Jump to content

start problem etter turbo bytte

Rate this topic


jokkipokki
 Share

Recommended Posts

Hei

Turboen rauk på min xtrail. Først så røyk det masse ut av eksos og so pumpet turboen ut olje fra motor og rett i eksos. Bilen startet heile tia sjøl om turboen var ødelagt. Etter at bilen har stått ein stund så har batteriet blitt flatt.

Byttet turbo og så satte eg bilen på lading og når eg skulle prøve å starte så bere kjinner den, men vil ikkje starte. Har prøvd med startgass, men er bere gassen som antenner og ikkje noe videre liv.

Har også byttet batteri, men fortsatt ikkje noe liv.

Bilen er ein 2005 model 2,2 diesel. 

PS den vart byttet olje og filter i sammenheng med turbo bytte. 

Noen som har eit tips til kva som kan vær årsak til at den ikkje starter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies.