene foran den andre? Lager samme tråden i Volvo-forumet også, kan være gøy å se saken fra "begge" sider. :) Jeg liker å holde spesielle biler som er godt tatt vare på "originale", så tenker ikke på holdbarhet ved trimming osv, siden det er uaktuellt... Fyr løs :)
 11. Har lest igjennom denne tråden jeg nå, og i bunn og grunn så er det en trist historie. Men jeg er helt sikker på at den/de som driver/drev MTS ikke har det noe enklere enn de som venter på penger. Så kan man si "jada jada, de fortjener pes, hetsing, trusler og blablabla...." Men kan ikke folk bare ta til seg at det er tydeligvis noen som prøver å ordne opp. Tipper at de fleste som klager og syter mest ikke er helt feilfrie heller. MTS er tydeligvis fucked, men det tviler sterkt på at gutta får mer penger for hvert innlegg, tlf, sms med klaging og syting de mottar. Dessuten så tipper jeg at mange tok skjangsen på å bestille samt forhåndsbetale selv om de viste at det kunne være riski, så faktisk tror jeg at noen har selv selv å takke også. Jeg vil bemerke at jeg aldri har hatt noen kontakt med, kjenner de som driver eller har vært kunde der, så jeg skal ikke hverken forsvare eller henge noen. Kanskje kan de som har fått tilbake pengene sine si det, det hadde vel ikke vært dumt? Om Racespec vil ha med seg en fra MTS, så la de gjøre det. Det er strengt tatt ingen som tvinger noen til å handle der, om DET er problemet. Men la nå gutta på MTS få lov til å gjøre opp for seg, som det virker de har tenkt. Så blir vi enige om at MTS gikk bra, noe gikk galt og noen fikk desverre blø. Men med tid og stunder så får nok alle tilbake det de har krav på. Men penger vokser ikke va trusler, hetsing osv. ....Og jada, jeg skjønner hvor frustrerende det er å ha betalt for noe man ikke får og at man skal stå på krava osvosvosv... men er jo greit å gjøre det som siviliserte mennesker og godta at noe gikk galt....
 12. Ja, AWD har jeg sett, men 2.4T? Kom ikke den først på V70 her til lands?
 13. Nå er det viktig å huske at et utleggspant og heftelser i form av innkjøpslån ikke trenger å være det samme. Utleggspant kommer som oftest i tillegg til den heftelses det måtte være fra før i form av innkjøpslån.
 14. http://www.browsecars.ca/Volvo-850-121358.html Er ikke den beste volvokjenneren for å være helt ærlig, men kan da ikke huske å sett en 850 2.4T AWD her til lands?
 15. Jeg var borti en lignende sak, og i mitt tilfelle var det motparten som fikk skyld. Det er høyreregel på parkeringsplass også. Så tråstarter: Du har loven på din side. :)
 16. Ehm... Nå er det vel slik at hvis alle som grisekjører hadde kjørt 2.67x fartsgrensen i den settingen DU skriver, så hadde det ikke skjedd så mange ulykker som det gjør i trafikken pga fart og grisekjøring i dag. Men, det rettferdiggjør det ikke. Poenget er at selv i den settingen du skriver, så kan det skje ulykker da også. Hva hvis du plutselig mister kontrollen? Når du kjører i 240 km/t og mister kontrollen har du ikke en skjangse i havet til å rette det opp igjen, samme hvor fine forholdene er. Og om du ikke kommer borti en ulykke, men derimot blir vinket til siden, så er det ikke UHELL, det er en KALKULERT RISIKO. Hvis man ikke kalkulerer med at en i det minste blir stoppet, og da må sutre og syte for en var så uheldig å miste lappen, det er IDIOTI. Men, grunnen til at mange ulykker skjer pga stor fart etc. er nettopp at det ikke blir gjort i den settingen som du beskriver. Hvor mange ganger i løpet av et år kan vi ikke se på nyheter osv at "ulykken skjedde pga høy hastighet", "i følge vitner skal den ene bilen/motorsykkelen holdt høy fart" eller "den ene føreren mistet kontroll..." Slike ulykker skjer pga at de som grisekjører utsetter andre i fare pga at de "har kontroll", og ofte på vei der det ER trafikk, der det IKKE er viltskjerming osv.
 17. Denne posten sier vel mer om deg enn det sier om meg, gjør det ikke? At jeg sparer til en S6 C4 har da ingenring med hvordan en bør oppføre seg i trafikken å gjøre... Har både eiet og kjørt biler som er både kraftigere og raskere enn S6, din knodd. Din holdning viser hvem som er drittungen her, og det er en med nick som begynner på "S" og slutter på "kurk". Hm... Rebell har ingenting med Honda Rebell 125 å gjøre (nok et glupt glimtskudd fra deg...) Du er en travel person med mye gjøremål. Ja det er du sikkert siden du er en skurk... MEN... Du synes sikkert det er greit at folk kjører styggfort så lenge du ikke er med i en ulykke el noe lignende selv. Om du kjører 3 mil i 200+ på en vei med lite trafikk, javel, men hva om det plutselig kommer en bil i mot deg som du ikke klerer å unngå å treffe? Eller hva om det plutselig skulle være en annen hindring i veien? Er det like greit da? Nei, nettopp. Det er en RISIKO i det du gjør. Og du velger at andre skal godta at du utsetter andre for den samme risikoen som deg selv. At du kjører bil når du er halvsløv og plutselig oppdager at "oi, der var jeg plutselig opp i 160", det sier mer om deg. Og det er ikke noe som er "fort gjort" som du sier det. En merker stor forskjell på 100 og 160. DET er idioti! At jeg er bilhater...vel, tipper jeg har kjørt mer bil enn du kommer til å gjøre de neste 5 årene. Pluss at jeg har både eiet og kjørt råere biler hittil enn du kommer til å gjøre resten av ditt liv... Bilhater...? Njæææ...
 18. Han må for all del IKKE levere oppsigelse selv. Da får han 8 ukers karantene fra NAV hvis han evt. skulle trenge arb.led.trygd. Det er arbeidsplassen som skal levere oppsigelse når det er slikt forhold!
 19. I de fleste tilfeller blir slike saker opp og avgjort ganske raskt. Når man kjører dobbelte over fartsgrensa, eller blir målt til 140 km/t i 80-sone over lengre strekning er det ikke uhell... Det ER komplett idioti. Man trenger IKKE å være TRANGSYNT for å mene det.
 20. Det er da opplagt hva som kommer til å skje. Det går ann å ta en tlf til juristen som har den respektive sak. Han/ hun kan svare mer presist på straff enn noen på forumet som ikke har kjennskap til saken. Å spørre noen utenforstående om hvilken straff en får gir jo ikke noe presist svar. Hvilken straff vedkommende får varierer fra hendelsesforløp til hendelsesforløp. At noen får strengere straff når man f.eks mister kortet 2 ganger i prøvetid er opplagt! Men hvor STRENG straff er det jo kun juristen og evt. domstolene som kan svare på. Hvis noen mister lappen i 150 km/t i 80sone kan ingen her på forumet svare på hvilken reaksjon som venter. Det kommer jo helt ann på forholdene som ligger til grunn. Hvis det er om å vite på forhånd hvilken straff en får, så ta en tlf til juristen som har saken, så får en mye mer presis svar på hvilken straff en kan forvente seg.
 21. VAr en som kjørte i 100oghelvett opp moholtlia, medio av april/ slutten av april? Den var sølvfarget og hadde hvite felger ja. Gikk fryktelig fort opp bakken, allfall når jeg ble passert av en sånn.
 22. Vedkommende som ringte gjorde det helt sikkert ikke uten grunn. Straffen din får du i retten. du er i prøvetid, dermed blir straffen noe strengere.
 23. Det er vel du som er bonde. Du vet jo så mye om hvordan bønder er. Virker som noen har brukt huet ditt til å sile ut dårlig brennevin. Sorry OT!
×
×
 • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.