Gå til innhold

Emerica

Bruker
  • Innholdsteller

    285
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Emerica

  1. Heisann. Jeg har en Volvo V50 2004mod 1.8 bensin som plutselig begynte å riste/fjuske på tomgang. Under kjøring rister den også i lavt turtall, men går bra ellers, men den er latere enn før. Bilen bruker noe olje. Diagnoselampen lyser og blinker (av og til blinker), og har selv tatt diagnose som forteller meg at det er "misfire cyl.1 detected" om jeg husker riktig. Da er det naturlig nok noe rundt sylinder 1...?. Har prøvd å byttet coil, plugger og målt dysene uten hell. Men alikevell om man måler dysene kan vel dysa være tett akkurat her....? Som nevnt over bruker bilen noe olje, og må ærlig innrømme at jeg har vært dårlig til å bruke trakt når jeg har fylt på. Så når jeg åpnet opp alle coilene så jeg nesten ikke pluggene fordi de lå i ett bad av olje (som jeg nå har fjernet, lærte meg en lekse der).... Plugg 1 skilte seg også noe ut da den var mere slitt enn de andre, noe jeg ikke vet om er naturlig eller ikke... Folk forteller meg at det kan være brent ventil, noe jeg blir litt skremt av da jeg ser for meg en stor verkstedregning. Andre sier at både katalysator, eksosventil og den slags kan være årsak.... Noen som har vært borti lignende problem?
  2. Hei. Har gått til innkjøp av en V50 1.8 bensin, 2005mod. Motoren har gått 170.000km. Oljen som er på nå er 5-30 olje såvidt jeg husker, problemet er at den bruker noe olje. Hva kjører dere andre her på forumet med? Har lest mye om Magnatec 5w40 c3...? Såvidt jeg vet bør man vel bruke noe fetere olje når bilen har passert 100.000km?
  3. Hei. Nå har jeg surfet rundt om på nettet etter batteriet, på forum osv. Men er stort sett gamle tråder å finne, så satser på at folk kanskje er blitt klokere pr. dags dato. Nå har det seg slik at jeg trenger et nytt batteri til bilen min, har fra før av et orginalt batteri som er HELT gåent. Skal nevnes at jeg har noe stereo i baggasjerommet, men ikke noe monsteranlegg. Så nå må jeg kjøpe nytt batteri, batteriet skal stå som alenebatteri og da under panseret (selvsakt). Har snakket med div. fagfolk, ble anbefalt både Optima Redtop og Yellowtop + Maxxima 900DC. (Da disse er billige nå) Fant ut at jeg ville gå for Optima Yellowtop eller Maxxima 900DC. Noen her som har erfaring med både Optima og Maxxima som alenebatteri?
  4. Takker for svar til dere. Virker for meg som at de fleste kjøper TA av billige justerbare senkesett. Er liksom ingenting å finne ved google search på verken JOM eller Supersport, men ved TA er det mye info å finne. Mye positivt, noe negativt. Etter hva mange sier skal TA og JOM være av samme produsent, noe parts & retards avviste til meg tidligere i dag... :S commodus: Er den ekstrem myk? Og hvor mye har du senket den? Terjeth: Høres bra ut. Hvor mye har du senket da? Og syns du den er myk?
  5. Som tittel sier. Noen som har erfaring med JOM, Supersport eller TA Technix sine justerbare senkesett? Jeg skal gå til innkjøp av et av de merkene, men vet ikke hvilket jeg bør gå for.. Så håper at noen kan dele erfaringene sine her. Mvh Bjørn
  6. Hei. Jeg er ikke noe bilstereo ekspert, derfor henvender jeg meg her. :) Jeg skal ha forsterker til infinity frontsettet mitt + 6*9 høyttalerne i hattehylla. Hva bør jeg handle av følgende? http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=4454&katid=35&mid=m436&id=&vn=736 http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=4074&katid=35&mid=m436&id=&vn=736
  7. Mye nyttig i den linken der, thanx! :) Men er det lurt å handle slike ting hos biltema f.eks? vil helst ungå å handle på nettet...
  8. Hei. Skal reparere fangeren på bilen min etter å ha påført den en stor sprekke. Er glassfiber fanger. Hva handler jeg og hvor kjøper jeg det? :) Bakfangeren er av plast, har også noen små sprekker der. Hva anbefales for å ta noen små sprekker der? :)
  9. Hei. Tenkte å lakkere noem skjermer på en gammel bil, så dyrt og best utstyr er ikke så alt for nøye. Lurer dermed på om biltema sprøytene duger til slikt? Ser at de selger flere proffsprøyter, over og underliggende kopp. Hva er fordelen? Og er det sant at man ikke kan lakkere med kompressor som er "oljebassert"?? For det kan komme olje i lakken? :P
  10. Hei. X'n har en B-Vectra stasj der hvor sjåførvinduet går i alle kanter når det kjøres opp. Må man kjøpe ny heis eller er det bare å sprette opp døra for å sette vinduet på plass? (noe justering der?) Mvh Bjørn
  11. Viser til tittelen: DVD og CDspillere fra Sony + Rockford aut. sikring og forsterkerkontroll selges Sjekk ut: http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20681660 Ta kontakt via finn.no epost ved interesse.
  12. Hei. Som tittel sier, så selger jeg et par sett felger. http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20681660 Send mail ved interesse.
  13. Hei. Velger å selge dvdspilleren min da jeg har fått øye på en ny. :) Ingen riper, ser fortsatt helt ny ut, kjøpt hos bilradiospesialisten for 3 måneder siden. Sjekk ut: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=6312&katid=3&mid=m436&id=&vn=736 Kan sendes Ved interesse: kontakt på mail bjorn.loseth@hotmail.com
  14. Hei. Bare lurer på om det er noe stress å bytte eksosmanifold pakning på B-Vectra 1,8 ? Kan denne pakningen ha noe med at det lukter grusomt mye olje i bilen når den går på tomgang?
  15. Om hjulbuene er like på Sedan og STV så vil det nok gå med 215/35-18 og 40mm senk. Men da bør du ta det rolig over fartsdumpene og være ekstra påpasselig når du har folk i baksetet. Ville valset jeg!! Jeg kjørte med 215-45-17 og 40mm senk, tok nedi hjulbuene om jeg hadde flere i baksetet og kjørte på standard norsk vei (Tok da faktisk nedi ved gassspådrag). På fartsdumper og ellers gikk det bra så lenge det var kun jeg og dama, men ekstra forsiktig må man være uansett. 225/40-18 går bra så lenge du ikke har senk vil jeg tro!
  16. Sjekk rust på kanaler, hjulbuer og baggasjeluke + baggasjeluke kanalen. Se om sentrallåsen fungerer både på fjernkontroll og på alle dører. Typisk opel prob. Treige vinduer, ev. problemer med åpning av vinduer. Husk at Vectra har både 4 og 5 bolts hjul, dette tenkte jeg ikke over selv når jeg kjøpte min. Er langt mere felger å velge i mellom når man kjøper 5 bolts fremfor 4 bolts. Selv har jeg 4 bolts :P Ikke kjøp 1.6. Er veldig fornøyd med Vectra. God bil å kjøre, dessuten pen å se på :) Personlig syns jeg de er veldig holdbare, men rust og elektronik kan være et problem. Edit: Rå og unik bil du har mANlAC :)
  17. Hei. Har du fått på vinterhjula? Post bilder her! Selv har jeg ikke fått på vinterhjul da dette er under bestilling. :) Bilde kommer så fort hjula er på bilen!
  18. Hei. Har begynt å fått ulyder i høyre bakhjul, men må også si at jeg ikke er 100% sikker på om det kommer fra hjulet, men høres slik ut. Beskrivelse av lyden: Kaklelyd som høres best og som kommer oftest på lav fart, lyden kommer alltid når man kjører på dumper eller litt ujevn vei. Ved høyere hastigheter enn 60 km/t er lyden så og si borte. Kan også oppfattes som om noe ligger innpå hjulet. Bilen er vanlig å kjøre, men i svinger, komlokk og på gangfelt-veioverganger så syns jeg bakenden på bilen danser litt. Spesielt på gangfelt overganger (hvite stripene som er på veien). Begynte selv å tenke på at det kanskje kan være gåen hjullager? Men det skal da ikke kakle, det suser jo heller?
  19. Movikong: Takk for at du letet frem den der, men tror nok jeg går for en nyere spiller da den er begynner å bli gammel. Blir nok til at jeg kjøper pioneer spilleren bilradiospesialisten selger, altså denne: http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=6370&katid=3&mid=m436&id=&vn=736
  20. Hey.. OSB er jo forholdsvis lett å få tak i! Men er det ikke værre å jobbe med dette fremfor MDF? Sprekkere lettere? Takk for hjelpa forresten! :) Om jeg ikke har sakt det!
  21. Nordhagen: Takk for et godt svar. Da tror jeg ikke det blir noe biltemasaker, ser helst at bilen er fri for appelsinhud. hehe :) Velger nok å kjøpe proffsprøyte fremfor noe miniutgave, greit å legge litt penger i det når man først skal begynne. Er nå på utkikk etter gamle verkstedlokaler som kan leies/lånes for en rimeligere penge, er mange her i streeten som har forlatt sine gamle lokaler i fordel for nye lokaler. Men da blir det selvsagt ikke noe lakkboks å lakkere i, men en stor hall som da må rengjøres å fikses opp. Angående maska du linket til så har jeg akkurat den typen på jobb, bra maske og veldig godt filter! :) Er det noe jeg gruer meg til i forbindelse med lakkering så er det utblandingen, blææh.. ! Og hvor nøye nedpussing man bør ha, ev. bør man vaske over med noe spesielt stoff før lakkering..
  22. Asj.. Angrer da på at jeg ikke kjøpte 18", mine ny innkjøpte 17" så litt pinglette ut :P Men men.. Takker for svar alle sammen!
  23. Jess, da er det igrunn bare å slette denne tråden. Men først vil jeg besvare på mine egne spørsmål i tilfellet andre her får samme problem. Kontaket bilradispesialisten og de fortalte meg at garantien på Sony spillere er KUN 1 år. På mail fortalte Bilradiospesialisten at de ville ha 1000,- for reperasjon. Før jeg så denne mailen ringte jeg bilradiospesialisten, servicemannen var ikke tilstede og telefonsvareren ga meg direktenummer jeg kunne ringe eller sende sms til. Jeg ringte nummeret og en utlending som pratet dårlig norsk tok telefonen. Han fortalte meg at han ville ha 1500,-. Syntes det var litt merkelig, ville vel tjene seg en 500,- lapp ved å ikke ta jobben via bilradiospesialisten tenker jeg :) Pratet også med Servicekompaniet, må nevne at det var hyggelige folk :) De skulle uansett ha 2000,- for skifte av laser på CD/DVD. 1000,- kroner for kun skifte til CD, da blir det ikke DVD. Da det er 2 forskjellige lasere, en med kun cd og en med cd og dvd. Konklusjon: Det blir kjøp av ny spiller :)
  24. Grei den der ja, men vil ikke ha noe touch opplegg. Vil ha skikkelige knapper (litt gammeldags av meg kanskje). Fant link til den jeg har:) http://www.sony.no/product/visual-entertainment/mex-r5 Kanskje ikke verdens fineste den heller fant jeg ut, hehe. Men penere enn mye av det som er på markedet nå, syns iallfall jeg :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår