Gå til innhold
Bilforumet.no

EvoMech

Bruker
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Hei, har et problem med å bytte til ny radio fra den gamle i min Audi A6 1998. Legger ved noen bilder... Den gamle radioen går og funker, men vil ha aux inngang for mobilen så jeg kan bruke Spotify. Radiosignal har ikke noe å si. Den nye radioen er en Kenwood og får ikke strøm i det hele tatt.. - lyser ikke og slår seg ikke på. Er ganske amatør på det med bilelektronikk og radio, men mine familiemedlemmer har hjulpet til prøvd mye forskjellig. Håper noen her kan hjelpe til og at bildene kan forstås. Ellers vil jeg være aktiv på tråden her til radioen funker. All hjelp settes pris på. Hvis emne ligger på feil kategori så bare flytt den, takkk :) Endre
  2. Hei, har litt problemer med en Audi jeg prøver å fikse,men ikke er helt sikker på hva jeg skal gjøre på. Det første er "Stor slakk i kuler foran", fint om noen svarer på om hva det snakkes om her og hvordan det gjøres. Det andre er "Foraksel, slakk i innfestinger" problemet er også at jeg ikke er sikker på hva som menes og eventuelt hvordan jeg skal fikse dette Det siste er "For stor pulsering i bremsekraft ved hver hele omdreining av hjulet. Mer enn 30% av høyeste verdi, eller vesentlig pulsering ved prøvekjøring-Foran" lurer også på hva som menes med dette og hvordan man fikser det. Alle svar er til hjelp og vil settes stor pris på ! ;) Mvh Eivind
×

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.