Jump to content
Bilforumet.no

Mekkal91

Bruker
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Mekkal91

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 08/16/1991

core_pfieldgroups_99

  • Modell (eks S4)
    A4
  • Biltype (eks Audi)
    Audi
  • Årsmodell (eks 1995)
    1995
  • Yrke eller sivil status
    elektrikker
  • Motor (eks 1.6)
    1.6
  • Fylke
    Troms

Contact Methods

  • Bosted
    ---
  1. Har en arbeidskollega som har kjøpt diagnoseutstyr, skal høre om han kan sjekke!:)
  2. Takker for godt svar! Skal sjekke kabler og tilkoblinger til den først før jeg får den på diagnose, eller prøve å koble den ifra for å se om symptomene er de samme. Er jo nærliggende å tro at det kan være kontaktfeil siden den er verst når det er våte veier^^
  3. Hei! Jeg har en Renault Kangoo som av og til fusker, mister stort sett alt drag. Det kan virke som at det blir verre i vått vær og lampen som vist på bildet kommer opp når dette skjer. Mistenker dårlig kontakt i en kobling eller en sensor som fusker. Lurer på om dette er en vanlig feil eller om det er noen som har vært bortig det samme?
  4. jeg har 1.6 A4 1995mod, vill det passe?:) i såfald pris?:P
  5. jeg fikk en kompis til å koble til ett apparat for å se hvilke feilmeldinger som kom inn, fikk feilmelding fra imoglyseren. skal se i morgen om jeg får lånt meg en slik å byttet for å se om dette kan funke, men vist ikke dette går har dere noe annet tips om hvordan det går ant å koble den ut eller noe annet som kan funke. Har hørt at det går ant å lure startsperren med å låse bilen og koble fra polene, men har ikke sentrallås som funker=/ jeg er desperat etter svar!!:D
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.