Gå til innhold

Audi4Life

Bruker
  • Innholdsteller

    247
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Audi4Life

  1. Hei noen som selger motor til Ford Focus 1.8dd Stv ? Noen som har så send melding 41217089 Med vennlig hilsen Stian Skau Tjønnås.
  2. ja helt korrekt det. Var at den stod på simulasjon på Styring og ikke normal. Får ikke håpe grunnen til at det ikke finnes noe spørsmål om dette er fordi alle finner ut av det på egenhånd. Grunnen til at jeg ikke var inne der var fordi det føltes som en feil i spille på grunn av denna slegga som kom i ræva på bilen når kontraen kom, men etter tre-fire prøverunder med normal på styring savner man nesten rykkingen på kontraen, er jo tross alt på lv 34 så har kjørt en del med simulasjon :) Takker for hjelp og får ikke håpe alle har himlet med øynene når de så spørsmålet mitt, da er det bare å ta et par timer med GodDrifting på normal til ventetiden på et nogenlunde prisriktig Fanatec 911s clubsport ratt og pedalsett kommer på Ebay så simulasjons-styring kommer på igjen :) Takk.
  3. Takker masse for hjelp her, skal ned og sjekke litt på svarene jeg har fått så skal jeg holde dere oppdatert. kunne vært feil med stikka, men byttet kontrol en gang og samme problemet, tror veldig på dette med simulasjon eller normalt. merkelig at jeg ikke har testet det, men trodde ikke at simulasjon kunne gjøre så mye forskjell på spilleopplevelsen. hva er grunnen til at slik mulighet er der, for følte at bilen oppførte seg mindre som en bil slik som mine instillinger var enn hos min kamerat. Holder dere oppdatert :)
  4. Hei. nå har jeg vært på alle forumer som har Troubleshoot og fortsatt klarer jeg ikke finne ut problemet. Bilen oppfører seg som den får maksimalt sving plutselig hvis jeg touch motsatt styringsknapp når jeg svinger med hjulspinn. har ikke tenkt over det(trodde jeg bare hadde blitt over middels dårlig siden Forza 2 og 3) før jeg prøvde det hos en kamerat der drifting og sladding var hakke bedre enn 3'eren og like morsomt. Da forstod jeg at det var noe veldig feil med mitt og begynte å sjekke det ut, men ser ikke ut som noen på internett har samme problemet. Jeg var en habil drifter på både 2 og 3'eren, men trodde det var helt forandret hos fireren til jeg begynte å sjekke det ut. Instillingene er: - ingen assistanse utenom Abs - den bilen dere ser er ikke Fintunet, kun bygd med deler til s700 - gjorde dette likt hos en kamerat og de oppfører seg Helt anderledes. Bare spør om flere filmer eller andre ting så dere forstår problemet lettere, forza var greit nok til jeg kom ned til kameraten min og ikke ville dra igjen for driftingen og sladdingen hans var gode gamle forza og hos meg bare dritten(litt som GT Btw :P ) http://s271.photobucket.com/albums/jj121/Audi4Life/?action=view&current=Styringsproblemer.mp4
  5. Ja trodde det Selv jeg, men ettersom jeg har nå bestilt ytre og indre endeledd, kommer det ytre eller indre ?? :P ?? endeleddet med både kula som sitter på endeleddet og kulelageret som kula skal inn i da? for må jo være mulig å bytte delen man kjøper uten å dele kulelageret(noe jeg vet ikke går ettersom da holder nok kulelageret et par uker før det knekker) og få kula inn. hvis dette ikke er tilfellet, må jeg da kjøpe hele leddet fra venstre Ytre endeledd venstre side til ytre endeledd høyre side da må det jo kjøpes styrestaget som det indre endeleddet sitter med kula i da eller ?
  6. Hey, Sittet under E30 i en god time og fundert hvordan jeg får kula som sitter på styrestaget in i lageret som sitter på staget Styresnekke går inn i ?? Var i ferd med å bytte endeledd når jeg dro litt i styrestaget og fant ut at det var trolig kula som var slitt og ikke selve endeleddet ettersom jeg fikk fremkalt lyden man får når man svinger og har slitne endeledd ( Noen som har noe kunskap om at det er vel alltid kula som blir slitt og ikke lageret det sitter i, ettersom da må jeg kjøpe hele staget styresnekka sitter i?? ) Sittet og kost meg litt med hayens men den søte boka hjalp litt lite på dette, og fant heller lite på den store E30 tråden også :S Hjelp mottas med stor takk :D
  7. Hei, ingen som har en bunnpanne(m40) liggendes eller? Skulle gjerne dytta Audi'n inn for vinteren, men har funnet ut at E30 går fælt dårlig med hull i bunnpanna. Skulle gjerne også hatt: - PanserlåsWire - Bensinpumpe til E30 1989Mod 1.6L Sedan - Bagarsjelås med nøkkel - Hvis noen ønsker å bli kvitt noen nesten ubrukte Vinterfelger på 15" - Dempere Foran og bak. Send gjerne PM eller Mld (41217089)
  8. Hørtes ikke ut som et stort inngrep nei. Det betyr altså at jeg trenger å bruke en av de to utgangene til G.A.S forsterkeren og sette phonokabel fra den til den ene Inngangen til cube forsterkeren. men ved bruk av phonokabel trenger man ikke signalkabel, eller må det kjøpes phonokabel med en signalkabel i midten? etter dette igngrepet trenger jeg å dele strømkabelen fra batteriet(kabelen er 42mm) og plugge en del til G.A.S forsterkeren og en annen en til cube'en. etter jeg har gjort dette, legger jeg opp en jordingskabel. Når dette er gjort er det bare å koble til kablene til høytalleren, eller er jeg fortsatt på villspor?
  9. Har lest litt rundt her angående koble to forsterkere sammen, men mangler litt informasjon for å få dette riktig. G.A.S forsterkeren skal kun dra en G.A.S Basskasse, mens Cube forsterkeren skal dra et Frontsett fra Fusion med Twiter og en 5.25" i tilleg til to 6*9" i hattehylla. Problemet er om jeg er nødt til å dra en ny strømkabel fra batteriet til cube-forsterkeren eller om jeg kan dele Strømkabelen til G.A.S forsterkeren og bruke kun den ene? Jeg er også usikker på om jeg kun trenger å bruke Audio output'en på G.A.S forsterkeren og sette phono kabler inn i Audio Input'en til Cube Forsterkeren. og kan jeg kun dele signalkabelen til G.A.S forsterkeren og bruke den på den andre forsterkeren? Noen tekniske data: * Gas Silver c4001 Forsterker. Mer info:http://www.bilsport.se/news.php?id=33716 * Cube Dgs 2100 Med 400 watt to kanals Forsterker. * Fusion NV-CMST1 Frontsett Pioneer ts-a6802i med 260w 6*9" Basselement MTX Audio 12" Tunder 6000
  10. hehe fått så mye klager på de at tror jeg får bruke fritiden min i militæret til å finne meg to like orginale på ebay.
  11. Sånn da var det på tide å oppgradere høyttalerene i bilen litt:) kjøpt inne Fusion NV-CMST1 som bør holde greit både foran og i bakdøren. skal prøve på en eller annen måte å få 6" inn i bakdøren, men etter litt lesing, ser det litt vanskelig ut. mulig det må til med litt glassfiber å bygge litt ut for å få plass. det får tiden vise. Så skal to nye BassElementer inn sammen med en ny forsterker som skal sørge for at det spiller på egen frekvens, så jeg får muligheten til å konfiguere litt bedre på høytallerene uten å stille på bassen. Pioneer høytallerene i hattehylla blir svakeste ledd som kun har kostet meg 1400kr som jeg synes er i minste laget når Fusion settet koster nytt 3800, men 6" hjelper forhåpentligvis til med lyden som kommer bakfra. blir ikke noe konkuranse ettersom jeg er helt grønn angående bygging av anlegg. får kalle det et Prøv og feil prosjekt som kan se forbedringer i fremtiden etter mer erfaring:) hvis det er noen syke anleggsbyggere her så skrik ut hvis noen har en bra idë for å lage dette best mulig. jeg kommer bare til å få det inn og tilpasse det som tiden går. kommer bilder med en gang jeg er tilbake på perm:P
  12. Sånn da har jeg skaffet meg litt flere bilder. går litt fortere når man sitter å kjeder ræva av seg på kaserna vettu.
  13. synes de er helt greie, men dugger såpass mye at jeg er i tenke boksen angående Facelift-lykter. kjører med v-max sitt Justerbare:) yeah han kan å ta bilder kameramannen min.
  14. Skulle egentlig hatt den en Smule lavere, men fungerer dårlig pga. at fjærene er ganske Myke.
  15. ja er det som er greia:) bare man tenker litt over det så unngår man å subbe, så ekke så stress.
  16. å jo da:) synes det er litt merkelig men fjærene er merklig mykere enn jeg trodde.
  17. Sånn da har jeg klart å fått denne bilen ned på dekkene også:D senka 90/80 så det bør holde uten å valse, litt subbing er bare godt å høre:) her har dere noen smakebiter. flere kommer den 4-5 september, får klage til militæret hvis det er lenge å vente hehe:) har ikke sett alle bildene selv enda:D
  18. Hei, jeg kjøpte det av en på vwAudi-Club, så jeg har ikke noe link. Ganske lett å finne det der, ellers skal det ligge flere orginalgittere på ebay.
  19. Takker for det:) har brukt lang tid på den nå:) kommer hjem på sommerferie skal jeg ta bilder av senkingen som er gjort:) den ligger helt nedpå dekket:D gjorde sykt mye:)
  20. jeg har ikke svart innmat på mine da. de ble kjøpt på quality-autoimport. men gikk igjennom siden doms nå og de hadde ikke lyktene lengre:(
  21. Skal vi se her:9 nå er det byttet deler på bilen for 16tusen hehe:) må jo ta vare på ungen min. byttet alt av forstillingsdeler, drivledd, batteri og en hel haug andre ting:) og selvfølgelig kan leppa begynne å slikke asfalt:) satt på justerbart senkesett, så er en som gleder seg til han kommer hjem fra nordnorge for å kose litt med bilen igjen:) blir nok en del bilder når den er senket også. gleder meg sykt å se hvor mye jeg kan senke den.
  22. beklager for sen svar. er i militæret skjønner du. jeg gjorde det på en annen måte. prata med en bilmekaniker som fikk skaffet meg dette for 5 tusen:)
  23. nydelig:) en genial ide. det skjer i morgen:) takk faen så får jeg påskeperm fra Army'n i morgen, digg:) da blir det ti dager med kos for bilen:) står jo inne for vinteren så, blir litt mekking.
  24. der fikk jeg en side til ja:) noen som er helt sikker på om setter jeg har funnet først i posten som det står at skal passe til 1.8 og helt opp også passer til 1.6? er kan vel umulig være noe forskjellig på kun 1.6? som regel passer jo alt på 1.8 uten turbo på 1.6l også. enig noen? eller for å spørre lettere kan jeg bruke det sette jeg har funnet på min 1.6 97mod?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår