Gå til innhold

titus41

Bruker
  • Innholdsteller

    1,144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av titus41

  1. titus41

    ABS problem

    Virker ganske greit å bytte den sorte boksen. Eneste problemet er vell det at den må kodes? Og man får ikke startet bilen før den er kodet om? Er det noen som utfører koding? Virket som det var endel tidskrevende å skrive inn alt på vcds. Virker som at hovedårsaken er printkortet som får dårlig kontakt over tid og masse risting. Kanskje den kun trenger litt mer lodding / loddetinn ?
  2. titus41

    ABS problem

    Takker for svar :) Kan kline på med litt bremserens og skrape vekk møkk med en liten stålbørste på kransen. Er det noen måte å måle abs føleren / kabelen? Tar en titt på kontakten til abs modulen. dessverre er disse modulene helt svimlende på pris. Så spm er om det er noen som fikser / feilsøker dette til en gunstig penge? Vill abs lampen gå vekk om føleren er fikset på kode 00285? (Jeg tviler men hehe) om lampen ikke lyser på eu kontrollen så er det goodie. Dumt å svi av altfor mye peng på en modul man ikke måtte fikse grunnet abs lampe.
  3. titus41

    ABS problem

    Har ikke fått mulighet til å låne vagcom. Så da dro jeg innom tema og kjøpte meg Biltema vag pro Fikk samme wheel speed sensor tilbake. Som er byttet med ny. Supply voltage terminal 30 dukket opp, men kom ikke tilbake igjen. Merkelig da jeg og har pipet ut alle sikringene samt sikringene ved batteriet. Og sist men ikke minst ABS control module. [/url] Forslag?
  4. titus41

    ABS problem

    00285 - ABS wheel speed sensor, front right (G45) Byttet denne og fikk senere feilmelding 01316 - ABS Control module ( 79-00 - Please check fault codes. ABS ringen så fin ut på høyre side foran. Forslag?
  5. titus41

    ABS problem

    Tenkte å henvende meg til gode gamle bilforumet for råd om mitt ABS problem. I vagcom fikk jeg feilmelding om at ABS høyre foran var defekt. Byttet så denne ut. Feilmelding var fortsatt i instrumentpanelet etter montering. Har sjekket alle sikringer (pipa dem ut med voltmeter) samt sikringer i motorrommet. Alle var fine. Har også forsøkt å slette feilmeldingen i vagcom uten hell. Kan det være defekt abs hjerne? Aldri vært borti det før, så kanskje noen har tips til mer feilsøking? Takker for svar
  6. Bytte av dørlåsylinder er en simpel og grei oppgave, men når torx 20 hodet er helt rund og jeg ikke får skrudd den ut. Hva gjør jeg da uten å måtte skru av hele dørpanelet og innerbleket. Noen som har forslag? Prøvde å rense godt for å se om jeg fikk mer grep, men nei. Om jeg banker inn en flatjern så er jeg redd for at delen er for skjør til at den lager spor slik at jeg får skrudd.
  7. Tenkte på de nye kassene til nbs som heter DUU ja. Er disse bedre laget enn de som ble laget for 15 år siden? Noen erfaringer ? Og er de nye kassen "nye" og ikke bare overhalt? Det Er vell kanskje bedre å påkoste seg 4 lapper ekstra for en ny kasse enn en som har gått ca 150.000 km uten garantier, når kassen er såppas søpel fra før av det jeg har hørt.
  8. 1.6 liters vw golf 4 99mod Highline. Er Norsk bildelsenter sine girkasser gode? Tenker da på å kjøpe hos dem enn å kjøpe en ihjelbrukt kasse på høggern til 5 lapper der de ikke kan garantere for noe. Og kassene har gått veldig langt. Noen erfaringer nbs? Er de bedre laget nå enn for 15 år siden? Eller er de idet hele tatt nye kasser?overhalt og sandblåst? Tips, erfaring og råd tas gjerne imot. Hørt at disse golf kassene er ganske dårlige. Så greit å tenke at de skal vare litt lenger enn et halvt år til.
  9. Jeg har akkurat bestillt meg disse Hop Audio, Velkommen til vår nettbutikk : LIB-6550. 6,5 Komponentsett fra LIB. [LIB-6550] - kr.899,00 2 par for montering i alle dørene. dette er kvalitet for rimelig penge! tanken jeg hadde var å kjøpe biltema 6.5" men bedre med 200 kr mer for kvalitet! iallefall en meget god erstatter for original HT som ikke koster skjorta og låter bra!
  10. FK Autoparts - slitedeler og styling - Tåkelys om trådstarter er interesert så har jeg noe helt likt liggende hjemme! kan få den gunstig om du bestemmer deg fort! lednings nett følger og med!
  11. Prøver fortiden å fjerne limrester fra teppet som ikke er så lett som man skulle tenke seg Jeg har prøvd å fjerne limet med håndskrape som vist på bilde, men ble heller anbefalt å leie en gulvskrape maskin fra maxbo, Jeg har prøvd maskinen men hadde samme effekt som å bruke håndskrapen. Kommer bare til øverste laget av limet men ikke til betong desverre. Finnes det noen andre smarte løsninger for å fjerne lim så jeg får fram betongen igjen? noe kjemisk kanskje? Fant ut at jeg kunne bruke en Fein Multimaster maskin, det funket bra men bladet er på 1 cm så det tar jo 9 år å bli ferdig. Er det noen som har noen erfaringer eller tips å kommer med så PLEASE spytt ut :D
  12. Har dette kommet enda? Vurderer sterkt å sette led lys på kjøkkenet men helst vis det kan dimmes led lys trenger ikke en egen "varme kasse" til hvert lys. og heller ingen spesial montør / godkjennig så hvis noen vet noe så spytt ut !
  13. er ikke den største skaden på min felg men MÅ fikses synes jeg. noen som har erfaringer med http://www.felgretting.no ? de ligger litt langt unna oslo/akershus området men noen som vet om nærmere steder? !
  14. Jobber for tiden på bygge plass og alle vet at store felger med mye kant ikke er noe særlig suksee' på byggeplasser. Endel trange og jævlige plasser så er det fort gjort å kantkjøre desverre. Nå sitter jeg med 2 felger som har et hakk på kanten av felgen, det er ikke store greiene men nokk til at jeg iriterer meg over det! Er det noen som vet om steder jeg kan få fikset dette i Oslo/Akershus området? Eventuelt vet om priser og diverse? Takker for svar !
  15. Noen som vet når 9000 serien fra samsung kommer ut til norge og hva prisen kommer til å havne på? Har søkt rundt på nettet men finner bare klip og reportasjer fra CES 2010. men ingen info om pris å diverse. Noen som vet noe mer ? Takker for svar :)
  16. Har fått laget en video av re basserne i HD nå her er linken
  17. Fikk smaken på hvor utrolig dårlig batteriet mitt var i går da spillern slo seg av da jeg skulle få ned vinduet haha ! så i dag tidlig har jeg montert nytt batteri Kinetik HC2000 Latterlige gubbe batteriet måtte ut ! så ble det erstatet med Kinetik HC2000 se forskjellen !!! og da var batteriet montert. det blei en helt ny kjøre opplevelse. neste step blir å oppgradere THE BIG THREE !!!
  18. Da har jeg endelig fått lagt opp strøm kabler. 33mm2 av merket Evus og phono kabel også av Evus. Det var ikke lett å finne hull i torpedoveggen. men fant et greit sted til slutt. Lagt kablene under teppet. har fått skrudd sammen basserne Bruker US Amps XT4000D som forsterker til mine re se 2 10" Har fått stilt inn litt i går natt. lager mulig video om ikke lenge. iallefall imponert av hva de klarer på 4 ohm forsterkeren klarer visst 1 ohm så skal muligens prøve det og om ikke lenge. men på nett siden står det at xt4000D skal ha 3 stk 40A sikringer men i katalogen står det 3 stk 25A sikringer hmm :P THE BIG THREE skal også bli oppdatert. har et stk Kinetik HC2000 som skal bak også. men det blir etterhvert. Neste blir vell å få fjerne de gammle originale høyttalerne og få dempet litt i dørene så jeg får montert Morel dotech ovation 6 frontsettet. Fjerne bakhøyttalerne
  19. Det er bare Fear FM mappa fra usb minnebrikken som du ser. det finnes noe tilsvarende radioer i tyskland,nederland og polen men ikke i scandinavia desverre.. :( skal prøve å få lagt kabler på fredag. krysse fingrene for at jeg får spilt noen låter med den nye kassa til da!. så får jeg starte med å fjerne de utrolig dårlige originale høyttalerne i dørene. kjøpe noen dempe matter og montere Morel Dotech ovation 6 som jeg har liggende. bilder kommer
  20. Det lukter vår og burde snart tenke på nye felger. Er det noen som har forslag til råe felger på golf mk4 5 dørs 1999 modell mørke grønn farge? eventuelt linker bilder og pris er også greit. / dekk dimensjon! takk for svar !
  21. http://bambergvr6.50megs.com/monsoon_subwoofer_installation.htm
  22. Gikk for innkjøp for lenge siden av en Alpine CDA-9886R spiller, kjøpte også med ipod kabel, det er synd den ikke lader i tilleg. bruker usb minnepinne for det meste. stort sett en herlig spiller til en kjøpbar pris. spillern ble kjøpt ny hos dynabel kabel rot !!! Ikke det beste bildet men har iallefall innstalert spillern og er meget fornøyd med bruker vennligheten på den.
  23. Da har jeg fått trekkt kassa. Et stk kaos Jeg er så smart som brukte lim oppå teppet da jeg skulle trekke kassen og det blei SYKT synlig haha! men dette er faktisk min aller første kasse jeg har trekt så synes ikke det blei så ille bortsatt fra den lille bagatellen med limet som synes godt.. men når kassen kommer inn i bilen så synes ikke dette så godt som når jeg har den ute. Har fått skrud på terminalene. Pluss er helt nederst og og minus er øverst. Og her har du kabel rotet mitt haha for kobling av 4ohm på mine 2 10" dvc 4ohm spoler alle nederst er pluss og og øverst er minus.
  24. Da har jeg fått målt opp kabel lengden fra subben til kassen og av isolert tuppene på begge sider (et stk møkka jobb) haha har satt på sko på kabel og loddet til. Fant ut at dette tokk sattans lang tid en for en. så lagde et lite sammle bånd for meg selv haha ! Kjøpte meg noen maskin skruer til bruk for terminalene. da disse plast terminale bruker stor ariale som ikke er "massivt nokk" sparer mer plass med maskin skruene :) Fått dempet litt i kassen og. Sprayet et lite lag med svart spray i porten. synes det er litt stygt å se mdfen helt blank inni. når jeg tenker meg om så hadde det vært lettere å sprayet når jeg ikke hadde skrudd sammen toppen på kassen. :P men men Har leitet i hele dag etter å finne kniv blad til å kutte teppet med. men endelig fant jeg alt i en pose med 10 stk helt nye knivblader som jeg håper på er sterke nokk til å kutte teppet. så i morgen skal jeg trekke kassen. å sette inn terminal maskin skruene. deretter koble opp strøm og linjekabel i bilen.
  25. Da har jeg fått satt sammen bunn,bak og sidene å målt opp L porten. har også fått pusset ned de skarpe kantene som er i porten ikke at det har så sykt mye å si men føles bedre iallefall haha! har limt sammen 2x19mm plater og lagd sirklene til de 2 10" Lim må til og et saftig lag med acryl mase i kantene så nå gjenstår det å trekke strøm kabler og diverse i bilen UFF !
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår