Gå til innhold

Finken

Bruker
  • Innholdsteller

    582
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Finken

  1. Har en b23 sugemotor jeg selger i deler hvis ingen vil ha hele maskinisten. Sprut, autronic sm2 med ledningsnett som passer på rødblokk, følger med fordeler og mulighet for og ta synk på plugg kabel nr 1 for en enkel variant, hvis ikke passer ledningsnettet for trigger på veiv og synk ifra kammen. Vanntemp, luft temp og tps følger med. Tenkte 6000kr for sprutet. 160 topp som er maxporta, forbrenningkammer er gjort større og avrundet, 46 rustfrie innsugsventiler, 37,5 rustfrie eksosventiler, faste pushere, planet 2,5mm, justerbart kamdrev i alu, kammen har løft på 14mm og durasjon på 306 grader. 6000kr for toppen. 4-2-1 Grenrør, beregna for max utak på 2,3 liter og 3 toms jt eksos, så og si ubrukt, kun kjørt varmt noen ganger. 3000 kr. B23 bunndel, blokka planet 0,4mm, stempelt vender over blokka, må bruke original tykkelse på topp pakning. Nye råde og bærelager, shimsa oljepumpe, ny vannpumpe og letta svinghjul med ny klutsj. 3000kr m47 girkasse med mellomaksel 700kr Kan kjøpe hele skiten samlet også. Er det noe som frister så gi et bud. Bilder kan ordnes eller ses her: http://forum.vccn.no/showthread.php?t=19505 Ring meg på 95298427
  2. Nja, billig og billig, er kun prioriteringer det, har kompiser som blåser av minst 2 lapper vær helg på fyll, det gidder ikke jeg, ikke bruker jeg 20 lapper i året på syden ferie heller, jobber mye og bruker penga som er igjen etter huslånet er betalt på bil og leiketøy. :)
  3. Skjer ikke så mye nå om vintern, for nå ere scooter sesong og tia går med til det, er jo så sjukt morro. Men får jo bestilt no deler og gjort litt småtteri. Har innsugsflens, trakter, nuke fuelrail og vacum station, ARP studs til bånndelen og sikkert no mer jeg har glemt bort i farta. Akkurat nå ere flere ting som er bestilt, noe må lages først, men noe er på vei. Råde og bærelager, ventilstyringer og 3 lags ståltopp pakning er på vei ifra SPM. ARP Studs tel toppen, rustfri turboflens og flens imot toppen er bestilt hos kl racing. Justerbare coilovers og justerbare krengningstag ifra sellholm er bestilt og sku væra klart om ca en måned, skal kunne senke ned til 80mm, håper det vil holde og se bra ut. Blir sendt ei bestilling tel summit i begynnelsen av neste uke, alu radiator, detroit locker sperre, wastegate og no småtteri, venter bare på en kompis som sku ha med no på samma sendinga.
  4. Kløtsjen kommer ifra tilton, og er en 2 plata, såkalt `rally`kløtsj, holder igjen ca 1000nm, så sku nok holde den. Svinghjulet er ikke store greiene, kun for og ha no og skru kløtsjen i, bruker flexplate ifra 850 automat for og få startkrans og 60-2 triggerhjul. Motor blir t5 ifra 850, har sveisa igjen endel rundt sylinderne for at den skal tåle litt mer ladetrykk, glassblåst, borra til 82mm og planet. Tenkte og fylle den med cp stempler og h profil kina råder.
  5. Har kjøpt inn en del deler da, noe er bestilt på mål og er under produksjon nå, andre ting blir sendt over sjøen med båt, så dele haugen blir stadig større, garasjen har ikke vært helt ferdig, har mangla port og ikke fått isolert taket, så vært for kaldt og holde på i vinter, men har kjøpt ny windsor port nå, så må få isolert og montert den så begynner det og hjelpe. Kjøpte en sånn en ifra liberty gears, ålreite folk og ha med og gjøre, god service. Dog ringer på 1-5 gir, drev og innmat er kulde og varmebehandla for og tåle mer og gir sjaltern er vist modifisert, men husker ikke helt hvorfor, noe jeg bare sa ja til uten og tenke meg så mye om. he he.
  6. Kjøpte et nytt karrosseri her for, ehh, i fjor engang, det var påbegynt no restaurering av han som hadde det før han jeg kjøpte det av, sparkla igjen no rusthøl og diverse, fikk sandblåst hele karrosseriet, fant mye rart da, fått bytta bakre kanal og litt i innerkanalene på begge sider, hjulbrønnene bak og endel av gulvet, har noe småtteri igjen før det er hel ved igjen, men begynner og hjelpe. Sånn så den ut når jeg henta den Laga bukker til og henge karrosseriet i og ribba det for det som var igjen av deler og løfta det ut av garasjen for vask. Så en tur på sandblåsing
  7. Vaieren drar jo i armen, er jo bare og få laga fester og satt slave sylindern så den trøkker og bygge om så du har pumpe oppe på pedalen, kan bruke pumpe ifra 264 ere vel, den er bolt on.
  8. Syns ikke det er så jævli dyrt jeg. 1000kr mer, innen du har fått det grenrøret hjem, betalt frakt og moms så blir det nok 1000kr mer en ebay prisen, men kvaliteten er en annen sak.
  9. Er ikke lov med dobbel straff her i norge, el tar jeg feil der? Men, hvis så er riktig så har denna karen blitt straffa mange ganger. Har aldri hatt behov for advokat, men har mange kompiser som har rota seg bort i no drit og det er utrolig hva en advokat får til, men det første du måtte gjort er og ikke godta førerkortbeslag og så gått til en advokat.
  10. Jeg har aldri sett den på nettet, men mulig det fins. Hmm, skal du bare ha den ifra hverandre og strø rundt deg med deler i grusen så trenger du vel ikke no verkstedsmanual, skal du overhalle den så ere ikke dumt og ha en manual, må tas ifra hverandre i riktig rekkefølge, overhalt ei m47 kasse engang etter manual og jeg kjøper heller ei brukt kasse nå en og gidde og kødde med den jobben der igjen.
  11. Volvo har verksteds-manual hvor dette står forklart
  12. Sykt bra finnish. :) Har sendt deg en pm angående no parts.
  13. Han ber jo ikke om sympati, han er jo faktisk ganske ydmyk og innrømmer at han har driti seg ut og må ta konsekvensene for det, men han stiller spørsmål ved straffeutmålingen. Jeg leser stadig i lokal avisa her at det har blitt gjort narko beslag og straffen er somregel et forenkla forelegg på max 5000kr, hvor mye mer skade gjør den dealern for samfunnet enn han som mister lappen og får ei feit bot fordi han kjører for fort på 4 felts motorvei? El hva med han som er ute på byen, går bak i no kratt, står usjenert til og pisser, men blir sett av en politimann og får kansje 10000 i bot? Bare noen eksempler på straff som ikke står helt i stil med handlingen. Jeg skjønner at det blir endel farlige forbikjøringer, for det fins ikke kjørekultur her nede på østlandet, jeg er yrkes sjåfør og kjører tur retur Finnmark 2 ganger i måneden, så fort jeg kommer nordover så er det jo ofte man tar igjen en personbil eller ett annet vogntog og da slipper de deg forbi, og jeg slipper andre forbi hvis jeg er tungt lastet og det går smått. Kommer inn i Sverige på vei nedover så er det jo så breie veier og der legger de seg ut hvis de blir tatt igjen, slipper hverandre forbi og ungår at det ligger ei rekke med biler bak som irriterer seg. Her nede så er det jo ikke en kjeft som vil slippe forbi og ikke snakk om at de skal ligge bak en lastebil, fins jo ikke noe tryggere sted og ligge en bak en lastebil jo. Næ, blei det mye offtopic her, får rusle ut i garasjen isteden.
  14. Med audi kasse må man bytte diff til en reversert en, mellomakselen går "feil" vei ut av ei audi kasse. Var inne på tanken og bruke audi kasse sjøl, men blei tremec på meg.
  15. Sier ingenting på kvaliteten eller brukervenlighet jeg, men er stort sett noen småforskjeller på disse sprutene og da er det greit og ha noen og ringe til når det er noe, og autronic er jo mye brukt og lett og få både deler og hjelp her i landet. Men hvis det er en forhandler som selger vipec her i landet som har satt seg godt inn i sprutet og kan være behjelpelig med spørsmål og svar under montering og mapping så er det jo ikke noe i veien for og benytte seg av vipec.
  16. Ere du rører med nå a ruzlebiff? Ikke på en 8v da. Freser jo såklart opp ventilsetet da, så de større ventilene passer, men på originalt ventilsete så er det begrenset hvor mye man kan frese opp, med 37,5-38 eksos og 46 innsug så er det lite igjen av ventil setene, på en sugemotor som min så går det, men på en turbo motor som har større varmeutvikling så blir setene for tynne.
  17. Jeg har ikke peiling på hva vipec er for noe, mulig det funker veldig bra, men her jeg kommer ifra og de motorbyggerne og forhandlerne jeg kjenner til og veit om bruker mye autronic og motec og har stort sett løst de fleste problemstillingene som oppstår rundt autronic ved montering og mapping, så det er utrolig lett og få svar, hjelp og komponenter hvis det skulle være noe. For min del da er det værdt og bruke noe mer penger på et dyrere sprut og lett kunne få hjelp enn og kjøpe noe mer ukurant og kansje kødde en hel masse. Og bygge 500 hk for en billig penge er mulig, men i en motorsport som formula offroad så trengs det en maskinist som tåler juling, her trengs det effekt og gass rspons, har ikke tid til og vente på ladetrykk når du trenger fult skyv med engang. Det går såklart og kjøre med respons, men det sliter jo litt igen. Mins det var en diskusjon på pirate4x4.no for ei go tid tilbake om hvorfor det ikke var flere som kjørte med mindre turbo motorer, og da var det vel flere førere som sa at det blei rett og slett for dyrt.
  18. Finken

    Valg av kam

    Er jo ikke b20 sugis jeg har bygd, men jeg bestilte kam av km cams, bare ringte ned og fortelte hva jeg hadde gjort med maskinisten og hvor jeg ville ha register hen og slikt, så laga han en kam ut ifra det. Det kosta 3000, og jeg er ganske fornøyd, har ikke bremsa no enda, men blei sinna ja. he he Da ere lettere og få en kam som passer til oppsettet ditt, enn og kansje prøve flere forskjellige før man blir fornøyd.
  19. I toppen min så sitter det 37,5 og 46, er originalt ventil sete der, men er ikke og anbefale på en turbo motor, blir for varmt og når det er så lite igjen av ventil sete så tåler de ikke varme så godt lenger.
  20. Tja, sikkert fordi det er 12 kant hue på pinneboltene så dem er lette og skru inn, ikke no stress med kontra mutter og greier, men prisen var vist høy + moms, men alt koster.
  21. Næ, gjør som svenskene, svarvade kolvar, kulpenade stakar og begagnat lastbilsturbo i hyfsat skick, da blir det billig og du kommer nok langt. :)
  22. Maskinisten fungerer nå, detta er jo lenge sia nå, men nye pushere, ventiler, underlagsbrikker til inner fjørene og bygd om til trigger på veiva og kammen, hatt litt problemer med trigger opplegget på veiva, men det ordner seg. Men, bilen kommer nok ikke på veien med det første, tenkte og bruke et karosseri som står hjemme med bur i og kjøre på isen i vinter. Har kjøpt et karosseri tel som er et no bedre utgangsounkt enn det jeg har, kjørte også 120 mil i helga som var og henta meg ei t5 blokk, 2 plata tilton rally clutch er kjøpt inn, coiloverkit forann, spjellhus, innsugsflens, 20v topp, fuelrail, trakter, arp studs til bunndel og dele lista vokser stadig. Blir femmer i nye prosjektet, og bilen blir pussa opp og lakkert i original farge og holdt mest mulig original, kun bytte ut chrome listene med et sett svarte jeg har liggende og et sett med bredda stålfelger.
  23. Trenger 2,3 t5 blokk, trenger kun rein blokk uten innmat. Jeg kan nås på 95298427 Finn Roar
  24. Her har du diesel power biring, får skaffe deg en sånn maskinist og hive nedi den hvite du har.
  25. Sku hatt glassfiberskjermer til pv, har finni noen som har, men han ene lagde bare til motorsport, veit ikke hva som er forskjellen. Fant en svenske som lagde også og jeg kunne gjerne tenkt meg noen som var bredda litt, noe han svensken hadde, men dem var 12 cm breiere, noe som blir litt drøyt og så hadde han skjermer til en dragster, men dem gikk jævlig langt ned så det ut som. Nå blei det mye prat her, men noen som har noen forslag til hvor jeg kan begynne og leite?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår