Gå til innhold

Stambo´s Octavia RS

Ranger emnet


Stambo

Anbefalte innlegg

  • Svar 582
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Hei, lekker bil må jeg si. Er veldig fan av fargen på bilen. Hvor mye sånn ca måtte du ut med en slik hellakering?

Har nettop kjøpt en octavia 1.9tdi. Stv.

Men den er silver diamond farge. Er ikke den peneste.

Noen tips til at bilen blir mer "kul" enn "familie"

 

Roy

1984 Mercedes-Benz 500SE V8 240HP (Oppussing)

1986 Toyota Camry 1.6 DX 74HP (Solgt)

2006 Skoda Octavia 1.9TDI DSG 105HP (Solgt)

2005 Mercedes-Benz C-180 Kompressor 143HP (Bruksbil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt kjedelig uten bil nå i påskeferien ja.. mister litt av friheten da.. Men så lenge den blir i toppstand igjen så får det heller være :)

Takk for det Zanto :) Fargen er Orginal RS farge og ble levert med bilen :) Den heter Raceblue og ble bare levert på RS modellene. Det jeg syns er viktigste med å få en bil kul er senk, også kommer felg etterpå. Det vil uansett gjøre 90% av bilen, samme hvor mye du gjør med bilen etter det :)

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det skjønner jeg. Sure greier. Ja ok, ble helt forelsket i den. Interiøret og alt. Bare lekkert:)

Senk ja, vil ikke det koste en del da? Og tanke på å fikse det. Har aldri gjort noe slikt før.

1984 Mercedes-Benz 500SE V8 240HP (Oppussing)

1986 Toyota Camry 1.6 DX 74HP (Solgt)

2006 Skoda Octavia 1.9TDI DSG 105HP (Solgt)

2005 Mercedes-Benz C-180 Kompressor 143HP (Bruksbil)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Heisann Stambo! Først og fremst vil jeg si jeg elsker fronten på bilen din og det andre du har gjort med bilen! Artig å lese en slik lang tråd!

Jeg har nå nettopp kjøpt meg en ny skoda, En Skoda Rs selvsagt ! ;) Kjøpt en Hvit Rs sedan, 2007 mod som jeg har tenkt å gjøre litt stashing på! Men jeg har en reeeekkke spørsmål til deg før jeg går i gang! hehe.. Jeg kunne ha skrevet til deg på PM, men er greit at andre leser det også, kanskje det er andre som lurer på det samme! :)

Ok, her we go!

 

1.Grillen din..På min Rs, når jeg skal åpne panseret, så kommer det frem en "stang" som står igjennom grillen, som jeg løfter på for å åpne..Hvordan har du løst dette, tanke på det nye utseende på grillen? Og de Panser løfterne, kjøpte du de på superskoda.com ? Hadde slike på min forje skoda og elsket dem :)

 

2a.Lys.. MASSE lys! Jeg har veldig lyst på å sette inn sånn xenon kit H1 eller hva det er på fjernlysa. Er dette noe problem ? Har kun montert extra xenon 1000m på min forje skoda, gikk fint, null stress med koblingen av ekstra bryter, kabling gjennom torpedoveggen osv osv.. Men hvilket kit kjøpte du ? Og av fargevalg, 6000k, gir det fortsatt bra lys på bløte, mørke veier ? Eller er 4300K bedre der?

 

2b. Hvis jeg setter inn 55W 6000K xenon i fjernlysa, vil det bli for varmt slik at reflektoren kan bli "brun/gul" eller svidd ? Jeg har sett dette på en kompis sin bil, men han hadde riktig nok 100W halogenpærer da.. og da tok reflektoren kvelden etter ca 1 år. ( ble brun og ga lite lys! )

 

2c.Vil billister og andre merke stor forskjell på 35W xenon og 55w? Jeg har aldri sett forskjellen så jeg aner ikke! Hvordan er det å ha f eks 55W i både kjørelysa og til fjern? Jeg HATER dårlig lys, så jeg gjør hva som helst ! :P Jeg liker looken på Rs'n, så jeg vil helst ikke montere ekstra xenon lykter på den! :)

 

2d. Tåkelysa.. du monterte først xenon i dem, men så tok du de av ? Hvorfor ? Og hvordan i H#%&/%#/&Lvette får du av/bytter man pærer på de tåkelysene ? ( jeg har bare hatt bilen i 2 uker altså :P ) Må man "skru" de ringene rundt, eller må man knote nedi maskinrommet :P

 

3a.Jeg har Premium sound system i bilen som låter knall! MEN, jeg vil ha meg Navigasjon med flere muligheter! Jeg ser at de som dette fabrikk montert, har en tykkere ramme ( den rammen som er rundt hele, rundt AC panelet osv ) men min ramme er tynn, da den ikke har Navi fra før av. Trur du det går ann å Kjøpe en Navi og så bare kjøpe den tykke rammen som de har på superskoda og så montere ? :)

Ser de selger noen kule Navigasjonssystemer på ebay! Med Usb osv i front!

 

3b. Hvor kjøpte du din RSN 510? Og hvordan er navi programmet på den ? Er det Win CE 6 f eks på den, slik at du kan legge inn kart ( cracke og wække på dataen :P ) Og vil denne kunne gi like mye trøkk til anlegget mitt ? Det som er orginalt i bilen ? :)

 

4.Så var det wox og shine! :win Hvor får man kjøpt Swiss voksen? Jeg har Hvit bil, så leste at den Swissvax Glacier er bra til den fargen!

Så lurer jeg på om jeg kanskje velger den Shield før vinter sessongen! Da den er ekstra røff! :)

 

 

Det var de (få) spørsmålene jeg hadde for denne gang :P Håper på gode svar! Da det står ett prosjekt og venter i gården her også :D:D:D

 

Og forresten, De sota felgene var PORNO!! De ville sett snaaasent ut på min Hvite Rs :cab:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Cyber :) Mange takk for det! :) Der er sånn feedback som gjør det moro å drive og holde tråden oppdatert :) Du får lage det en tråd om bilen din du også når du begynner, alltid moro med flere tråder å følge med i :)

Skal vi se...

1: Den stangen som kommer ut av grillen må kappes, og du åpner panseret ved å ta hånden bak grillen og vippe opp låsen :) Ser jeg åpner panseret på denne videoen:

 

2a: Jeg hadde 75w xenonkit på min (55w før) og det er ikke noe problem, men du må ha motstander så du lurer pæresjekken. Jeg hadde 6000k på alt, og syns det funker veldig bra selv på vått, men 4300 er nok hakket bedre. 8000k var betydlig dårligere.

 

2b: Nei, det vil ikke bli for varm med 55w xenon, pga xenon avgir mye mindre varme enn halogenpærer :) Ergo mer lys, mindre varme og lavere effektbruk. (derfor du må ha xenonkit med motstand siden xenon bruker mindre strøm enn en vanlig pære)

 

2c: Det vet jeg ikke, men alle fraråder å bruke 55w i nærlys. En kamerat hadde det på en bil han hadde tidligere, ellers brukes 35w. Men har du xenon org, ville jeg ikke byttet til 55w i stedet for da må du bruke eksternt xenonkit og ikke det som er innebygd i lyktene :)

 

2d: Jeg har hatt xenon i tåkelysene hele tiden :) men første gangen jeg monterte det virket ikke ene pæren så måtte gjøre det nytt en gang senere :) ringene foran kan bare draes av, men kommer ikke til festet av lykta fordet. Jeg har ikke prøvd å bytte pære uten å ta av fangeren. :)

 

3a: Kan bare bytte til dobbeldin spiller og bytte rammen rundt ja :) Husker ikke i farta hvordan klimaenhetene ser ut, men trur de er like :) Vær også obs på at endel billige og "noname" spillere har dårligere lydkvalitet og effekt ut fra spilleren som kan gi dårligere lyd i anlegget ditt :)

 

3b: Jeg kjøpte min gjennom en bekjent :) Den bruker egen VAG software, uten at jeg vet hva det er, men det finnes stort sett alt på nett. Bruker selv "web"-software med video-in-motion mod, fartsgrensevisning og norsk tekst/tale :) RNS510 vil gi like bra trøkk som den du har ja :)

 

4: Scandicshine selger SwissVax :) Ja, glacier funker fint på hvit bil. Se innom detailersclub for tips og råd! :)

 

Lag deg en tråd når du begynner, så vi kan følge med :) alltid morro å ha selv også for senere :)

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Da var en hjemme fra Wörthersee og endelig er bilen hentet hjem, for nå.. Er vel bare å kjøre på med noen mobilbilder veeeel :p

 

20120521_151728.jpg

 

20120521_162630.jpg

 

20120521_162621.jpg

 

Fronten er montert, byttet til komplett ny facelift RS front og emblemfri grill og lykte lister :) Framskjermene fikk brettet opp kanten før lakk, så skjermene er senkevennelige og fine uten sprekt lakk etc :) Det som er litt værre er at kontaktene ikke passer i facelift lyktene, så jeg har et lass med deler for å lage overganger mellom lykter og bil :p

Dessverre var lakkeringsjobben som ventet, dårlig utført... :( Sinnsyk fargeforskjell i rett lys og vinkel og rett å slett for lite lakk noen steder, så den må inn igjen og lakkeres på nytt... Derfor blir det ikke senking eller bytting av hjul før etter det er gjort.. 2 kantkjørte 20" er nok.. Det er også myyyye lakkstøv på vinduene som de skal fjerne... Men blir nok bra til slutt da... :)

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker! veldig fornøyd ass. I starten likte jeg preFL best, men FL har etterhvert vokst veldig på meg. Derfor benyttet jeg muligheten nå når det var mulig, selv om det har gjort det til endel merarbeid for meg :)

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja håpe de klarer det på andre forsøk :) har fått koblet opp litt lys i en lykt i dag, så da er det vel håp :)

Filteret er kjøpt på KSR og alubend og silikonslanger på ebay :)

 

Hei takk for svaret.

Du har har du noen linker til hva du kjøpte?

Noen sier de står en føler i filteret så kan ikke ha åpent filter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke de har akkurat det filteret lenger, men gå inn på hjemmesiden og se, ksr.as om jeg husker rett :)

 

Deilig å kjøre astmatisk purke igjen ass :D Tok meg en kjøretur i dag. Deilig at det skjer litt når en gir gass :) Tok såklart noen mobilbilder igjen ;)

 

20120523_203057.jpg

 

20120523_203106.jpg

 

20120523_203116.jpg

 

20120523_203127.jpg

 

Lamper koblet, men ikke LED park enda :) ellers funker det framover, unntatt høydemotorer som jeg ikke har begynt å se på enda :) Bilen så ser mye større ut med ny fronten! :)

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klør VELDIG etter å senke å bytte hjul, så er nesten så jeg gjør det også får en heller bare skru opp når det skal lakkes igjen.... :uhhmmwhat?: Håper jeg kan finne en helt stock RS når jeg er "ferdig" og photoshoote ved siden av :)

 

Har fått på litt mer details i fronten, også har jeg vært å svingt speilrefleksen en tur :) Som vanlig, rett fra kamera :p

 

DSC_1453.jpg

 

DSC_1454.jpg

 

Ok da, en tur i Paint for å crop´e :D

 

DSC_1455m.jpg

 

DSC_1458.jpg

 

DSC_1460.jpg

 

Bomma på bilen, men ble jo litt kult fordet da :p

 

DSC_1462.jpg

 

Det jeg egentlig prøvde på på forrige bilde

 

DSC_1469.jpg

 

DSC_1470.jpg

 

DSC_1475.jpg

 

DSC_1476.jpg

 

Ble som vanlig litt mange men... :titties:

- Skoda Octavia RS TDI 2007

- Toyota Corolla Ke70 1980 <Low, wide and slow>

x VW Polo TDI Sport Edition 2001

Low Cars Make Them Boobies Bounce <3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår