Gå til innhold
Bilforumet.no

kristoffer3110

Bruker
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Selges: Pen og velutstyrt Golf mk5

  https://www.finn.no/98954030
 2. Audi kjøpshjelp

  Hei, skal snart kjøpe meg ny bil og har sett endel på audis a3, har veldig lyst på 2 literen med 140 hk. Har budsjett på ca 80k men kan strekke meg til 100 om det føles riktig. Så lurer litt på hva jeg bør gå for, har lest at common rail CR kom på 2 literen i 2008/2009(ved faceliften, led lykter osv.) burde jeg gå for en med cr eller en med pump dyse PD som dem hadde før faceliften kom. Og har litt lyst på automat men er dsg kassa god på biler fra tja 2005-2010? Og dersom jeg velger tidligere årsmodeller så har di ikke CR motor, men leste en plass at dersom du har dsg og 2 liter med PD så ville det ikke være så mye problemer som ved om man har manuell og PD motor? Det ideele hadde vært å kunne kjøpe en 2007 mod med CR 2 liter motor, da dette ligger midt i mitt budsjett. Hadde vært takknemlig for litt innspil ang motorvalg fra denne perioden. :D
 3. Vil dette gå bra?

  Hei, lurer barer på kjapt på om noen 19x8 toms felger med 235/35 dekk og ET 50, vil passe på en golf mk5 uten senk og originalt ET 47 og 195/65/ 15x6 toms felger? Takker for svar
 4. Senk + Felger

  Hadde ingen aning om alle disse ekstra utgiftene, takk for oppmerksomheten, det skal koste å være kar ja.. :D
 5. Senk + Felger

  Okey, men da får jeg nok vente en stund med senk verfall, litt trang lommebok som student, men nye litt større felger har jeg fremdels lyst å skaffe.
 6. Senk + Felger

  Jeg har 2006, 1,6 bensin, er usikker på om jeg har comfortline, trendline,highline, sportline eller jubileumsversjonen osv., men har skinn interiør og sølv linjer rundt sidene, bak og på grillen om det hjelper deg, men jeg tror den heter Comfortline Jubileum, var vertfall det tidligere eier hadde i annonsen.
 7. Senk + Felger

  Hei, vurdere å skifte ut mine 15" stock felger på mk5'en, har ikke noe senk heller, så jeg lurer på om 18" uten senk ville sett helt bananas/traktor liknende ut. Fant ikke så mye bilder på google av 18" felger på stock fjærer, men fant disse (er dog ikke sikker på om det er 18" eller senk): Jeg lurer også på om noen har bilder av sin mk5 med/uten senk og 17/ 18" /19 felger. Har sett at GTI versjonen har originalt senk på 30mm? tror jeg, og det så ikke så gale ut med 18 på. Har noen noe anbefalinger til noe som kunne fått min til å se tilsvarende ut med 18 og nye senkefjærer, har helst ikke lyst å bruke så altfor mye på senkesett/coilovers, men kanskje bare senkefjærer, har også sett folk bruke H&R fjærer med 30/40 eller 50/40 senk, noen erfaringer med dette evt. andre fjærer? Og hvordan er det å montere senkefjærer vs coilovers, er det lettere, og er det noe jeg bør klare selv, kan si at jeg ikke har veldig mye bil-mekk bakgrunn fra før. Takker for svar og bilder av deres biler
 8. Nye felger, Hjelp?

  Men, bare lurer, jeg finner veldig mange felger som har ET 35, vil dette ikke funke på min bil eller? Hvis jeg har org. 47, vil det da si jeg kan ha fra ca. 40-54 ET? :)
 9. Nye felger, Hjelp?

  Men ang. senkesett går det ann å f.eks ha et slik: http://www.scstyling.no/senkefjarer-vw-golf-5-variant-1km-p-9388-c-1767.aspx så de hadde så mange forskjellige på scstyling, jeg har ikke GTI modellen, og vil helst senke 35-40mm.
 10. Nye felger, Hjelp?

  Okei, men vil det se veeldig dumt ut med 18" uten senk, eller vil det se klart mye bedre ut en stock 15"? Vet at det ser best ut med senk, men har ikke planer om det i første omg vertfall. Og har du noe peil på ca pris til de 4 19/65R15 sommer hjulene med ca 7-8mm mønster igjen? :)
 11. Nye felger, Hjelp?

  Ja, har ET 47 originalt, og har vurdert 18x8" felger, med 225/40 dekk, vil tro det er beste match. Navhull/senterring er 57,1 på bilen, så da må jeg finne felger med samme eller større navhull? Vil jeg trenge noe form for adapterring dersom felgene har større navhull enn originalt? Vil f.eks disse matche bra: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=73213825 ? dem har 225/45 dekk da og ET45.
 12. Nye felger, Hjelp?

  Hei, har lenge hatt planer og lyst til å kjøpe meg noen litt fetere felger til bilen min. Har en Golf mk5 med stock felger atm. Lurer litt på hva dekk dimensjon jeg bør/kan ha, når felgen skal være 18" har sett folk si at 245/40 blir for stort og vil skrape i hjulbuen, og at 225/40 er bedre, men er ikke sikker så derfor jeg spør. Noen som har noen bilder hvordan det vil se ut, har ikke senk på bilen og har heller ikke planer om det med det første, ettersom det er mange fæle fartshumper der jeg kjører. Og jeg vett at jeg må se etter felger med 5x112 bolt størrelse, men hvor viktig er ET og senterring størrelse, må det være akkuratt det samme på dem jeg kjøper som på dem jeg har stock? Og tilslutt hvor mye tror dere at mine originalfelger 16" med 6-8mm mønster på 195/65 sommerdekk er verdsatt til.
 13. Oppgradere høyttalere i golf mk5

  Har nå montert den nye subben og ryggekamera i bilen, må si det ble veldig mye bedre lyd etter jeg jeg stilte inn dør høyttalerne til 80-90hz og oppover og bassen til 80hz og nedover.
 14. Nøkkel funker ikke på bagasjeluken

  Det funket når jeg holdt den inne, haha har undret lenge over hvorfor den ikje virket når de to andre knappene virket.. Takker :D
 15. Nøkkel funker ikke på bagasjeluken

  Hei, på min golf 5 virker ikke knappen i midten på nøkkelen som skal låse opp bagasjeluken. Men de andre to knappene lås/lås opp virker helt fint og dem låser opp alle dørene + bagasjeluken. Når jeg trykker på den i midten lyser det et lite rødt lys på nøkkelen, kan det da bare være så lett som at jeg må bytte batteri på nøkkelen eller? :)
×