Jump to content
Bilforumet.no

eyzo

Bruker
  • Content Count

    289
  • Joined

  • Last visited

About eyzo

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 08/31/1987

Contact Methods

  • Bosted
    Ålesund
  1. Må ha nytt motordeksel og sidedeksler jeg også. Er i Bergen i snøkavet og senket bil = dårlig deal.. Frontlippa ble reven av.. å den er jo festet litt i sidedekslene også.. Litt senere hang motordekselet og subbet nedig.. Hater snøen! Kjører gti.. er det forskjell på dekslene? Dyrere?
  2. Har lagt denne saken på is i en stund nå, siden jeg ikke har vært hjemme, så har fortsatt problemer. Når bilen ikke vil starte igjen så kan jeg koble fra luftmengdemåleren og da starter den helt fint igjen, har jeg funnet ut. Om jeg kobler den til igjen så hender det seg at den startet fint da også, andre ganger ikke. Så er det denne som er gåen tror dere? Litt greit å vær sikker siden den koster jo litt.
  3. bump! Ingen som kansje vet hva dette kommer av?
  4. Hei Har noen periodiske startproblemer med Golfen. Den kan starte helt fint og den kjører helt fint. Men av og til når ej stopper å skal starte igjen så virker det som den bare tenner på noen av sylynderene. Den står bare å hoster og harker. Må i tilleg gi mye gass for at den skal holde seg i live. Andre ganger starter den, men stopper igjen med en gang. Som jeg har erfart litt så må jeg ofte vente til moteren er kald før jeg kan starte den fint igjen. Utenom dette så går motoren helt strøkent. Any ideas? Takk! :) Edit: Kommer i tilleg mye svart røyk når den står og harker.
  5. Begge forsterkerene tok kvelden, dvs si din gode gamle vga også :b Men det er Earthquaken som er koblet på frontsettet. Jeg har en 50mm2 bak til bagasjerommet inn på en fordeler, den deler opp i tre. En til Eartquaken og to til Soundstreamen. Men er det ikke merkelig at begge forsterkerene skal bli påvirket? Remote er koblet sammen og har to seperate signalkabler. Hvorfor skal jeg fjerne/ordne kabelen som forårsaket kortslutningen? Kabelen er jo vel like hel. Var kun enden på kabelen som kom i kontakt med chassi.
  6. Åpnet opp Earthquake forsterkeren nå. Såg litt tvilsomt ut alle de store kondensatorene. Ser ut som de har lekt ut en hvit veske. Skal vel ikke være sånn?
  7. Ingen som har noe fornuftig å komme med her?
  8. Hei Dreiv å fiksa noe i døren på passasjer siden. Jeg måtte da også ut med høytaleren. Men når jeg skulle montere denne igjen kommer ene kabelen bort i chassi og det kommer et poff i andre høytaleren og subene. Så ble det stille. Anlegget sto å spilte på lavt volum når dette skjedde. Jaja tenker jeg, sikkert bare en sikring. Men nei.. alle sikringer er intakte. Forsterkerene får strøm, remote er som den skal være og sikringene er ok.. Men de slår seg ikke på, helt død. Hva skjer? Forsterkerne er en Soundstream VGA 1600.2 og en Earthquake PH2000W.2.
  9. eyzo

    Defa alarm problemer

    Skulle åpne bilen med trykkerten min i dag, men det gjekk altså ikke og måtte ty til nøkkelen. Er vel muligens tomt batteri på. Men vertfall.. Åpner bilen med nøkkelhullet å da begynner alt å ule/blinke. Samme hva jeg gjør stopper det ikke. Stopper av og til av seg selv, men begynner på igjen. Den stopper også opp helt til tider, men så snart jeg låser bilen eller låser opp igjen, så begynner det på igjen. Har alltid brukt fjernkontrollen å det har gått bra. Men med nøkkelen uler det. Hva skjer? Er noe ettermontert Defa alarm/varme. Noe som kan være koblet feil? Hvordan deaktiver jeg alarmen? Må jo få kjørt å fikset nytt batteri til fjernkontrollen..
  10. Han jeg pratet med er enig med meg, dette er ikke min feil og jeg bør ikke beleastet for dette. Når jeg sier det er deres feil sier han det er forrige service verksted. Så jeg kommer jo ikke noe vei med det.
  11. Snakket med møller igjen nå. Forklaringen deres er at pluggen var skrudd så hardt igjen at når de skulle skru den ut så tok den med seg alt av gjenger. Så dette var ikke deres feil, men de som tok oljeskift forrige gang, som var Oslo bilsenter. Var her jeg kjøpte bilen også. Ringte de og fikk vite at de rører ikke bunnpanne pluggen, de suger ut oljen via toppen fikk jeg forklart, noe de begynte med for et par år siden sa han. Forrige service var 24.april 2007, så jeg må jo bare tro de. Så å ringe de som tok service enda før de igjen har jeg lite troa på.. Nytter vel ikke uansett..De legger nok skylden på oslo bilsenter igjen. Selvom de sa de sugde ut oljen så er det jo ingen som kan vite detter sikkert. Ond sirkel..Sure penger for noe jeg ikke har hatt noe med å gjøre.
  12. Hei I skrivende stund har jeg bilen min inne på service ved Møller, det er en Golf GTI 00 mod. Nå ringte de nettop å sier at jeg må ha ny bunnpanne pga av at gjengene var ødelagt til pluggen, de hadde prøvd å gjenge opp igjen, men uten å lykkes. De skal ha 4500,- for bytting av ny bunnpanne. Skal jeg gå med på dette?! Er jo ikke jeg som har strammet for hardt og ødelagt gjengene. Fikk vite hvor jeg hadde den inne på service forrige gang, om kansje de hadde strammet for hardt. Men er vel ingen som vet dette så..
  13. eyzo

    "bakhjulstrekk"

    hehe.. Triks! : - )
  14. Gjorde det samme her og funket som nytt etter. Mine begynte å bli tregere/svakere helt til de sto helt stille. Hele mekanismen får du kjøpt for rundt 500,- på norskbildelsenter.no
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.