Jump to content
Bilforumet.no

Search the Community

Showing results for tags 'SW'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
    • Diskuter artikler
  • Diskusjon
    • Stripa
  • Partnerforum
    • Street Cars Norway
    • Navirec
    • Eurodel.no
  • Andre_Forum
    • Amcar
    • Annet bilrelatert
    • Bilpleie
    • Bilspill
    • Biltreff/aktiviteter
    • Carspotting
    • Felg og dekk
    • Hobbyforum
    • Juridisk
    • Komposittforum
    • Lakk og Karosseri
    • Lastebiler
    • Mediaforum
    • Opplysningen
    • Photoshop-forum
    • Prosjektforum
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
    • Teknisk
    • Verktøy og maskiner
    • Veteranbil
  • Elektronikk
    • Bilstereo
    • Carputer
    • Diagnose
    • Motorstyring
    • Navigasjon
  • Bilsport
    • Bilcross
    • Dragracing
    • Drifting
    • Formel 1
    • Nascar
    • Offroad
    • Rally
    • Rallycross
    • SuperGT ( JGTC )
    • Time-Attack
    • Diverse motorsport
  • Kjøp og Salg
    • Annet bilrelatert til salgs
    • Annet IKKE bilrelatert til salgs
    • Biler til salgs
    • Bilstereo til salgs
    • Deler til salgs
    • Felg & Dekk til salgs
    • Russebil/buss til salgs
    • Tuning/Styling til salgs
    • Verktøy & utstyr til salgs
  • Bilmerker

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Bosted


Location


Interests


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 2 results

  1. Har en Tiguan 2017 der skiltgjenkjenning ikke virker. Møller Bil der jeg kjøpte bilen sier det er en SW feil, men de vet ikke når den blir fikset. De vil heller ikke kontakte VW for å få svar på dette. Er det andre som har samme problem? Evt andre som har info om dette problemet?
  2. Har en Peugeot 206 Sw 2003 som får problemer med å starte iblant. Første gang dette skjedde var når sprengkulda kom i vinter, vridde nøkkelen også sa det bare ''klikk'' etter en del forsøk så startet den, mistenkte pluggene eller batteriet, siden den startet på første etter den hadde kjørt litt, så jeg sendte den på stor service siden det var på tide allikevel. Det ga seg litt men hadde samme problemet på de kaldeste dagene, det hadde gitt seg helt til nå, da jeg var på vei hjem fra butikken så ville den ikke starte så rart tenkte jeg det er jo ikke så kaldt nå har jo ikke hatt problemer med den når det er varmt? prøvde å starte den i fart(nedoverbakke) uten lykkes, så jeg satt deg og vrei nøkkelen i 1 time og det sa bare ''klikk'' helt til den plutselig startet etter en liten pause og noe forsøk. parkerte bilen og startet den neste dag uten problemer 3 ganger på rad. Så jeg kjørte meg en tur og fikk samme problemet når jeg stoppet for å fylle bensin, prøvde i en halv time uten å lykkes så jeg bestemte meg får å starte den i fart og jeg fikk futt i den, så jeg parkerte den og startet den neste dag og den gikk fint på første men da jeg parkerte den og ville starte den måtte det et par forsøk til får å starte den. så bestemt meg får å la bilen så, mistenker Startmotor ? siden det virker som batteriet er fint. Setter pris på alle svar!
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.