Gå til innhold

spidy

Bruker
  • Innholdsteller

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av spidy

  1. heisann. står en brukt bil ikke så langt ifra mitt hjem. men så lyser varsel lampen og sier det er noe " feil " med lufting til tank. og han som skal selge den. vet ikke helt hva det kan være. så lurte jeg på. koster det mye montro og få denne " lampen " igang på skikkelig vis?. det blir min første bil så har ikke skrudd så veldig mye att det gjør noe men. det burde jo kunne fikses for en billig penge, eller er det snakk om flere tusen???.. det er en Chevrolet Trans Sport 3.4 v6 1998, 189 000 km, kr 14 500,-måtte nesten bare paste inn her. som sagt. kan ikke mye om biler. men kan sikkert klare og skifte dekk. driver på og kjøre opp da. og hadde 9 feil sist gang!. (teori)..håper bare ikke dette er i det dyreste laget og reparere. og han selgeren sa også " det skal ikke gjøre noe for daglig bruk.. " så hva skal man tro. hadde jo vært artig og ha alt i tipp/topp stand! :))).. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=44979860 <- der er annonsen. hvist det kan være til hjelp..
  2. artig det! :).. leter også etter førstegangs bil til rundt 20.000. men finner jeg noen tusenlapper til så kommer det sikkert godt med. men har bestemt meg sjølv. att airbag er ett must. og helst abs bremser!.. men en ting som er verre med er og finne den slags bil her i tromsø. men ser jeg lenger sør i landet. så går sånne biler en hel masse av hver dag. mens her er det ingen så si. man skal være utrolig heldig hvist det dukker opp noe man er på " utkikk " etter. sånn som merchedes benz 230.. ser en hel masse av de sør på. til rundt 30.000. men ingen her i nord som sagt. og det er jo litt synd da. prøvde og ta lappen for 8 år siden. men strøyk på teori prøven .. også tenkte jeg . man skulle prøve nå etter jul. men strøyk da også. 9 feil. man kan ha 7!. så 2 kryss ifra og klare den stakkars papir delen!!! :(((.. irriterende men sant. men så har jeg sottet ett mål til da. att jeg ikkje skal la det gå 8 år til før jeg prøver neste gang. så man er vell på vei. for og si det sånn!!! ;)))~..
  3. huff.. likte bilen i allefall! :)..
  4. det forklarer jo litt. takk så langt :)..
  5. nei. skal ikkje selje bilen. brukte bare copy and paste for og spare bryderi. men er ikkje så inne på biler. så tenkte kankje det var best mulig måte og forklare akkurat den problem stillingen. men det hørtes no rart ut i alle fall.. og når folk ikkje reparerer sånne ting før salg. så er det vell alltids noe. men lurer egentlig på om jeg må over 5000 for og ordne dette da. ( så den blir Eu-godkjent.. )
  6. "NB! Bilen er ikke eu godkjent pga av avgasser. Eneste mangel lapp på Eu kontroll. Hvorfor kan være gammelolje fordi den ikke har vært brukt på 1 år,føler eller y-slange ect. Har ikke tid til å utforske dette å selger bilen slik den står. Derfor selges den til redusert pris. De dyreste tingen er utført og beskrevet nedenfor. " koster dette mye montro og reparere?. prøver og finne førstegangs bil her i tromsø. men er ikkje så inne på bil endå. avgasser. hvor ligger egentlig den ?? .. Mercedes-Benz E-Klasse 200 E 1994, 226 000 km, kr 31 530,- <<-- der er selve bilen. ( Mercedes-Benz E-Klasse 200 E 1994, 226 000 km, kr 31 530,- ) ..
  7. er det noen som har efaring med og kjøre oslo/tromsø. evnt. Trondheim/tromsø på vinteren ??.. faren min kjører den strekningen hver sommar og etter det jeg har forstått går det helt greit. men så lurte jeg på. om vinteren da.. driver og kjører opp her i tromsø. og finner nesten ingen biler jeg liker her i nord. så ser jeg en hel masse biler sør-på. begynner sånn smått og planlegge her! ;)))~..
  8. hm. men eksakt tall. handler det om 3000 i årsavgift. eller er det 20.000 i året for og holde en bil i amerika. kanskje man skulle kontaket noen som bor der borte. og har holdt på og si ok statsborgerskap i en av statene.. tanken slo meg bare, når det handler om 1 million for og få en dodge charger hit til norge!!! :(((~..
  9. heh. det svarte iallefall på noe av det jeg lurte på. men altså. er det likt i amerika. att man må betale ca 3000 for årsavgift. og må få den " eu godkjent " i tid og ut/tid ??.. så er alt i orden liksom + forsikring. eller driver de med noe annet?? :))).. siden den dodge charger koster 157.000. så lurte jeg på. hvor mye må man betale ekstra for og kunne kjøre den lovlig på vei der borti amerika..
  10. kanskje det var en sånn jeg så?. men var ganske så sikker på att det kom en charger rullende forbi buss vinduet!!! :)))~..
  11. hm :).. en cheerokke jeep koster 800.000 her i norge. og ingenting der borti usa. skjønner ikke att det skal være sånn prisforskjell. derfor jeg lurer på hvordan de er med årsavgift og sånn borti der :)..
  12. lurte på hva det koster og registrere / forsikre en ny bil i amerika forhold til norge ?.. ser på en charger 2013 model. og de skal ha 157.000 for selve doningen. men så lurte jeg da på. hvor mye ekstra må man ut med. for og kunne kjøre den på vei!!! :) har ikke klart og ordne lappen endå her i norge. men jobber med saken. hadde 9 feil sist gang. var og sjekket import av en sånn bil. kom fram til att selve importen kommer på ca 1 million. så det er jo vannvittig!!! :(((~. sjelden jeg ser dodge charger kjøre forbi her i tromsø. men så en for ett par uker siden. ( første gang jeg ser det faktisk.. ) .. likte bare bilen vannvittig. etter jeg sjekket hjemmesidene demmes!!! :)))~.. 2013 Dodge Charger | 370-HP 5.7 HEMI V8 Engine with AWD | Dodge <<- for de som vil se hva jeg snakker om!!! =)))~..
  13. takk for svar. har ikkje fått lappen endå. så tenkte eg skulle ordne meg en god førstegangs bil. men når den er så billig kan man jo lure. kontaktet selgeren i går. og fikk til svar den starter og går som bare det. alt tekniske skulle hvist fungere.. men de folkene selger jo for inkasso og liknande .. bare så synd han ikkje kunne takseere kva det blir og koste for eu kontroll. nesten det eneste eg trenger og vite men regner med 10-15 tusen. kanskje endå mere. de 240ene. går for 40.000 og oppover på finn. og da er de til og med i eu stand.. skulle nesten hatt med meg en profosjonell bil kar for og se på bilen. så man får ett slags innblikk. hvorfor den er så billig da..
  14. heisann. står en veldig billig merchedes 240 her i min hjemby. rundt 11.000 men så lurer jeg på hvorfor den blir solgt så billig. og om det er noen som har peiling på hvor mye sånn ca må man gi for og få den eu godkjent. ringte selgeren. og han sa det var vanselig og annslå.. Mercedes-Benz E-Klasse E240 V6 170hk Aut. sedan 1999, 221 000 <<-- her er i allefall link. men har sett 240 på finn. mellom 40.000 - 60.000 så lurte nesten på. er det mye feil på denne bilen da??.. hadde hvist blitt kjørt fra harstad - tromsø i den tilstanden bildene framviser til. så det er vell kanskje * håp * :).. håper noen kan hjelpe. fikk nesten lyst og kjøpe. bare det ikke blir så veldig mye over salgs prisen for og få den EU godkjent..
  15. wow. er det lovlig på vei da ?. så jo nokka tøft ut. men att du hørr og stole på og kjøre med prosjektor lys. har aldri hørt folk har sottet i lys selv. av noe annet slag. kanskje man bor i feil landsdel :)..
  16. Chrysler Stratus 1997, 204 000 km, kr 17 530,- - <-- der er den bilen jeg snakket om .. men v6 hadde sikkert ikke vært så dumt. forde om jeg aldri har prøvekjørt en.++ syntes bare stratus ser grei ut i den forstand. har aldri kjørt en chrysler heller! :)))).. men noe må det da være..
  17. vurdere faktisk stratus som førstegangs bil. er 31 år. og har strøket på teorien en hel masse no. 2 ganger i fjord. og en gang i år. en gang for 8 år siden.. men men. tenkte jeg skulle prøve på nytt.. er en hel masse biler der ute jeg har lyst på. men når pengeboken sier noe annet. er det vell ikke stort man kan gjøre. unless man finner seg en god jobb :)))).. har sett en stratus som ikke står så veldig langt her ifra. men den har gått ca 200.000. syntes nesten det var mye for den prisen de forlanger. rundt 17.000.. så ser jeg samme stratus bilene med 100-150 tusen på tripptelleren sør på. til samme pris ( bor i tromsø ) .. vet nesten ikke hva jeg skal tro. + att den biler som står her i nærheten da. er ( manuel ). hadde litt lyst på automat kasse. hadde vært artig iallefall. er så mange bakker her i min by. og svinger/rundkjøringer. att man blir sittende og gire hele tiden :>>>>~..
  18. wow. det er automat gir. men men.. var noe feil på den bilen jeg hadde tenkt og kjøpe da. men var EU ok til 2014.. 94 model som sagt. så noen år på en bil har sikkert sine meninger :))).. var bare litt redd for att noe annet skulle skje i tilfelle man ikke fikk kjørt nok liksom. att den ble " stående " for lenge.. men det er iallefall lov og starte den. hvist man ikke har noen og øvelsekjøre sammens med.. vi kjenner nesten ingen med bil. nesten ett problem. så bor man på fastlandet!!! :((((..
  19. tror det har noe med hvor mange penger du har. sitter du med 30/60 tusen. klart du kan ordne deg en drømmebil i garasjen. men har du noe under det. så er det jo ikke bare og velge og vrake. noe som er meget synd. men kan tenke meg i værste fall. stresser man mye nok. får du sikkert tak i den bilen du har lyst på. uansett pris..
  20. kostet det mye og bytte vifte?. er i ferd med og ordne meg førstegangs bil. en c180. men så sier selgeren att varme/apperatet kan lage rare lyder til tider.. ( siden han hadde skiftet på feil olje ) kan det være en katastrofe eller hva??.. + att vindusviskeren måtte " rebootes " for og bli orden på. ellers startet den av seg selv og gikk en omgang.. + att det var noe feil med låse mekanismen i selve dørene, så du måtte bruke " trøkk/knappen " på selve nøkkelen. i steden for og låse den manuelt.. har jo egentlig tenkt og fikse alle disse 3 feilene som selger sier. men håper bare ikke det koster all verden!!! =)))~.. ( 94 modell - tysk importert ) tror han siste karen er tredje eier+++
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår