Gå til innhold

TT4520

Bruker
  • Innholdsteller

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TT4520

  1. Her tror jeg nok du har fått formulert deg feil, du mener vel at ANER IKKE HVA JEG SNAKKER OM...... Jeg forsto at jeg ikke var ønsket i dette forumet men makan til usaklig uttalelse har jeg ikke sett på lenge. Det blir jo som jeg skulle uttale meg om at en standar Golf 1.6 uten problemer kan kjøre fra en BMW 325 uten å si hvorfor, men JEG BARE VET. Nå gir jeg opp å få noen form for fakta frem i dette forumet og trekker meg ut like kjapt som jeg kom inn. Dette er jo bare usaklig helt ubegrunnede komentarer fra en fast gjeng her, og de smarte stort sett bare ser på. Lykke til videre.
  2. Nå har ikke akkurat jeg noen ss bass da, men hvis jeg hadde så tror jeg erlig talt ikke de hadde kommet å spurt etter kvittering for å se om jeg hadde kjøpt av de som har det nå, de som hadde det før, om de betalte da, nå eller ikke i det hele tatt. Tydelig hvem som er ivrig her. Men jeg klarte ikke å få noe seriøst ut av spaden her....... kos dere.
  3. Det kan godt være jeg bommer helt her, har ikke moret meg med dette så lenge som dere andre, men prøvde nå nettopp å få spade til faktisk for en gangs skyld å komme med en faktisk erfaring/opplsynsing om xelent produkter noe denne tråden handler om. Ser da desverre ut til at han ikke har noen. Prøver derfor med skyts jeg har erfart virker : Som vi alle vet så var det for inntil et år siden en annen importør i norge for soundstream. Sett at denne spade da har kjøpt bassen sin i den tiden, og nå vil stille i en emma konkuranse. Er det da slik at han ikke kan stille da i en emma konkuranse da om de da kanskje dengang glemte å sponse emma ? Synd for han..... det kan da ikke være slik at dette er hva dere mener ? Denne bassen er jo ikke da kjøpt som det ble sagt "gjennom de rette kanaler"
  4. Hvis du prøver å ikke gjemme deg bak noen andre, men kommer med dine faktiske erfaringer med et produkt av et visst nummer og merke, så kanskje vi får lokket frem noen komentarer i saken. Det ville vært morsomt. Regner ikke med det er noen som faktisk tør å si fra direkte..... Men at det er utrolig mange pyser her er temmelig opplagt.
  5. Det tar jeg som et kompliment, som jeg tidligere sa så skulle jeg hett kverlulant som brukernanv men fant ikke ut hvordan man endret dette. Noen som vet dette ? Hvorfor er det så at når jeg spør en om noe så kommer det en annen inn å sier at nå vet du ikke hvem du kødder med osv. Så lenge det ikke brukes personlige navn så må det være lov å fyre opp hvem man ønsker av dem som har innlegg her. Helt klart noen lyver mer enn andre her men noen er så feige at det er helt vilt.
  6. Er det så at du mener at omtalte person (kan ikke se at andre nevnes personlig) er en kødd som ikke gir garanti etter kjøpsloven på de produkter hans selger ? Er det det du mener ? For nte gang, har du noen faktiske eksempler med reelle spesifiserte produkter og hendelser å komme med ? Og har du da baller til å sende ham en mail å spørre om han ønsker å komentere dette her på forumet ? For de med sosial iq over 10, har nok brukt forumets hjelpemidler til å finne ut at han er registrert medlem og at han her nå nettopp var også pålogget ? Kan det være en grunn til at han ikke tar seg bry til å komentere ? Dere kan jo ringe ham i morgen hvis dere har noe å klage på som faktisk holder vann. Tror ikke det er en kjeft som tør
  7. Trodde en stund du hadde rett, men ble skuffet da jeg la en forsterker i handlkurven og det kom nesten 400kr i frakt i tillegg. På megabillig er prisene ikke bare lave men de er da også INKL ALT.
  8. Snakket med en kompis nå, som hadde problemer med sin RF6000.1BD Han fikk beskjed om å sende den til Autohifi i Trondhjem, og det er jo samme addresse som på RF sidene..... så han er sikker i sin sak.
  9. Hvem da?, ikke noe vits i å holde tilbake slik informasjon....
  10. Jeg så bare på megabillig.no jeg. Det kan være jeg har tatt meg vann over hodet der, men det ville være rart om de skrev dette om det ikke var tilfelle. Hvordan skal vi få finne ut dette da ?
  11. Du mener altså at det er naturlig at prislappen på en forsterker skal skille et par tusenlapper, om den er kjøpt av dere eller andre slik at de da kan konkurrere, eller om den er kjøpt på megabillig ? Jeg synes dette var litt interesant jeg, og fant ut at de er jo autorisert RF forhandler, og da er det helt nærliggende å tro at de også kjøper en del andre av sine produkter der hvor det finnes en seriøs importør å kjøpe av. Hvis man ser på utvalget til megabillig på f.eks soundstream, så er det ikke bare prisene som skiller men også utvalget i forhold til den importøren i norge som du da mener at emma skal skille om det er kjøpt gjennom eller ikke. Jeg synes ikke en slik tankegang er akkurat betryggende jeg....... Hvis det skal bli slik du mener så skulle det vel da også bli ulovlig å kjøpe u-orginale bildeler, slik at vi alle måtte kjøpe de dyre orginale. Skal ikke Norge være et fritt land lenger da.....
  12. Jeg er også helt klart av den oppfatning at du får neppe for stor forsterker. Desverre finnes det leverandører som pyle og boss som skryter på seg tusenvis, og RF og andre som faktisk oppgir det reelle, så man kan ikke se på hva som står på altid. Focal er et meget godt valg av frontsett, og det er også viktig at du kjøper en bra forsterker til dette. De som mener at frontsett ikke trenger så sterker forsterkere TAR FEIL. Du bør kjøpe en forsterker som koster minst like mye som du kjøper frontstet for, og hvis du har råd til å velge de dyrere settene så er det bra. De fleste merker har veldig gode forsterkere når du går litt opp i pris, og hvis du kjøper dette hos megabillig.no vil jeg tro du klarer å gå enda en modell opp i standard uten at dette koster deg mere. Men pass på , ikke la deg lokke av masse watt på pyle og lanzar, men velg noe av annerkjent kvalitet. RF, Kicker, Audison etc
  13. Vet ikke helt om jeg følger deg helt, jeg ser du reklamerer for audioshop og er selger selv. Mener du at du selv ikke skulle ha lov å gå inn her ? Når jeg ser på siden din så ser jeg jo at du har en del av de samme produkter som megabillig.no men bare du har høyere pris. Da er det nærliggende å tenke at det er nettopp derfor du nå er så i farten for å fraråde folk å tjene penger........ Er det så at du mener at de du kjøper soundstream av er mere seriøse og har mere kapital enn megabillig ? Det vi alle vet er at megabillig har drevet i ca 10år og er stadig voksende. De driver nå fra norge slik at på denne måten skal det ikke være noe forskjell. Er det da slik at du mener de du kjøper ss av har drevet så lenge og har slik en ryggrad så synes jeg du skal komme med noen faktiske tall til oss om du har.
  14. Så litt info til trådstarter : I en golf 2 er det god høyde, slik at de "vanlige" dobbel 12" portede kassen på bredde 92cm passer perfekt inn, og det blir likevel god plass til fortsatt å bruke den orginale hattehyllen om det er ønskelig. Bare husk at da må du snu polariteten inn på basskassen slik at basskasse og hattehyllehøytalere ikke ødelegger for hverandre ( stor lydforskjell ) En slik dobbel basskasse laget i MDF ferdig trukket får du for under 1000,- så jeg kan ikke se at det lønner seg å få noen til å bygge. Kjøp ferdig fabrikkbygget kasse , det har de fleste på lager.
  15. Hvorfor nøye deg med den rimeligste modellen, når du kan gå opp til den mer ordentlige modellen for samme prisen.... megabillig.no har vist seg å være et seriøst alternativ. Egentlig litt morsomt det der , at når jeg skriver dette så blir min inlegg slettet ??? Er det ikke lov å tipse folk om hvem som er billigst i dette landet. Det er jo ikke usapriser det her snakkes om men bare akkurat samme vare som selges på lik linje med alle andre bare billigere. ( Noen som vet hvordan jeg skal få endret brukernavnet mitt til : Elsker å fyre )
  16. Kranglefant ja, dette er et diskusjonsforum så jeg må jo stelle istand litt leven. Ser at megabillig er et hott tema her. Håper ikke folk her er så unnermåls som de virker som, da de faktisk fortsatt later som om de ikke har fortått at megabillig er en firma i NORGE som selger varer fra NORGE. Det jeg ser som urettferdig er at om en kunde kjøper en vare i en norsk butikk som da tilfeldigvis ikke er på listen , så kan han altså ikke still. De fleste ting som megabillig selger er jo med på denne listen, så det skulle være ok. Det er såvidt jeg vet ikke et eneste bilstereoprodukt som blir laget i norge.
  17. Hva som faktisk ER 1w , burde det ikke være noe spørsmå om , det er da akkurat en 15del av den lyspæren du sa. ( og svar til deg med lyspæren, så er 15w akkurat samme effekt som det å løfte 1.42kg 1mtr opp, da altså samme stillingsenergi som denne da har ) Men ser at denne tråden aldri skulle vært laget. Det jeg egentlig skulle sagt var : Er deg greit at produsentene selv oppgir den effekt de finner for godt ?
  18. Det jeg mener er at UANSETT hva slags batteri du har, forutsatt at det er vanlige 12v batterier, så vil du måtte gå ned til batteriets spenning for å kunne hente ut en ekstra effekten når dynamoen ikke greier å levere nok. Uansett hva slags batteri man har så vil indre motstand i batteriet føre til at spenningen faller under hvilespenning proporsjonalt med strømuttak. F.eks så kan et Optima 4.5ltr gultopp levere 200a i 10sek. uten å gå under 11v. I tillegg får man gjerne 0,2 - 0,3v totalt tap i kabling osv. Forstår ikke hvordan et kraftig bilstere i praksis skal kunne oppgis maxeffekt ved 14.4v uten av den grun at de ønsker å skryte av høyest mulig effekt.
  19. Mener altså da at de store monoblokker i dag, typisk trekker dette. Og da lurer jeg litt på hvordan han mener det kan være mulig å fortsatt holde seg oppe på dynamospenning, da denne karen neppe har så små forsterkere at dynamoen klarer å levere. Eksempelet jeg gav med den earthquake forsterkeren, er det noen som kjenner den og vil komentere akkurat det. Etter hva jeg kan se på bildet så sitter det kun en 30a sikring der , og du mener da den typisk trekker 15a noe som igjen tilsier en effekt på ca 2*50w ut. Slike jeg ser det.
  20. Etter det jeg har sett på tidligere tråder , og også her, er det klart at Morten Pettersen er den som kommer med saklige byggetekniske inspill her i denne tråden. Er det bare han som har peiling på det å få slikt til å funke ? Ikke det at jeg kan så mye om dette, men nok til at jeg helt klart ser at man kan utmerket klare å lage noe som er steintøft men likevel ikke funker rett og slett. Noen som har slike erfaringer / kontra ?
  21. Det fuskes over hele verden , men jeg vil likevel kalle dette utpressing , eller i det minste urettferdig når en eller annen møter opp på en slik offisell anonsert konkuranse for å teste sitt anlegg kjøpt i en vanlig butikk, så sier de at neida du har feil utstyr...... Det står jo ikke i avisen når de reklamerer at dere som har utstyr som noen har betalt oss for å godta, DERE kan komme. Men dere andre må bare se på........
  22. Mener du at når de på denne emmakonkuransen du nenver spør som dokumenteasjon på at varer er kjøpt i norge, og du da viser kvittering fra megabillig eller annet firma i norge, at de da ikke lar deg stille ? Synes dette høres merkelig ut. Da måtte i så fall at den MÅ via installbay ( i tilfelle soundstream ) ( har skjønt det nå "onkel", sorry ) og dermed få nesten dobbel pris for å bli godkjent for konkurransen så virker dette som en sak for konkuransetilsynet. Eller missforstår jeg igjen ?
  23. Jeg tror vi hele veien snakker om varer kjøpt via en norsk importør, varen kommer ikke hoppende til norge sånn helt av seg selv. Men jeg forstår hva du mener, en kompis av en kompis hadde en onkel i usa som ordnet han en JBL 15 og en 3000w dig forsterker, men det kom på hel 9000,- inkl. mva og frakt og heldigvis at jeg var der når de åpnet for det raslet inni forsterkeren grunnet en løs bit med loddetinn. Det gikk bra men uten å tatt den ut ville den før eller siden brenne og da satt han godt i det. Nei her er det vel fortsatt snakk om megabillig som selger varer i NORGE. Ingen kan stoppe noen som har varer kjøpt fra Norge, de emma folkene er jo oppegående skulle jeg tro.
  24. Ikke bli fornermet her, men da jeg har kjøpt en del biler oppigjennom så kan jeg ta det som eksempel. Hvis du står hos en liten bilforhandler litt avsides, som selger 1bil i måneden, og han sier at han ikke har mere å gå på da han kjøper så få biler av møller bil f.eks, så er ikke det så viktig for deg hvis du kan svinge innom noen andre eller bestille bilen på nettet fra noen som selger 50biler om dag...... og du kan få den 50000,- lavere i pris. Hvor kjøper du ? Begge har kjøpt bilene fra Tyskland hvor de blir laget, og begge har samme garanti og han som selger mest han har holdt på i 10 år og den lille forhandlere holder på å gå konk på grunn av lite salg. Skal du da tenke at pytt sann jeg betaler de 50 ekstra da han stakker har så dårlig avtale.....?
  25. Jeg snakker ikke om usapriser men om to forskjellige priser i norge. Ser at også xelent.no har nå fått soundstream inn på sine sider. Jeg kan gå innom å se om de har fått disse inn i butikken , jeg skal opp dalen over helgen. Hva pris har dere på den 2000D ? Det er vist mange som kjenner Asle, ikke bare her i distriktet ser jeg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår