Gå til innhold

nissan-skyline

Bruker
  • Innholdsteller

    112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om nissan-skyline

  • Bursdag 10/02/1986

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    cars/bikes

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Bosted
    norway

nissan-skyline's Achievements

  1. hei.. Jeg har idag en rx7 3 gen jeg har begynt å legge asfaltmatter i .. klare ikke helt å fylle alle rom ,men dynabel sa til meg at de vil hjelpe ekstremt på uansett. ellers så har jeg kjøpt 2 liter dempermaling fra bilradiospes. for å ha i dørene da det er kjempetragt der. Tenkte jeg skulle støpe baki bilen med glassfiber så støpe en toppdel med form.hva trenger jeg av materialer da.? har begynt på prosjektet,men gikk tom for polyester så bruke en liter m epoxi og.må si det ikke var så lett at det gjorde noe og tror jeg må gjøre det om igjen.Hva bruker jeg med glassfiberbuk? polyester eller epoxi? Blir en støpt kasse like bra som en i mdf? lite plass i bilen min så det må nesten formes for å få mine 21 liter til lotous seas 10" kan noen hjelpe meg og forklare hvordan jeg gjør dette.? Er det samme kossen formen på kasse blir? eller spiller formen mye å si med tanke på god lyd? håper noen kan hjelpe meg med dette .. skal på biltema imårra å kjøpe in materialer.
  2. kan noen si meg hvordan dere får dør sidene til å henge sikkligt på for de klipsa som lixom skal henge dette på plass er jo knekkt å de som er igjen får jo ikke oe bra feste slik at alt dirrer... og hvir mye av karroseriet er det normalt å dempe med asfaltplater.. alt som er inderst til ramma op bilen så muligt?demper dere også veggen bak dashbordet til motorrommet?
  3. hei.. Kn noen anbefalle kassedimensjoner på lotus preformance mellomtonenen? evt vist det er normalt og ha kasse på dette
  4. hei.. Har idag en rx-7,som kansje mange vet er denne knøtt liten og lav bagasje rom med bakruta sigene lavt over,nesten helt til midten av bilen. Har planer om å få meg 2x10" seas subber sw250 og en bf4501 forsterker til dette. Som front hadde jeg tenkt meg et par seas lotus preformance. sammen med bf2252. Har nå tatt ut baksetene og all plastik interiør bak som gjør meg klar til å legge på demping,noe å anbefalle her?? Hører noen bruker demp på spraybokser er dette noe bra? Har ikke noe bra peiling på bygging av et bra anlegg så her må dere hjelpe meg. skal lage lukka kasser som jeg setter på hver sin side i spon inderst og mdf ytters så fylle opp rundt for å lage et fint design som jeg sparkler på med og pusser igjen å lakker bilens farge. melomtonene skal jeg lage små kasser til å sette i dørene. Kansje noen av dere har tips til noe bedre eller ha flere eller større subber?Evt. andre forsterkere? Er det nok med 2 gele exide batterier og 1F. kondensator til dette?siden jeg vil ha fin å bestemt lyd tenkte jeg å paralell koble de å ha de på 2 ohm. frister litt med dy9812 og.... noen av dere som kan fraråde meg eller anbefalle dette istede i min bil?
  5. hei igjen. Kan også noen fortelle meg om hvordan man kan lage et anlegg fint med å sparkle det. skal lage kass i mdf så dermed lage form ved hjelp av plast fiber eller noe. Lixom at ramma rundt kasse blir formet av noen pinne å duk å dermed sparkla og pussa ned til lakkering. Vil det som dah er formen dirre å riste eller er det støpt som stål. Sotte endel å lest her å blitt gira på¨og lage noe sikklig fint til min rx-7 Hadde dah tenkt meg lotus preformance fronsett og 2 lotus seas 10" sub med deres fete mono forsterker.. Har også tenk å få en fin lyd så dermed spraye dempematrial i hele chassie bak å tildel i midten av bilen.-
  6. snadder du fant den der jah... hehe --- skal si. Er dette noe god forserker eller kun dritt.. er det nok til mine 3 boston 8" 4 ohm elementer?
  7. jah,men 1 ohm vil nok kjøre de hardere men lettere å øke volum... hvertfall etter de elektriske lover,men at 1 ohm er nær kortsluttning og det ikke er bra stemmer nok jah. Men ser nå kansje ut som om jeg kun på koble opå 2 stk jeg dah ,, og ha den siste kun til pynt. Forsterkeren min er en phonix gold titanium ett eller anna.... har ikke bilde men skal se om jeg får tatt vist jeg kan skaffe ett cam. Uansett er det en 4 kanal med 3 blå lys i midten av forsterkeren og et lite glass på siden av den.. den er ca. 35 cm lang og 20-25 cm brei... finner selv ikke denne forsterkeren på nete ser dere så vet ikke hvor kraftig den er
  8. igår tok jeg tak i meg selv og skudde halve interiøret på bilen min for å¨kunne ta ut sub kassa. Det viste seg at boston competition elementa mine er 4 ohm og seriekoblet.vill ikke dette tilsi at de dah er totalt på 12 ohm.noe som betyr at de spille lavt og sikkert dårligt pga forsterkeren må drive tungt... Noen som vet?
  9. Hei .. Jeg har en Mazda rx-7 3 genrasjon. der det pr idag ligger en gold phonix 4 kanaler a forsterker. 3x 8" bosten competition Og ukjent bak og frontsett, Nettopp kjøpt bilen ser dere så har ikke sjekka de,men ifg forgie eiger skulle de lixom være svin god. JEg synst hele anlegget suger.. spiller fin bass ved lavt volum men etter litt volum er det noe som ikke stemmer,den gode dunken forsvinner og noe lager skurre lyd.Vansklig å si hva det er,men trur kansje kassa ikke er tett eller at forsterkeren er noe dritt.. NOen som vet noe om dette oppsette. Kansje jeg bør lage ny kasse til subben dah de nå ligger infelt i baksete med en side av glass.. HAr også en som kansje vil kjøpe dette så vil kansje vurdere et nytt anlegg a: Lotus seas exelent 2x 10" Og lotus seas preformance front. Vet dere om dette blir bra.. HAr mini bagasje rom så jeg må lage små kasser og ha subbene på skrå. Tenke jeg skulle lage de fint til å legge rundt me PLastikk fiber å pusse å lakke dette fint. KAn dere gi meg noen linker over hvor jeg kan sjekke hvordan dette evt gjøres?
  10. forbanna helsike... Kjørte igår.. skulle gi ann litt så ville ann ikke mer.. og motoren daua av .... å nå får jeg ikke start på den. Chinner så starter den men går ureint og kan tro kun en rotor går eller noe. Vet ikke helt hva som kan være gale.tipper apexene siden jeg bytta motorolje på den igår med catrol gtx... men 1 time kjøring sjedde det forferdlige. Har 0 peiling på bil å 0 penger- Noen så vil kjøpe noe som dette for en billig peng dah ? hehe .. Har nye planer... spre penger å ta en annen bil inn som ikke er Grade A1 som min var. ikke får jeg tak i simtech racing heller--- verken torsdag fredag eller idag ..;( RIP,, vra kos så lenge dette varte
  11. det er en HKS valve controller. og en HKS fuel controller i bilen. Jekka bilen min litt opp igår for å sjekke om jeg hadde mer enn 50% diff sperre å det hadde jeg ikke så den er nok orginal. Men alikevel så knirker bilen når jeg løser den ut som om hjulene/hjulet henger litt etter. kjører du 2-3 meter etter du har løst den ut,triller hjula igjen som de skal.Er dette foringene som er ødlagt som kan skape det slikt? Bilen min er også litt vansklig å få i gir spesielt 1 gir og revers... de andre går vel gerit med.men kan ikke gire like lett som på valige biler(er dette normalt eller er det kansje girolje eller pga clutchen min) Satt meg i bilen å når du trykker lett på clutchen begynner clutchen seint men sikkert av seg selv å sige til bunns uten press fra min fot. Men kan fint kjøre me det,kun å dytte den ut igjen å ann virke normalt. Trur ikke dette er det problemet med clutch"splinten"men heller master sylinderen eller trykket. er det forresten lett å skifte foringer? på bilen bak?
  12. kan noen si hvordan en electronic valve controller virker? Hvordan man stiller den inn.. Står en 2 knapper en med s og en med M som lyser og en rullerende volum aktig stiller på. Bilen min er nå midt på 3 slik jeg fikk den.Men vil gjerne ha den litt ned.. så den ikke blir så sprek.? Noen som kan hjelpe?
  13. JO takk.... Er kjempe glad med ny bil.Aldri holdt på med biler før.men det blir det jaffal nå som jeg har kjøpt meg RX-7. Er det hundre 100%diff sperre på disse bilene? For er på en måte tungt å løse den ut fra stillestående som om ett hjul henger når du svinger samtidigt fra stillstående.(er vel mer at det ene spinner mens det andre driver.) Demperene / coilovrene ser helt nye og strøkne.men kjenner noe bank eller risting av og til.Har kansje fått med meg at det kan være lite olje i "klokka" bak der me diffen.(sier jeg feil nå?);):cook Ellers er det av å til litt vansklig å løse ut og gire når bilen er i ro,men tror det er pga clutchen eller dårlig gir olje,hører av og til også når jeg trykker in cluchen i fri at det ginsser lit"skrangeler når den er trykkt in" men stopper når slutchen tar 100% tak. og den slurer ikke. Ellers er den som all forventning dah jeg kjøpte den. Og selv vet jeg ikke helt hvordan disse bilene skal "lyde" for å si det slik. Men at den fiser flammer når du gir ann godt er vel normalt for ann gir jo litt mer bensin med tanke på kjøling?;)Men bare kult. Noen som kan si meg hva olje heter som jeg å ha på klokka bak og girolje som er god?Tenkte ¨å få skifte og gjøre dette idag.
  14. Hehe .. jah det stemmer jo mye av det du sier,med føret.men bare lyden og den hissige motoren er jo helt enorm. prøvd crx vti og de bilene der og cls 55 amg med 475 hk. men rx-7 ,fy F... d var kjekkt.
  15. haha ... fant feilen min.Siden den var rå av bensin og kondens dah den ankomet Drammen og ikke jeg fikk start på den,dro jeg ut bensin releet. Dette fører vist til en annen slags innstilling,så en må resette det- Ved¨å tømme all strøm.... Gjorde så dette og idag starta den på første chinn etter dette ble gjort. og må si den va sprek som ett uvær... Har turbo controller og hks fuelcontroller i den .Har føelsen av at den ikke er helt orginal,synst den var mye mye mer sprek enn det jeg forventet. Spant jo unasett me kun et lite touch på gassen.Med 235mm dekk. Eller er de bare så rå...? Aldri kjørt rx-7 så lure på om det er normalt bilene knirker litt... og cluchen gikk ikke altid helt ut igjen dah jeg giret så den hang seg langt nede.. men den sluret ikke forde om.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår