Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'spylervæske'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • vBCms Comments
  • Artikkeldiskusjon
  • Diskusjonsforum Bil
    • Teknisk
    • Elektronikk
    • Bilpleie
    • Bilsport
    • Felg og dekk
    • Hobby, photoshop og spill
    • Juridisk
    • Lakk og Karosseri
    • Bobil og camping
    • Elbil
    • Veteranbil
    • Bilder og videoer av biler
    • Prosjektforum
    • Biltreff/aktiviteter
    • Annet bilrelatert
    • Off topic
    • Ris & Ros, forandringer, forslag og litt foruminfo
  • Bilmerker
    • Sportsbiler
    • Amcar - amerikanske bilmerker
    • Audi
    • Alfa Romeo
    • BMW
    • Citroën
    • Daihatsu
    • Fiat
    • Ford
    • Honda
    • Lastebiler
    • Hyundai
    • Isuzu
    • Jaguar
    • Jeep
    • Kia
    • Lada
    • Land Rover
    • Lancia
    • Lexus
    • Mazda
    • Mercedes
    • Mini
    • Nissan
    • Opel
    • Peugeot
    • Porsche
    • Renault
    • Saab
    • Seat
    • Skoda
    • Subaru
    • Suzuki
    • Tesla
    • Toyota
    • VW
    • Volvo
    • Øvrige bilmerker
    • Mitsubishi
  • Kjøp og Salg

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


Skype


Yahoo


ICQ


Website URL


MSN


Bosted


Location


Interests


Rank


Interesser


Modell (eks S4)


Biltype (eks Audi)


Årsmodell (eks 1995)


Yrke eller sivil status


Motor (eks 1.6)


Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)


Fylke

Found 3 results

  1. Hei. Jeg var så uheldig å velte en flaske med spylervæske (konsentrat) på boden (sementgolv). Det meste trakk seg ned, med unntak av noe som jeg tørket opp med en håndduk og fikk kastet ut. Jeg har luftet godt over flere dager, men fremdeles lukter det svært godt. Hva kan nøytralisere spylervæsken? Hva må gjøres for å få det bort?
  2. Heisann, Fikk feil på spylervæskesystemet når jeg hadde min 2001 Audi A4 B6 på EU. Tenkte først bare at det var tomt for spylervæske og fyllte opp. La deretter merke til at det ikke kom noe "during" fra pumpen. Tenkte den var ødelagt så jeg kjøpte en ny. Nei, ikke noe during nå heller. Sjekket så sikringen, men den var hel og fin (testet med multimeter). Fikk en kompis til å holde inne spaken på rattet mens jeg målte i koblingen som skal på pumpen, og da sto det 0,3 V på multimeteret. Merkelig.. Neste jeg gjor var å ta ut sikringen for å måle spenningen der. 10,7 V fikk jeg. Jeg hører også "klikk" fra releet når jeg trykker inn spaken på rattet, så da er vel releet i orden? Kan også nevne at dersom jeg setter multimeteret på sann "pipefunksjon" og tar på de to polene på kontakten som skal på pumpen, så piper det. Så da lurer jeg på om noen har vært borti lignende og kanskje vet hvorfor jeg ikke får nok spenning ned til pumpen.
  3. Hei dere, har en ett år gammel MB C200 CDI. Fikk etter tre kvart år (da det ble beinkaldt i november) feilmelding om at beholderen var tom og at jeg måtte etterfylle vindusspylerværske. Den var full, jeg hadde nettopp fylt på. Meldingen komme rhver gang jeg starter bilen. MB sier dettte ikke kan repareres, og at jeg må fylle på litt salt når jeg etterfyller væske. Noen som har opplevd maken og fått MB til å løse problemet? Lunds
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy