Gå til innhold

fkmeland

Bruker
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fkmeland

  1. 1. Mai 2011 i Svegeskogen - Flekkefjord braker det løs igjen med banetreff, utstilling og db-drag i regi av Agder Gatebilklubb og NAF Motorsport Flekkefjord. Nå er Våren her, så ta med deg bilen og kom og prøv den på banen vår, eller vis den frem for andre på utstillingen hvor du også kan vinne premier for over 1000kr. Har du et ordentlig lyd-anlegg eller vil se hvor mye anlegget ditt klarer, kan du prøve deg mot andre i samme klasse i db-dragracing, i regi av lydtrykk.no. Det koster 150,- for å stille. Åna Solfilm vil også være til stedet og demonstrere hvordan man folierer en bil. Priser og tider: Publikum * Åpent for publikum: 12:00 * Inngang kr 50,- / 25,- for klubb-medlemmer * Barn under 12 år er gratis * Parkering er skiltet, parkering langs RV44 er forbudt av hensyn til trafikksikkerheten * Vennligst respekter merkingene våre * Nytelse av alkohol på området er ikke tillatt (Vi forbeholder oss retten til å vise bort personer som ikke overholder dette) Driftere * De som skal kjøre må møte kl 11:00 for inn-registrering og teknisk-kontroll * Teknisk kontroll er en gjennomgang av bilen din for å sjekke løse gjenstander, lekasjer etc. * Pris for de som skal kjøre: 300,- for engangs-lisenser + 50,- i baneleie, husk hjelm * For å sitte på vil det være 75,- i engangs-lisens Utstillere * Utstillere må også møte kl 11:00 for inn-registrering * Dere må være der til kjøringen slutter for dagen, vi kan ikke avbryte kjøringen for å slippe dere tidligere hjem * Pris for de som skal stille ut: 150,- * 3 klasser med premie, Publikums favoritt, Beste interiør og Beste eksteriør * Premiene er sponset av blant annet BilXtra Kristiansand og Mekk i Flekkefjord med verdi for over 1000kr hver * Premiering ca kl 16/17 (når kjøringen stopper), dette bli opplyst av speaker over høyttaleranlegget DB-drag * Dere kan komme og gå som dere vil * 150,- for å stille, man få da en cd som man beholder i tillegg Her er et kart over området slik at man ser hvor ting skjer: Mer informasjon: * http://agdergatebil.no * http://facebook.com/agdergatebil Vel møtt :)
  2. Desverre må vi avlyse isbanekjøringen 19. mars grunnet dårlige baneforhold etter mildvær. Vi håper det kan gå vår vei til neste år, ellers er dere velkommne på vårt treff 1. mai i Flekkefjord. mvh Finn Kristian Meland Leder, Agder Gatebilklubb
  3. Hei, på grunn av store snømengder er desverre treffet 20. februar avlyst! Vi prøver igjen den 19. mars og håper værgudene er med oss da, vi beklager så mye for dette. mvh Finn Kristian Meland Leder, Agder Gatebilklubb
  4. Akkurat nå er isen veldig bra, og det er meldt uhyggelig kaldt til helgen også. Vi venter på svar ifra bane-eier om han klarer å holde unna snøen som er meldt fremover, vi får svar på dette ikveld eller tidlig imorgen (torsdag) :) Tror nok det skal gå greit, men kommer tilbake med en oppdatering. Ellers kan det være lurt å følge med på facebook siden vår, http://facebook.com/agdergatebil for eventuell mer informasjon / oppdateringer.
  5. OBS! Ny dato for første treffet, 20. februar i stedet for 5. februar grunnet langvarig mildvær, for mye overvann på isen.
  6. AVLYST! Grunnet dårlige baneforhold etter mildvær.! Hei alle sammen. Vi har igjen den glede å invitere til trening isbane på Tjaldalsvatnet i Åseral den 19 mars. (isforbehold) Vi begynner kjøringen kl. 11.00 og kjører til kl.16.00 Sekretariatet åpner kl 9.45 Teknisk åpner 10.00 Biler med skilt 300,- Biler med lisens 250,- pluss lisenser. Det vil bli muligheter til å kjøpe varm mat og drikke. Publikum: Inngangen er kr 50,- fam på fem kr 200,- Parkering er kr 50,- Dette er et samarbeid mellom Agder Gatebil, Gelius motorsport, Naf kristiansand og Naf Flekkefjord. Trykk her for veibeskrivelse N.B. Sjekk med forsikringen deres at den er gyldig om det skulle skje noe med bilen din på isen, vanlig vegtrafikkregler gjelder på banen for biler med skilt. Alle må igjennom teknisk kontroll, fordel å være der før kl 10. Husk hjelm! Ellers vel møtt og bare spør om dere lurer på noe. Mer informasjon: http://agdergatebil.no http://facebook.com/agdergatebil http://nafmotorsportkristiansand.no
  7. N.B. Ny informasjon lagt til 09.02-2010! * Vi kommer til å sette en maks grense på biler som kan kjøre til 50stk, mer har vi ikke kapasitet til, men dette er noe vi vurderer også iløpet av dagen. * Orginalbilene (CLUB klassen) må huske å tydelig merke tauekrok fremme og bak med pil og farge på selve tauekroken. Her kan dere benytte en tape f.eks. * Førermøte er obligatorisk og holdes før kjøringen, rundt kl 10.(Møt i god tid til teknisk, det vil være stor pågang her, møt så tidlig du kan 0800 og utover, er du sent ute kan du risikere å ikke få kjøre.) * Publikum har fått større parkeringsplass på et ny brøytet jorde. * Det blir salg av pølser i brød, vafler og brus. * 1 festivaltoalett er på plass. * Køsystem for kjøringen, kun 1 CLUB-bil på banen om ganga, SEMI-Pro og Pro kan kjøre 2 samtidig. Fikk desverre ikke tatt bilder da det ble for mørkt og får ikke tid til å gjøre dette før treffet desverre.
  8. Hei, ja det kommer an på hvor mange som kommer, men vi har tippet oss frem til ca 30 biler. Hvis hver bil bruker ca 2min på hver runde, så blir vel det ca 7min kjøretid etter min regning. Synes det virker lite, men jeg er ikke så flink i matte, hehe. 7 timer * 60 = 420 min / 30 biler = 14min / 2min = 7min. Dyre 7min da iallefall. Når det gjelder hvor mange som kan kjøre samtidig er jeg usikker, må sjekke opp litt nøyere, men vi kan iallefall kjøre twin-drift på de som kjører med bur. Når det gjelder bilder så skal jeg se om jeg kan få tatt noen da jeg skal opp å kikke på Onsdag, banen er ca 1,4km lang og ca 4-5m brei enkelte steder breiere og smalere. Banen er ikke så stor, men bedre enn ingenting :)
  9. Da er det ikke lenge igjen :) Det er meldt kaldt og fint hele denne uken. http://www.yr.no/sted/Norge/Vest-Agder/%C3...tidsvarsel.html Har dere spørsmål er det bare å fyre løs.
  10. Mer informasjon kommer veldig snart, vi må bare avklare en del detaljer. Men om alt går i boks så blir det kjøring 13. februar avhengig av været. Oppmøte 0800-1000 for de som skal kjøre (teknisk), og med kjøring fra 10-17. Lager en ny tråd her når vi har alt på plass, og ellers så kan dere finne mer informasjon på våre sider: agdergatebil.no når den kommer og nafmotorsportkristiansand.no
  11. Agder Gatebilklubb sammen med NAF Motorsport Kristiansand har gleden av å invitere til isbanekjøring på Tjaldalsvatnet i Åseral 13. februar med kjøring fra 10 -17. Alle som skal kjøre bør komme så tidlig som mulig mellom 08 - 10 for å få kjøre, det vil da bli en teknisk-kontroll av bil og førermøte før kjøringen begynner. Er du sent ute da, risikerer du at du ikke får kjørt. Alle med enten bakhjulsdrift eller firehjulsdrift kan kjøre, så sant de tilfredstiller driftingreglemanget (med unntak av at bilen må ha rwd), sjekk mer om reglene her: http://bilsport.no/reglement/reglement-drifting/ Kort sagt om reglemanget: 1. Hjelm er påbudt for alle som skal kjøre. 2. Skal du kjøre med ispigger, må du ha bur, og bilen må da oppfylle kravene for SEMI-Pro eller Pro klassen i drifting. (Husk også at det da er diverse krav om bekledning, kjøredress etc) 3. Effektøkning på mer enn 30% vil tilsi at bilen din ikke kan klassifiseres under CLUB, og du dermed må ha bur etc, for å godkjenne den som SEMI-Pro eller Pro. Her kommer litt informasjon om priser: * 200 kr i baneleie * 150 for enkel vonglisens, for de som ikke har ifra før * 150 kr for enkel førerlisens, for de som ikke har ifra før * Passasjerer kan løse ut en lisens på 50 kr for å få lov til å sitte på * 50 kr parkering * 50 kr inngang * Gratis inngang for medlemmer, husk å vise medlemskortet. Det vil bli salg av enkel grillmat, så husk kontanter om du vil ha noe varmt å spise, og eventuellt noe å drikke. Det er begrenset publikumsparkering, så det er mulig det blir et stykke å gå for de som skal se på. De som skal kjøre kan parkere på jorde som er like ved isbanen, instruksjoner fås av våre vakter som er utstyrt med klubb reflektvester. Kjørebeskrivelse: Totalt: 55.2 km 59 min Km Beskrivelse 0.0 Start Bjelland (Bru), Marnardal Start 0.0 Fortsett fremover på RV462 Fortsett 0.1 Sving til høyre på RV455 Høyre 33.6 Sving til høyre på Høyre 55.2 Stopp Tjaldalsvatnet (Vann), Åseral Stopp Ref: Gulesider.no Denne saken vil bli oppdatert så fort det er endringer på http://agdergatebil.no . Vi tar værforbehold, blir det for mildt i uka vi har treffet, og det blir overvann på isen eller jordet vi skal parkere de kjørende blir for mykt, blir vi nødt til å avlyse.
  12. Heisann, det skulle ha vært mer premier, men på grunn av en god del av vaktene som vi skulle hatt ikke kom fikk vi bare ikke tid eller kapasitet til få ordnet med dette, vi hadde rett å slett nok med å holde styr på folk. Vi var bare 5-6 stk og det rakk akkuratt til kjøringen, og vi som var vakt/arrangør fikk ikke med oss treffet i det hele tatt så det var litt surt. Det var pokaler til publikums favoritt i 2 klasser, men vi fikk aldri igang stemmesystemet :( , valget var mellom kjøring eller holde vakt med stemmekassene satt litt på spissen. Ellers så fikk vi delt ut en pokal med premier til Beste drifter, ganske uhøytidelig, den ble gitt til han med "rosa" s13 med supra motor og beste burnout gitt til Volvoen med v8 motor. Dette var vårt første treff, og vi visste det ville bli en del problemer siden vi fikk vite at vakter fra en annen klubb ikke kom på gjennomgåingen dagen før. Vi lærer så lenge vi lever, og det er bare å komme med konstruktiv kritikk, vi gjorde det beste vi kunne med folkene vi hadde.
  13. Ja desverre...kunne gjerne fått bremset min også, men vi får se til neste år :)
  14. Det høres jo bra ut :) Litt langt å kjøre kanskje? Men dere er alle hjertelig velkommen, bestill med pent vær :)
  15. Heisann, det er en samarbeidspartner av Trolltuning (trolltuning.com) du kan ringe Marting på 90 72 19 45 om du lurer på mer. Måler desverre kun 2wd, eller så hadde det ikke vært umulig at jeg hadde målt min bil, hehe :)
  16. Bedre sent enn aldri å poste her også ;) Velkommen til Agder Gatebilklubb sitt første store treff 1. Mai 2009, Svegeskogen- Flekkefjord kl 12. Vi satser stort i år og åpner med det vi håper på blir et kjempetreff på Svegeskogen i Flekkefjord. * Her blir det burne/drifte område, koster 250kr pr bil å kjøre (engangslisens til NAF) * Dynobenk, 500kr pr bil for å måle * Magnor Mydland kommer med sin helgromme Granada * Utstilling av biler med kåring av publikums favoritt * Paranoia Audio kommer med stand, demobiler og holder db-Drag * Sykkelshow med Lister Endurance Team * Olabil-løp for de yngre * Salg av mat, Mohan kommer med grillen ->http://parkgrillen.com * Aftertrack på Flamenco bar * Med mer Priser: * Inngangspris - gratis * Dynomåling - 500 kr * Kjøring på burne/drifteområde - 250 kr i engangslisens til NAF (Pris endret 25.04-2009, grunnet vi fikk oppgitt feil pris ifra NAF Kristiansand) * Utstilling av bil - 50 kr Kjøring på banen: * Påbudt med hjelm * Tillatt å kjøre uten skilt * Teknisk kontroll av bil før kjøring * Kåring av beste drifter med premiering * Kåring av beste burnout med premiering Utstilling: * 2 klasser, modifisert og standard * Publikum stemmer frem den beste i hver klasse som får en premie. Oppdateringer på vår hjemmeside: http://www.agdergatebil.no
  17. EvjeGatebil.no lagt ned nå eller er det tid for ny oppdatering av utseende? Bare lurte på om politiet er ute etter dere.
  18. Ja er skikkelig irritert på han, han sa til meg at han hadde kjøpt den. Vet ikke hva som skjer med han, har ikke hørt noe særlig mer.
  19. Heisann, det viste seg å ligge mer bak denne saken. Etter det jeg hører var denne crossen stjålen, og det var kameraten min som stjal den! :( Jeg hater folk som ikke kan la andre sine ting være i fred!!
  20. Synes folk kunne kjørt hva de ville på eget område, kjedelig at allt som er morro skal være så begrenset! :( Men så har det vel med at en skade koster alle oss andre, tenker da på at vi betaler skatt som går til sykehus og annet.
  21. Ok, får håpe han får igjen crossen og lærer at han ikke må kjøre på crossen foran naboen og heller ta den på en henger frem til banen. Synes bare det var litt rart at politiet bare kunne dukke opp og ta den med seg utenvidere, uten at de tok han på fersken eller hadde andre bevis en naboen sitt ord.
  22. Hvis man heletiden skal følge reglene så blir livet kjipt. Man er jo superkriminell dersom man har et annet kjøretøy enn en Ford fiesta 1L som ikke klarer å bryte fartsgrensa! :(
  23. Du har vel lov til å kjøre crosser på lukket område/bane uansett alder omtrent?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår