Gå til innhold
Bilforumet.no

ØrjanG

Bruker
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om ØrjanG

  • Rang
    Registrert bruker
  • Bursdag 03/22/1989

Contact Methods

  • Bosted
    Meldal
  1. Hei er det noen som har 245/65 17 piggdekk til salgs? Skal stå på en mercedes ml, så må passe til SUV. Må holde noen sesonger. Hilsen Ørjan.
  2. ØrjanG

    Hvit skjerm.

    Hei folkens! Har en ML 270 cdi 2003 modell hvor navigasjonsskjermen er helt hvit. Er helt hvit uansett hvilken funksjon man velger. Har løsnet enheten og sjekket for løse ledninger, men ingenting å finne. Noen som vet hva det kan være? Og er det noen som har lyktes med å programmere de integrerte garasjeport åpnerne i taket? :D har fulgt noen videoer på youtube, og instruksjonsboka, men ikke noe hell. Hilsen Ørjan.
  3. Hei! En grei måte å sjekke luftbelgene på er å spraye di med såpevann. Da vil du straks se om det lekker luft.
  4. Hei folkens! Jeg har fått en snedig lyd i min Audi a6 allroad 2004 modell. Lyden kommer når jeg vrir på rattet, eller kjører på ujevnt underlag. Er en slags knirkelyd. Utrolig irriterende! Noen som vet hva det kan være? Hilsen Ørjan.
  5. Heisann! Når jeg bruker bilen min en liten stund så begynner det å komme røyk i fra motorrommet. Hadde bilen på verksted forrige uke, hvor de skiftet toppdekselpakning. Ser det er kommet en del oljesøl under motoren (ligger å koser seg oppå en blank metallplate), men vet ikke om det er etter pakningbytte eller en aktuell lekkasje. I følge peilepinnen så er oljenivået bra. Er det oljesølet som kan for denne røyken eller? Synes også det er blitt varmere i motorrommet etter denne verkstedrunden. På forhånd takk for svar, hilsen ØrjanG.
  6. Hei! Jeg vurderer å kjøpe en Citroën c5 1.6 hdi stasjonsvogn, 2010 modell. Er det noen her med erfaring fra denne bilen? Lurer litt på hvordan den er å kjøre, hvordan er den på vinterføre? Er det mye prakk med denne bilen? På forhånd takk for svar. Mvh ØrjanG.
  7. Tusen Takk for svar, EyeCandy! :D:D
  8. Hei igjen! Motorlampa mi lyser fast i displayet, fikk tatt en diagnose som sa at det var feil på hallgiver og kjølevæske temp føler. Regner med at disse må byttes. Hvor sitter de i motorrommet? Kanskje noen kan laste opp ett bilde av de? Hvor er det best å bestille disse delene? Finner ikke hallgiver på noen internettsider, har den ett annet navn? Bilen min er en 2004 Audi A6 1,8TQ avant. På forhånd, takk! Hilsen ØrjanG.
  9. Jepp! Det var eneste feilkode. Den er grei, da må jeg få byttet den :) Takk for svar :)
  10. Da fikk jeg tatt diagnose på bilen min, og det ble ikke funnet noe feil på motoren, utenom en temperaturmåler. Motorlampa lyser enda da, kan temperaturmåleren stå for dette? Ellers så var grunnen til airbaglampa en løs ledning. :) Noen som vet va normalt ladetrykk på denne bilen er? Fikk målt trykket her om dagen, og bilen min ladet maks 0,5 ved kjøring! Synes dette høres litt lite ut :p
  11. Hei folkens! Har litt problemer med bilen min. Det startet for ca 3mnd siden, da bilen plutselig mistet all kraft og bare vibrerte kraftig under pådrag, samt at motorlampen blinket. Byttet tennspole på sylinder 1 og bilen ble frisk igjen. Så skjedde det samme igjen, og jeg byttet tennspole på sylinder 2. Etter tredje gangen med samme elendighet byttet jeg resterende tennspoler pluss pluggene. Nå har jaggu meg den irriterende motorlampen begynt å lyse igjen og jeg frykter at bilen vil streike i nær fremtid. Jeg kjørte bilen til nermeste verksted (ikke et merkeverksted for Audi) og de kunne ikke finne noe annet enn at jeg har maks 0,5bar ladetrykk under kjøring. Er dette riktig ladetrykk på denne bilen? Og kan dette være grunnen til at motorlampen lyser nå? Problem nummer 2 er at airbaglampen min lyser konstant, og de på verkstedet jeg nevnte ovenfor fikk ikke kontakt med airbag systemet fordi de ikke hadde VAG com. Har dere noen forslag på hva som gjør dette, og er det eventuelt en dyr rep? Takker på forskudd ydmykt for alle svar! Mvh ØrjanG.
  12. For meg så høres det ut som ytre drivledd på venstre side har tatt kvelden.
  13. Heisann! Hadde samme problemet på min Audi a6 1,8t quattro avant. Hos meg visste det seg å være en coil som var feilen :) Regner med du har fikset problemet nå, siden det er en stund siden du skrev innleget. Hilsen ØrjanG :)
×

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.