Gå til innhold

Racing_

Bruker
  • Innholdsteller

    249
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Racing_

  1. Nei har ikke byttet slangene. Ja jeg synes også det er merkelig. Idag når jeg kjørte hjem fra jobb så holdt jeg hånden fremfor og kjente på varmluften....det blåste kaldt helt til temperaturnåla nesten var ved bokstaven "N" i "Normal". Det skal jo begynne å blåse varmluft lenge før dette. Når temperaturnåla var midt i bokstaven "N" ble det så varmt som det kan bli nå. Merker også at nåla vil ikke stå helt rett opp når jeg kjører, den er i begynnelsen av "R". Først når bilen blir stående på tomgang kryper temperaturnåla rett opp, og etterhvert videre helt til vifta slår inn. Når det bare er lunk i varmen (selv om motortemperaturen er ok) så er slangen inn til varmeapparat radiatoren veldig varm (klarer bare å holde på den i et par sekunder), mens slangen ut er bare god og varm (kan holde lenge på denne). Når jeg plasserer den i skråningen og ruser litt og klemmer på vannslangen slik at varmen blir ok, så blir også slangen ut av varmeapparat radiatoren merkbart varmere. Så det tyder jo litt på sirkulasjonsproblemer?
  2. Hei. Før jeg begynte å skrue kjørte jeg rens på hele systemet 2-3 ganger. Selve radiatoren til varmeapparatet er helt nytt, kjøpte det nå på nyåret. Varmen er også veldig treg med å komme, temperaturen på motoren må være ganske høy før jeg kjenner noe som helst lunk.
  3. - Plages fortsatt med varmen i bilen, så jeg kjørte rens flere ganger og spylte begge veier i varmeapparat radiatoren, kom ut litt pasta-lignende gul hardt stoff (avleiringer). Varmen var ok en dag eller to før den forsvant. - Monterte ei sirkulasjonspumpe på slangen inn til varmeapparat registeret for å se om det ble bedre når sirkulasjonen økte, ble ikke noe revolusjonerende. - I romjulen byttet jeg toppakningen - etter dette fikk jeg tydelig mindre trykk i ekspansjonstanken (når lokket åpnes etter å ha kjørt litt), jeg hadde også endel oljelekkasje rundt toppakningen samt toppdekselpakningen så det lå mye olje rundt pluggene. Dette ble det en ordning på, men hjalp ikke på varmen i bilen. - Ble lei og kjøpte et nytt varmeapparat register nå på nyåret og byttet dette, kontrollerte samtidig at spjeldet fungerte slik det skal, og etter det jeg klarte å se så fungerte det bra. Men fortsatt ingen ordning på varmen. Satte bilen på skrå i ei skråning når motoren var varm, og fikk kjerringa til å ruse den litt mens jeg trykte på vannslangen mellom radiator og termostathus. Etter kort tid ble det tydelig varmere i kupeen, tok en prøvetur og det holdt seg slik. Ikke optimalt med varme, men ok nok. Dagen etter skulle jeg på jobb, samme problemet.....lunk i varmeapparatet. Prøvde en gang til i skråningen, men med samme resultat. - Monterte tilbake sirkulasjonpumpen på slangen inn på varmeapparat registeret, siden jeg kjenner at slangen inn er varm mens slangen ut av varmeapparat registeret er bare lunken. Men det ble ikke noe bedre varme. Temp.nåla i instrumentet holder seg på 90 grader (rett opp), av og til kan den stå pittelitt på skrå. Under kjøring holder temp.nåla seg stabil. Ved tomgang øker temperaturen sakte til vifta slår inn og temperaturen går ned. Jeg har nok varme til å få tint av vinduene når bilen står i ro, men ikke nok til å holde varmen i kupeen når det blir noen minusgrader. Vannpumpen ble byttet når jeg tok reg.reimen i sommer. Noen som vet hvorfor jeg ikke får varme?
  4. Sent svar, men du hadde rett. Den lokale Ford sjappa ga meg feil info, for det tok ikke lang tid etter så meldte problemet seg igjen med løpsk viser i dashen.
  5. Jeg valgte å bruke de originale gummiforingene ilamme supersport senkeskålene, og det ble lavt i massevis. Hadde blitt alt for lavt uten gummiforingene.
  6. Hei. Er på utkikk etter Morel Hybrid Ovation. Må være i bra stand. Send mail til torsteinaspenes@hotmail.com hvis du har å selge.
  7. Er det noen som vet av forhandlere av Hartmann felger? Eventuelt ei utenlandsk nettside med ok fraktpriser.
  8. Skal montere supersport senkeskåler på en A4 B7 avant, og lurte på om dere som allerede har montert det, brukte den originale gummiforingen som ligger i den originale skålen på demperen? Har googlet endel uten å finne ut om denne gummiforingen skal brukes på supersport senkeskålene også? Så, hva gjorde dere? Og hvordan ble resultatet?
  9. Skal ha RS4 grill på en A4 B7 S-Line og har forstått det slik at når man har S-Line utvendig på bilen så passer RS4 grillen bolt-on. S-Line grillen jeg har nå har kromramme rundt (og krom audiringer). Men utifra bilder på nettet så har RS4 grillen enten sort ramme rundt grillen, eller alu farge (børstet alu?) Stemmer det at ikke RS4 grillen kommer med kromramme rundt? Og kan man eventuelt demontere kromrammen rundt s-line grillen og montere denne på RS4 grillen bolt-on?
  10. Hei. Er det noen som vet om A6 avant med led baklykter har 12v inn på lysdiodene? Eller om de har noe som minker volten ned til f.eks 3-3,5v?
  11. Når jeg vrir bryteren til kun sidevindu eller sidevindu + bena så fungerer det. Og når jeg vrir til luft kun ned til bena så stenges alt det andre. Når jeg vrir bryteren på "null" så stenges all lufttilførsel. Problemet er at når jeg vrir videre til frontrute + bena og til kun frontrute så endres ikke spjeldene, alt går fortsatt kun ned til bena. Har prøvd å koble de luftslangene + kontakten med de 2 ledningene inn i en annen bryter, men problemet var likens så det er ikke noe galt med bryteren. Noen som vet hva problemet kan være?
  12. Hei. Er det noen som har bilder av B7 Avant med led baklykter? Tenker spesielt på de In-Pro lyktene som blant annet norsk bildelesenter selger. Jeg finner ingen ordentlig bilder der de er montert på bil, og helst med lys i.
  13. Etter endel prøving og feiling med bilstereobygging, ble jeg endelig fornøyd med tanke på at det er første gang jeg bygger. Anlegget sto ferdig for et par år siden, så nå er det vel på tide å oppdatere tråden slik at den blir ferdig. Iceaudio var til god hjelp når det kom til valg av subber, valg av kassetype og simulering av kammerstørrelse samt bassrefleksstørrelse og lengde. Diskanten i frontsettet ble integrert i dekselet på innsiden av speilet, bare saget et hull med en hullbor og presset gitteret til diskanten inn og da sto dem bom fast uten å lime, det var også nok plass bak slik at jeg slapp å bygge ut dekselene. Så ut som originalt og det ble en flott lyd med diskantene såpass høyt. -Lagt tverrbjelker og begynt å legge gulvet: - Det nederste gulvet ferdig: - Kjøpt Kinetik batteri og laget ramme for å feste dette i reservehjulsbrønnen: - Tilpassing og begynnelsen av subkassen: - Formen på kassen vises, adskilte trykkammer med felles bassrefleksdel: - Annen vinkel på kassen, bygges slik at den følger skråveggen til baksetene for å få den lengst mulig inn i bagasjerommet: - Prøving av element. Her vises også hullene til høyttalerterminalene, som blir skjult av den ekstra sideveggen slik at de ikke vises når man ser inn på elementene. De 2 hullene i topplaten er til bassrefleksrørene: - Montert bakhøyttalerne og bassportene i hattehyllen: - Trekt bassreflekskammeret og limt demping inni trykkammeret: - Kassen ferdig montert med heldekkende frontvegg og glass inn til bassreflekskammeret, med lys montert inntil frontveggen som aktiveres når bagasjelokket åpnes (ikke aktivert på bildet): - Klargjøring av kabler til forsterkerene: - Luker under hver forsterker for lett tilgjengelighet: - Klart for montering av forsterkere: - Det øverste gulvet lagt ned, som er trekt med stoff og montert glassplate over hver forsterker: - Alle forsterkerene montert og koblet: - Ferdig produkt: - Bilde av hattehyllen, siden den har to forsenkninger måtte disse fylles igjen og hele hattehyllen ble trekt opp på nytt (forsekningene som er fylt igjen vises på det øverste bildet). Å gå for en slik kasse var det beste jeg gjorde med denne bilen siden jeg fikk all lyden opp gjennom bassportene i hattehyllen nå. Høyden på basskassen ble bygd etter høyden på bassportene, slik at endene på bassportene er skrudd fast i hattehyllen og i toppen på basskassen. På denne måten ble bassportene skjult slik at de ikke kom fremfor elementene og skjuler dem når man ser inn gjennom glasset.
  14. Har 2 stk 12" Ground Zero Hydrogen basselement som vurderes solgt, er veldig lite og veldig pent brukt. Elementene er strøkne. 3000,- for begge.
  15. Hei. Holder på å sette meg inn i vagcom, men det er så mye frem og tilbake at jeg blir mer usikker etterhvert som jeg leser. Forstår det slik at de billige kablene ikke kan skrive til bilen, og endre parametere. Og mange anbefaler ross-tech, som igjen koster 3500,- Kabelen blir nok ikke brukt så mye, så hadde ikke lyst til å bruk 3500kr. Er det alternativer som er billig, men som kan endre parametere også? Hvis jeg kjøper en billig kabel, vil jeg få full oversikt på hva som kan endres på, bare at jeg må inn på Møller for å få det gjort? F.eks så har jeg kun kjørelys i front, og ikke bak, kan jeg se om dette kan endres på med en billig kabel?
  16. Og finnes det et adapter for å koble inn på originalkontakten som går til forsterkeren baki, så man kan hente ut høyttalerkablene til bakdørene for å koble inn på en annen forsterker. - Det ligger vel styrestrøm bak til denne forsterkern også, som kan hentes ut får å slå av/på ekstern forsterker?
  17. Hvis man skal bytte fronthøyttalerene, og koble de på en ekstern forsterker (bruker fortsatt rns-e spilleren), finnes det et adapter for å koble seg inn på originalkablene til fronthøyttalerene bak spilleren? Så man kan koble seg innpå her med nye høyttalerkabler så slipper man å klippe av originalkablene/kontakten.
  18. Takk for tipsene, skal undersøke dette mer. Ser på Ground Zero Powergnome elementet at anbefalt kasse er 11 liter portet, noe den originale subkassen er. Men anbefalt portlengde og portlengden i originalkassen stemmer ikke, men vet ikke hvor ekstremt nøye dette er.
  19. Er det noen som har prøvd å bytte element i den originale subkassen som er i Audi A4 B6/B7 Avant? Målte nettop kassen med litersmål og vann (kassen er demontert fra bilen) og den rommer 11 liter. Tenkte litt på å sett inn en Ground Zero GZNW 6,5" Nuclear Powergnome i den originale kassen. Har også sett litt på Focal BUS20 og Ground Zero GZUB 800ACT. Tror ikke jeg får plass til 10" versjonene av disse. Eventuelt bygge en helt ny kasse i tre, og putte baki. Da får jeg rundt 14-15 liter innvendig volum. Og finne en god 8" å sette inn. Jeg er ikke ute etter å få speil og ruter til å vibrere, bare få den ekstra gode tighte bassen. Skal bytte ut resten av høyttalerene med Morel Hybrid Ovation 6, forsterkere er Phoenix Gold ZX-450 og ZX-500. Det enkleste vil være å bare bytte ut den originale 6,5" subben med en ny kraftigere i original kasse. Eller putte en aktiv slimsub inni der hvor den originale subben står. Hvordan er egentlig de slimsubbene? Noen som har noen erfaringer å dele angående dette? MVH Torstein
  20. Er på utkikk etter pent brukte Focal BUS25 aktiv sub og Morel Hybrid Ovation 5/6 frontsett, må være i bra stand. Send mail til torsteinaspenes@hotmail.com siden jeg ikke følger så mye med her. MVH Torstein
  21. Takk for hjelpen, da har jeg kjøpt et slikt adapter av deg :)
  22. Vurderer å bytte ut det originale anlegget i en Audi A4 B7 avant, og har RNS-E navigasjon/spiller som jeg ønsker å beholde. Jeg har ikke fått pinnene for å dra ut den originale spilleren enda, så jeg får ikke sett bakom. Er det noen som vet om det må kjøpes et adapter for å få linjeutganger på disse spillerene? Får man linjeutganger til front, bak og sub da?
  23. Hei. Leter etter den originale s-line grillen som står på en B7, men der grillen og skiltholderen er sort istedenfor den originale grå. Leter også etter tåkelysholderene i helt sort. Noen som vet om dette finnes?
  24. Det er en 93 modell 2.0l bensin. Har ikke AC på den.
  25. Starter motoren på morgenen, starter lett og uten problemer, går fint på tomgang. Jeg har en svak nedoverhelling til veien så jeg bruker bare å clutche den litt ut for å få den i sig nedover bakken. Men idet jeg clutcher den ut så detter turtallet drastisk, det høres ut som om den har stoppet, men motoren henter seg som regel inn igjen og stabiliserer seg på tomgang. Og i de få tilfeller der motoren faktisk stopper, så er den treg å få start på, må file ei stund på startmotoren før den starter igjen. Og så er alt i orden, og ingen mer antydning på problemer...helt til motoren blir skikkelig kald igjen. Hvis jeg starter bilen om morgenen og går ut for å skrape vinduene, så står den fint på tomgang i et par minutter før den plutselig får seg en knekk i turtallet og nesten stopper før den stabiliserer seg igjen. Og nå er alt i orden når jeg clutcher den ut. Den må være skikkelig kald, enten stått over natten eller en hel arbeidsdag før at denne feilen kommer. Og den kommer kun en gang, så er alt i orden. Det er ikke slik at motoren fusker og hakker, den bare bryter tvert av og rett opp på normal turtall igjen og alt skjer på 1 sekund. Noen som vet hva dette kan skyldes? (Har byttet plugger og pluggledninger for 2 uker siden, kjøpt fra mekonomen)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår