Gå til innhold

Smiley

Bruker
  • Innholdsteller

    70
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Smiley

  • Bursdag 06/15/1982

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    Biler
  • Modell (eks S4)
    RX7 Turbo II
  • Biltype (eks Audi)
    Mazda
  • Årsmodell (eks 1995)
    1988
  • Yrke eller sivil status
    Bilmekaniker
  • Motor (eks 1.6)
    1,3 wankel
  • Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)
    Styling, motor osv...
  • Fylke
    Hordaland

Contact Methods

  • MSN
    vab82@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.bergen-gatebilklubb.com
  • Bosted
    Sotra

Smiley's Achievements

  1. Det nærme seg en ny dag med banekjøring, søndag 23. September på gokartbanen på Eikås Motorsenter. Det vil være mulig for medlemmene å sikre seg plass ved å forhåndsbetale. Forhåndsbetaling skjer på konto nr: 3628 52 81061 innen 1. august. Husk fullt navn og medlems nr. i melding til mottaker. OBS!! Ta med kvittering eller utskrift ved betaling fra nettbank. For de som ikke er medlem og for medlemmer som ikke har reservert plass blir det ”første mann til møllen”. Vi har tidligere sagt stopp etter 30 biler, men vi vil denne gang slippe flere til. Kjøringen begynner kl 12.00. og varer til 16.30. De som skal kjøre kan møte opp fra kl. 11.30 for teknisk kontroll. Bilene som skal kjøre må ha nr. skilt og forsikring (prøveskilt er ikke lov). De må være utstyrt med lyddemping etter Biltilsynets normer. Det aksepteres ingen lekkasjer. Cabrioleter må ha hard-top eller veltebøyle. Batteri og andre komponenter må være godt festet. Dette er førerens ansvar, men vi vil for eksempel kontrollere at ingen biler lekker olje før de får kjøre. Ønsker du og hjelpe til under banekjøringen? Vi trenger banemannskap til banekjøringen, ønsker du å hjelpe til så kontakt Viktor-Andre Bjørkmann senest dagen før banekjøringen. Kan nåes på viktor.bjorkmann@bergen-gatebilklubb.com eller mobil 41 29 52 97. Ved spørsmål ang. banekjøringen ta kontakt med Haakon Sætre på telefon 906 83 142 eller e-post haakon.saetre@bergen-gatebilklubb.com Vi vil også denne gangen ha kiosk, og håper noen også vil stille opp å hjelpe med dette i form for vaffel røre og hjelp ved salg. OBS!! Bare de som skal kjøre får kjøre inn på baneområdet. Alle andre skal parkere på grusplassen på utsiden. Priser: Medlemmer i BGK 200,- Ikke medlemmer 350,- Man kan melde seg inn i klubben på alle våre treff, og på nettsiden vår.
  2. I følge redningstjenesten (Viking) som hentet bilen var det null bremsespor og han hadde hatt seg en real skogstur. Så har nok vært litt fart ja, og man skal ikkje se bort i fra at han har sovnet.
  3. Vi arrangere 7 banekjøringer i året, og det koster 200,- pr bil for oss å leie banen. Med da 200,- i året i kontigent hadde det ikkje blitt mange banekjøringer vist de skulle være gratis. Så for våre medlemmer koster det 200,- å kjøre og for ikke medlemmer koster det 350,- Våre medlemmer får gode rabatter på forskjellige butikker i Bergensområdet. Ghost, du kan jo rekne ut kostnadene da... Det koster også å leie webhotel (server hvor nettsiden ligger), medlemskort koster, frimerker, streamere, osv. Og hva er 200,- egentlig den dag i dag?
  4. Det nærme seg en ny dag med banekjøring, søndag 26. august på gokartbanen på Eikås Motorsenter. Det vil være mulig for medlemmene å sikre seg plass ved å forhåndsbetale. Forhåndsbetaling skjer på konto nr: 3628 52 81061 innen 1. august. Husk fullt navn og medlems nr. i melding til mottaker. OBS!! Ta med kvittering eller utskrift ved betaling fra nettbank. For de som ikke er medlem og for medlemmer som ikke har reservert plass blir det ”første mann til møllen”. Vi har tidligere sagt stopp etter 30 biler, men vi vil denne gang slippe flere til. Kjøringen begynner kl 12.00. og varer til 16.30. De som skal kjøre kan møte opp fra kl. 11.30 for teknisk kontroll. Bilene som skal kjøre må ha nr. skilt og forsikring (prøveskilt er ikke lov). De må være utstyrt med lyddemping etter Biltilsynets normer. Det aksepteres ingen lekkasjer. Cabrioleter må ha hard-top eller veltebøyle. Batteri og andre komponenter må være godt festet. Dette er førerens ansvar, men vi vil for eksempel kontrollere at ingen biler lekker olje før de får kjøre. Ønsker du og hjelpe til under banekjøringen? Vi trenger banemannskap til banekjøringen, ønsker du å hjelpe til så kontakt Viktor-Andre Bjørkmann senest dagen før banekjøringen. Kan nåes på viktor.bjorkmann@bergen-gatebilklubb.com eller mobil 41 29 52 97. De som hjelper til vil få et ”gavekort” på 1 gratis banekjøring med BGK. Gavekortet må benyttes innen 2008. Ved spørsmål ang. banekjøringen ta kontakt med Haakon Sætre på telefon 906 83 142 eller e-post haakon.saetre@bergen-gatebilklubb.com Vi vil også denne gangen ha kiosk, og håper noen også vil stille opp å hjelpe med dette i form for vaffel røre og hjelp ved salg. OBS!! Bare de som skal kjøre får kjøre inn på baneområdet. Alle andre skal parkere på grusplassen på utsiden. Ellers kommer også Gatebil Magazine kommer for å lage en artikkel fra selve banekjøringen og samtidig lage en artikkel om månedens Gatebilklubb. Så folkens, spre rykte og vi håper alle våre medlemmer og flere stiller denne dagen. Det vil også muligens komme andre "viktige" folk og presse som ønsker å jobbe for bane i Bergens området og da gjelder det å vise at det er mange som er interessert i å kjøre på bane. Så still opp denne dagen og vis din støtte.
  5. Høres veldig bra ut Christine, håper det er flere her inne som benytter sjansen til å få testet bilen sin litt.
  6. Noen her inne som har planer om å teste bilen sin på bane?
  7. Etter nok en pause i juli så er det igjen banekjøring søndag 5. august på gokartbanen på Eikås Motorsenter. Og med dette ønsker Bergen Gatebilklubb velkommen til alle! Det vil være mulig for medlemmene å sikre seg plass ved å forhåndsbetale. Forhåndsbetaling skjer på konto nr: 3628 52 81061 innen 1. august. Husk fullt navn og medlems nr. i melding til mottaker. OBS!! Ta med kvittering eller utskrift ved betaling fra nettbank. For de som ikke er medlem og for medlemmer som ikke har reservert plass blir det ”første mann til møllen”. Vi har tidligere sagt stopp etter 30 biler, men vi vil denne gang slippe flere til. Kjøringen begynner kl 12.00. og varer til 16.30. De som skal kjøre kan møte opp fra kl. 11.30 for teknisk kontroll. Bilene som skal kjøre må ha nr. skilt og forsikring (prøveskilt er ikke lov). De må være utstyrt med lyddemping etter Biltilsynets normer. Det aksepteres ingen lekkasjer. Cabrioleter må ha hard-top eller veltebøyle. Batteri og andre komponenter må være godt festet. Dette er førerens ansvar, men vi vil for eksempel kontrollere at ingen biler lekker olje før de får kjøre. Ønsker du og hjelpe til under banekjøringen? Vi trenger banemannskap til banekjøringen, ønsker du å hjelpe til så kontakt Viktor-Andre Bjørkmann senest dagen før banekjøringen. Kan nåes på viktor.bjorkmann@bergen-gatebilklubb.com eller mobil 41 29 52 97. De som hjelper til vil få et ”gavekort” på 1 gratis banekjøring med BGK. Gavekortet må benyttes innen 2008. Ved spørsmål ang. banekjøringen ta kontakt med Haakon Sætre på telefon 906 83 142 eller e-post haakon.saetre@bergen-gatebilklubb.com Vi vil også denne gangen ha kiosk, og håper noen også vil stille opp å hjelpe med dette i form for vaffel røre og hjelp ved salg. OBS!! Bare de som skal kjøre får kjøre inn på baneområdet. Alle andre skal parkere på grusplassen på utsiden. Noen bilder fra tidligere treff:
  8. BERGEN GATEBILKLUBB arrangerer Banekjøring 3 juni på Eikås Motorsenter. Etter en liten pause i mai så er det igjen banekjøring søndag 3. juni på gokartbanen på Eikås Motorsenter. Det vil være mulig for medlemmene å sikre seg plass ved å forhåndsbetale. Forhåndsbetaling skjer på konto nr: 3628 52 81061 innen 30. mai. Husk fullt navn og medlems nr. i melding til mottaker. OBS!! Ta med kvittering eller utskrift ved betaling fra nettbank. For de som ikke er medlem og for medlemmer som ikke har reservert plass blir det ”første mann til møllen”. Vi har tidligere sagt stopp etter 30 biler, men vi vil denne gang slippe flere til. Prisen for medlemmer er 200kr, både for de som reserverer og de som betaler når de møter opp. OBS!! Medlemmer må vise medlemskort. De som ikke har fått medlemskort enda må ha med kvittering for betalt medlemskontingent eller utskrift fra nettbank. Prisen for ikke medlemmer er 350kr. Kjøringen begynner kl 12.00. og varer til 16.30. De som skal kjøre kan møte opp fra kl. 11.30 for teknisk kontroll. Bilene som skal kjøre må ha nr. skilt og forsikring (prøveskilt er ikke lov). De må være utstyrt med lyddemping etter Biltilsynets normer. Det aksepteres ingen lekkasjer. Cabrioleter må ha hard-top eller veltebøyle. Batteri og andre komponenter må være godt festet. Dette er førerens ansvar, men vi vil for eksempel kontrollere at ingen biler lekker olje før de får kjøre. Ønsker du og hjelpe til under banekjøringen? Vi trenger banemannskap til banekjøringen, ønsker du å hjelpe til så kontakt Haakon Sætre senest dagen før banekjøringen. De som hjelper til vil få et ”gavekort” på 1 gratis banekjøring med BGK. Gavekortet må benyttes innen 2008. Ved spørsmål ang. banekjøringen ta kontakt med Haakon Sætre på telefon 906 83 142 eller e-post haakon.saetre@bergen-gatebilklubb.com
  9. La opp noen logoer her: http://www.bergen-gatebilklubb.com/test/ Noe spesiel premie kan eg nok ikkje love noen, siden vi ikkje har økonomi til dette. Men det vil stå klart å tydelig på nettsiden "webshopen" hvem som har laget de forskjellige desingene vi bruker.
  10. Vel vi vil ha noe som er litt mer stilig og noe folk kjøper. Noe nøyaktig vet vi ikkje enda. Vi vil se litt hva folk finner på. Men bør stå Bergen Gatebilklubb bildet/designet.
  11. Skulle hatt ett nytt design på noen klær som BGK selger, er det noen som vil hjelpe med dette? Eg trenger ett bilde å ha bak på gensere osv, bildet må være 1077x850 Det må også være på transparent bakgrunn, ha 300 oppløsning, og lagret som *.png fil. ønsker også gjerne selve *.psd filen. Bildet må passe på både svarte og hvite produkter. Produktene våre kan sees her: http://www.cafepress.com/bergengatebil Forslag kan mailes på post@bergen-gatebilklubb.com eller sendes i PM her inne på bilforumet.no
  12. Men når rykte begynner å gå at gatebil kommer så må de rekne med at det kommer folk også. Er jo ett vare merke som selger utrolig bra det no fortiden.
  13. Det gjør det og vi skal nok klare å finne en plass å bruke. Vist man følger med på http://www.ba.no disse dager så er det en reporter som jobber mye med å få i gang en diskusjon nå med politikere, politi, og personer i bilmiljøet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår