Gå til innhold

johnivar88

Bruker
  • Innholdsteller

    193
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av johnivar88

  1. Har en 01 mod passat 1.8T som er chippet. Chippen er skiftet og gjort på merkeverksted av fagfolk som har drevet med dette lenge. Den drar bedre nå føler jeg, men toppfarten er ikke der den skal være. Har prøvt med en kompis sin 96' A4 1.8T og den drar langt over 200, samme gjør en annen kompis sin 97' Passat 1.8T automat. Men min stopper på 185.. vil ikke dra lengre.. hva kan årsaken være til dette? har hatt den på diagnosetest og de kan ikke se noen ting som er galt. eneste som slår meg er utvekslinga på girkassen? men den skal vel være lik som A4en og passat automaten som drar likt? Noen som har peiling? :)
  2. fant ikke T3 tråden så går der det er mest aktivitet og det er vel på t4 tråden :) men nå har deg seg sånn at girskifteren eller noe nedi girkassen hvertfall har tatt kvelden, og dette skal være et kjent problem på den type caravelle har jeg hørt. problemet mitt er at jeg lurer på 2 ting. fins det noen som har en form for how to? elle repair manual? og andre spørsmålet mitt er om det er noe som må kjøpes for å fikse dette og om det er vanskelig? :) fikk nettop russebilen gjennom eu godkjenning så skjedde dette ikke lenge etter på.. kjent problem sier vw forhandlerene.. vær så snill å hjelp meg! :)
  3. okei flotte svar dette :) men hvor får jeg tak i en spesiell omformer da? :) eller er det bare til å spørre etter lcd omformer f.eks?
  4. Nå som russetia nermer seg for enkelte, og andre vil ta det et skritt lengre enn andre, så lurte jeg litt på om det er mye arbeid og ekstra som må til for å få koblet til flatskjermen i bilen? bare for å koble til tven er jo den vanlige stikkontakten. og for å få den opp å gå må det vel en ting til å holde strømmen oppe vel? er veldig usikker og vis noen har ideer og tips så tas dette godt i mot :)
  5. jeg vet ikke hvordan du valser men kan skifte hjulbue, men har nok hatt i bakhodet at forming vil bli vanskelig ja! :) hehe jepp men da skifter jeg først så valser :) takk for svar!
  6. må vel uansett valse den indre hjulbuen for det om..? men bilen skal lakkes uansett så da er det vel nesten ett fett hva som skjer først, men det er med tanke på og få det lettest til.. trodde kanskje sveisen ble slitt ved valsing etter skifte..?
  7. Trenger å skifte hjulbuer på min bil bak, men så er planen også å valse den, så da er spørsmålet mitt hva bør jeg gjøre først? valsing eller skifting? selv tror jeg valsing for det er lettere og jobbe med hjulbuen når den er av. men jeg er langt i fra sikker.. håper noen her vet om et godt svar:)
  8. Er på utkikk etter en skrote billig 2 eller 3 dørs bil. helst billigst mulig, håper å komme under 5k for bilen. Det som må være aktuelt på bilen er motoroppgraderinger og få det godkjent. kan nevne eksempler som f.eks Opel Corsa B med C20XE/LET motor, Mazda 323 GTr, Golf Vr6 (skal ikke ha golf), Peugeot GTi osv.. kom med forslag og tips.. bilen skal heller ikke være så mye under 89 modell.. helst høyere opp.. :) bilen kan være krasjet or what so ever, rust ingen hindring.. takker for tips og innslag:)
  9. Nei desverre så bor jeg i årdal i ryfylke i rogaland så tror ikke du gidder å ta en kjapp titt på den da!:P hehe det vi smarte gutter fant ut i dag (meg og kompisen min) som er helt grønne på anlegg var at forsterker nr 2 ikke var ødelagt likevell :D hehe! så vi skifta og nå er alt på topp igjen! forsterker nr 3 som ble erstatta av forsterker nr 1 (som plutselig bare ikke ville funke etter 6 timers spilletid etter den var ny fra butikk) ja forsterker nr 3 aner jeg rett og slette ikke hva problemet er med... alle ledningene er jo likt satt i som den jeg har i nå, nr 1 var en dynabel, nr 2 er en solid audio tror jeg den heter, og nr 3 er en dynabel... hvor mye watt aner jeg ikke... grunnen til at jeg trodde forsterker nr 2 var ødealgt var pga det ikke var lys, det vi fant ut var at det var remote kabelen som var dårlig og vi kutta den og avisolerte på ny, dermed fikk vi liv i den igjen:) hehe
  10. de 2 andre forsterkerene har jo klart å spilt av på max og det er samme ledningene, grunnen til at den siste konka var fordi jeg ikke så den ene fartshumpen og kjørte litt for fort over, da konka den, den første vet jeg ikke hvorfor røyk.. men hvordan kan jeg se om det er for stort spenningsfall da? er helt grønn på elektro, kan jo selvsagt litt da men ikke noe elektriker jeg...
  11. etter å ha ødelagt 2 forsterkere så kom det endelig en ny en i dag:) hehe, når jeg fikk montert den etter jobb så var det noe som ikke stemte.. når jeg skrur opp på spillerene så hører å ser du subben spille å lyset i forsterkeren er der, men når du kommer på 60% av det spilleren kan spille så dunker det ikke mer å det er ikke lys i forsterkeren, skrur jeg ned så kommer lyset på å det dunker igjen.... hva kan det være? sikringene som sto i var noen 15A, de skifta jeg med noen 30A men ingen respons/reaksjon :( veldig sugen på å få det til i kvell før jeg skal ut å kjøre igjen :) hehe
  12. står i tenkeboksen på ny bil nå. det blir å ta opp lån på ikke så alt for mye siden jeg kun er lærling. det som skal være med i prisen til ca 100k er 1 stk bil 1 stk styling kit à 15k 1 stk anlegg à 10-15k MEN ikke nødvendig! kun ønskelig! felger vil jeg kjøpe når jeg selger den andre bilen! :) har da vurdert en Mazda MX-3 og en Volvo S40 som jeg mener er veldig kule med den rette stylinga. noen som har andre forslag så kom med dem!:) ellers er spørsmålet hvilken av disse bør jeg gå for? :) mazdaen syntes jeg blir litt gammel og mye kjørt i forhold til prisen, mens volvoen sin motor ikke er så sprek sies det, pluss noen der også begynner å få kjørt seg litt! takker for svar :)
  13. hei. har en opel corsa B 93 modell som er kjørt 124 500km. for litt siden begynte varme apparate å slutte å varme, kun kald luft, så jeg prøvte en enkel variant og fylte opp med kjølevann og vann. da ble det varmt igjen. men det tok ikke så alt for lang tid så ble det kaldt igjen. var snakk om 50km så ble det kaldt. slik har det holdt på å jeg har fylt på vann et par ganger i helgen, ser ikke noe tegn til lekkasje så frykter det verste, i dag så fikk jeg så vidt start på bilen, og så daua den etter kjørt 50 meter, så stressa jeg me å få startet den og rygge den tilbake.. lurer på om det er dynamoen eller batteriet? typiske problem? please hjelp!!! er en ekkel tikking også som er der når jeg starter og varer en stund men så går den vekk. ja bilen går over 100grader vis jeg ikke kjører under 2500 omdreininger:/
  14. kom på 2 spm til:) fins det noen spesielt bra Opel dele side der man kan kjøpe tuning og styling til corsa.. sånn som er mer eller mindre spesialister på enten opel eller helst Corsa:P og hvor store felger kan jeg ha og hvor breie dekk er ideelt på corsaen? :)
  15. så din motor er den samme som calibra motoren bare uten turbo? så med calibra motor org 204 hk eller no, å chippiing å litt smådill så skal denne her gå strålende altså?:) men hvor får jeg tak i en sånnen motor billigst?:) om det er i sverige eller tyskland gjør ingenting..:) regner jo med at girkasse må også til i og med at jeg har 1.4.. og til syvende og sist.. leste noe om drivakslene ikke passa helt.. passer de så godt med et conversion kit?:) takker for rask respons!:)
  16. ikke lenge igjen til bilen kommer nå!!!!!!!!!!:) iiiiiiiik!!:P trenger du hjelp evt føler du for publikum når du monterer stylinga? har sykt lyst til å se på! :P
  17. Får nå gjort noe jeg kaller et røverkjøp på en Corsa B som kun er rullet 120 000 for 5k. har allerede begynt med store planer og styling er bestilt :) men man kan vel ikke ha en grom bil uten grom motor så da lurer jeg på hvilke alternativer jeg har..? har hørt at det skal være mulig å ta en Calibra motor oppi der? men det er sikkert bare rykter? uansett. er det noen som har gjort noe evt har mye HK i sin corsa som jeg kan se etter? leste såvidt om 3 motorer på 1.8 og 2 liter.. en NE og XE tror jeg, fins det noe større? evt kraftigere av 2en?:) og hvor mye hk får man ved turbo og chipping, effektannlegg og filter i dette tilfellet? turbo tviler jeg på at jeg gidder men er lov å friste:) regner med at 115hk flytter seg ganske heftigt i en corsa, men hadde vært morsomt med noe hakket sprekere også med mindre noen kan argumenter for hvorfor det ikke er vits elle trengs.. :) det var vel alt tror jeg.. btw. er det mangen som kan være intresserte i orginal front fanger og bakfanger pluss begge lyktene fremme og bak? stor interres for dette på opel forum osv? takker for svar :) MVH John Ivar
  18. hei. toppen du har til 520 er den bolt on på min 520 E34? evt har du topp til 520 E34??
  19. hvilke baklykter er det du har? så veldig bra ut:) hva er det som gjenstår nå da?:) har ikke gidda å sett hele tråden:) skal nok få til det en dag.. muligens etter jobb;) sykt pen bil!:)
  20. sorry var ikke helt det svare jeg var ute etter.. sorry formuleringa.. er egentligt et slikt anlegg som forklart jeg har lyst på. er mest intressert i å vite hva som er anbefalt på de diverse plassene? er det f.eks en fordel å ha midbass i hattehylla fremfor høytalere eller coaxiale greier? som sagt er ikke inne i dette. har kun tenkt å bygge jeg:) og høre da seff. men bør det være en forsterke på de 2 subbene da? og en forsterker til å drive de i hattehylla og framdørene pluss diskantene i astolpen og muuuuligens de 2 høytalerene som skal ligge i bagasjerommet sammen med subbene? eller bør jeg nesten gå for 3 forsterkere i det tilfelle?....
  21. Hei Er ganske grønn når det kommer til valg av annlegg og hva som gir best lyd og hva som er forskjellen på alt småting osv. kan starte med plassering og planen på hvordan jeg har tenkt å ha dette da. pga en forpult dritt pc får jeg ikke lagt opp tegningen som jeg har laget i paint som skal forklare hva jeg mener litt enklere, så jeg får bare prøve å forklare så godt jeg kan. planene for anlegg er som følger: kan starte med bagasjerommet da. der vil jeg ha 2 subber og 2 høytalere/midbass (vet ikke forskjellen evt hva som er best og ha bak der) tips til hvilke tommer som passer best osv tas også godt i mot:) i hattehylla tenkte jeg også ha 2 høytalere/coaxial/midbass... vurderer om jeg gidder å hive i bakdørene.. skipper den inntil videre men skal ha nye høytalere i frontdøra på begge sider. hva er det som passer best der da? og til slutt noen nusselig diskanter i a-stolpen. noen tips til omplassering evt andre plasseringer? hvilke merker er det som gir deg best lyd for penga? og hvor mange forsterkere er anbefalt vis jeg går til innkjøp av dette anlegget? har fått tilbud på focal anlegg med dynabel forsterker og litt diverse, men er det andre anlegg som spiller bedre? har egentligt flere spm men det begynner å bli sent så kommer ikke på noe mer:) håper på rask hjelp så jeg kan begynne snarest:)
  22. sattan blir bra dette her!:) angående kanalen så spør du på bavaria eller noe om de har et avkapp til kanalen fremme som du kan FÅ:) vis du får det så skifter du. vis ikke så er det kanskje en mulighet for å få rettet den ut:) men å rette den ut vil bli sinnsykt stress og vanskelig uten bukk.
  23. ååå najs!!!! glede meg t d kjeme på å bler lakkert!!!:) elle ska du kjøra me d ulakkert ei ston? hehe må jo fyst ble kjørbare kom eg på:D kjeme du innom snart elle?:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår