Gå til innhold

Vestex

Bruker
  • Innholdsteller

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Vestex

  1. For de som gjerne har samme problem : Jeg tror det var så enkelt som skifte bensin filter. Har ikke opplevd videre problemer med den, kan oppdateres hvis det hender :)
  2. Okei, takk for hjelpen! :) Skal se om det ikke kan være det da.
  3. Bilen oppfører seg helt fint til den begynner å fjuske. Jeg har en liten mistanke om at den begynner å 'nykke' litt før den tuller seg til. Alt virker normalt, helt grei temperatur, og ingen sotsky eller noe.. Jeg vet ikke hva diagnoseutstyr som ble brukt, de koblet bare en pc opp til bilen. Enda en ting som kan legges til : Jeg ble tauet av falken en gang, å de sjekket at alt var greit på batteri. Hmm, har satt på katalysator nylig. Kan jo være den tuller litt, men igjen.. ja det ville vel vært permanent da :s
  4. Kanskje bare en sensor? Men er vel ikke så mye pc-styrt på en 97-modell. Er nok ikke et problem jeg kan fikse selv, men jo mer jeg vet og finner ut hva det kan være, jo lettere blir det å gjøre jobben
  5. Det vil vel være permanent hvis det er defekt rør på coil? Hvis jeg ikke tar feil da :p Problemet kommer å går litt skjønner du.
  6. Litt vanskelig å få til siden jeg knapt klarer å bevege bilen når problemet først kommer. Siden jeg ikke vet om en måte å framprovosere problemet, så kan det komme når det selv føler for. Litt kjipt å få et verksted til å sitte å kjøre bilen min rundt til den blir varm :)
  7. Min audi a4 1.8T 1997 fjusker periodevis. Jeg er ikke noe bil ekspert, så alt jeg kan si er symptomene. På et visst tidspunkt når jeg kjører bilen (har fått inntrykk av det er når bilen akkuratt begynner å bli varm), så begynner den å "miste hestekrefter", og etter hvert kveles. Når dette først skjer, skjer det igjen, kort etter jeg starter bilen igjen. Hvis jeg lar bilen stå i ca 15 min, greier jeg å kjøre ett par hundre meter før den kveles igjen. Dagen etterpå, kan bilen gjerne være "fin" igjen og kjøres vanlig. Jeg kjørte i 10 min, så skjedde det. Så lot jeg bilen stå en time, og bilen var like galen etterpå. Når jeg prøver å starte den etter den har blitt kvelt for første gang, hopper turtallet veldig opp og ned, og gasser jeg eller kjører når den er slik, lager bilen en forferdelig lyd (som om jeg kjører en gammel 9.9 påhengsmotor). Jeg har hatt bilen inne på verksted og hatt den på pcen, men de fant ingenting. Dette probleme har oppstått ca 5 ganger på de 2 årene jeg har hatt den, å det begynner å komme mer å mer ofte nå. Før dette skjedde så har bilen min bare dauet med en gang jeg starter den, så vrir jeg nøkkelen om igjen, så starter den. Noen som har hatt lignende problem, eller har en idê på hva som kan være grunnen? :) Mine tanker om hva det kan være: - Bensinpumpe, bilen får ikke nok bensin? - Innstilling på innsprøyting til motoren?
  8. Mener bestemt at jeg ikke har noen lyddempere ja. Vil ha litt mere "grom lyd" i den, for øyeblikke synes jeg den er liten og hissig. Må ha godt med turtall for å ha noe lyd. Hadde vært kjekt med en roligere tomgang og dypere lyd i den.
  9. Er jo igrunnen stilig. Men to ting : 1. Er jo ikke sikker det passer i min audi. 2. Blir litt harry med masse forskjellige farger inni bilen (mp3 spilleren min har ett ganske kraftig blått lys). Men hadde vært stiligt om jeg kunne fått lilla interiør lys, og gjerne skifte pærene i mp3 spilleren til små lilla lys, men dette er vel endel arbeid og må bestille lysene osv..? PS. frontfangeren på bilen datt av når vi lekte oss litt på en fotballbane på isen :( Heldigvis er ingenting ødelagt, det var vel et lite hint til å hive i lykter i gittere i grillen! :) Har veldig lyst til å se om jeg får dette til osv, men hva er lover å regler på dette her? Kan jeg bruke led-lys inni bak gitteret og feste det på en måte?
  10. Heisann :) Jeg har en 97mod audi a4 med 1.8T. Dette i seg selv ville jeg sagt ville hatt en okay lyd. (Har blitt fortalt at turboen gjør at bilen lager mindre lyd). Har dobbel 3" helt inn, uten katalysator. Har hørt at dette er heftige greier, men er LITE imponert av lyden, må nesten ha en del turtall på bilen for å få noe bra lyd. Hva kan jeg gjøre for å få "grom lyden" i bilen? :)
  11. Kan ikke helt se for meg det som du kaller OEM stil :) [ Hadde vært stiligt å fått til noen lys i gittere under lyktene ja. Men hva er mulig å få til her av lys? (Lovlig/Ulovlig)..? Har også justerbart senkesett, men er usikker på hva det heter. Skulle nok ha justert bilen litt opp ja ;) Må jeg ha noe verktøy for dette her, hvor får jeg eventuelt tak i dette?
  12. Kanskje neon lys bare hadde vært bortkastet tid å penger. Siden det er masse arbeid med å få festet neon lysene i hattehyllen. Har ikke noe løysning der, annet enn lim eller noe. Hadde vært stiligt med lys inni gittere i fronten på bilen. Har ikke noe bra idè for hvordan jeg skulle fått det til da.
  13. Hmmm.. Må si jeg synes det ser stiligt ut, eller gjør vertfall ikke bilen noe VÆRRE i utsendet. Er vel smak og behag tenker jeg :p
  14. Er kanskje litt vanskelig å se, vet ikke. Men jeg synes lyktene er ganske så fine, de er vel ikke orginale heller. Vingen er jeg igrunnen fornøyd med (siden den ikke er så voldsom) ;).
  15. Klikk på bildene for å se dem i større format :) Har også tenkt meg litt om iforhold til hva jeg vil gjøre. Har tenkt på å legge lilla neon lys i bagasjerommet (en i hver side og en ovenpå subbene, men det ble egentlig litt lite aktuelt siden det ikke vises så ofte). Det som fortsatt virker aktuelt er sote vinduer, justere opp felgene, legge neon lys bak i hattehyllen (selv om jeg sliter litt med hvordan jeg skal gjøre dette, eventuelt om det bare lar seg gjøre med litt lim ;)) og neon lys under framsetene (tenkt på om dette blir litt distrahering under kjøring?)
  16. En god plass å legge ut bilder på nettet, eventuelt uten å lage bruker? ;)
  17. Heisann. Har kjøpt meg en audi a4 1.8T -97 modell som er fult stylet. Det er vell bare noen småting jeg har lyst å gjøre med bilen for å få siste "finishen" på bilen. Hadde vært kult med ideer også ;) Først og fremst tenker jeg voldsomt på neon lys inni bilen (i hattehyllen). Har virkelig lyst på lilla lys som kan enten ligge rundt 6x9ene mine (Bøyelige neon lys?) eller felle dem ned i stoffet ved siden av 6x9ene mine. Hvis jeg gjør dette har jeg også lyst til å sote vinduene bak i bilen ifra sidevinduene. Tenker også veldig om dette blir "overkill", om det blir litt harry og litt mye stylet. Hvor bør jeg bestille neon lys ifra? Har sjekket med flere butikker, men virket ikke som det var så lett å få tak i. Hva er reglene på dette, tror dere jeg vil få et problem med det så lenge jeg soter vinduene og neon lysene lyser OPPOVER, og ikke bakover? Edit : Jeg kan jo eventuelt ha hvitt lys for å minke sjangsen på å bli tatt for dette..? Selv om det er mye mer aktuelt og fint med lilla spør du meg ;)
  18. Vestex

    Bilen nykker

    Jeg kjøpte meg nettopp en audi a4 1,8T -97. Har hatt samme problemet, sporte den forrige eieren om han hadde opplevd det før, men han visste ikke hva jeg snakket om. Jeg har også dump ventil i min, og trodde i første omgang at det var den som ladet opp turboen, og at trykket ble presset ut på "feil" måte. Bilen min har vært inne på verksted for ikke veldig lenge siden, og de har ikke reagert på noe av det der heller. Jeg merker at når det først begynner å "nykke" så stopper det når du trykker inn klutsjen :) Si ifra om du finner ut av problemet.
  19. Alle de bilene du viste bilder til er 91-96 modeller, de er veldig fine, men fins få av de nyeste (95-96) til salgs. Derfor går jeg heller for 97-01 modellene, og pga at jeg vil ha noe nyere bil (det er jo tross alt en oppgradering). Finnes kulere kit til 96en, og den har mye kulere lykter. Derfor er de fleste av disse bilene veldig fine å se til. Det er gjort derimot lite bra med 97+ modellene. Skal prøva å unngå det ekstreme.. Hadde sett for meg noe sånt: frontfanger: http://dmstyling.no/product_info.php?cPath=3703_7596_7670_8274_7783_8247&products_id=28945 bakfanger og skjørt: http://dmstyling.no/product_info.php?cPath=3703_7596_7670_8274_7783_8247&products_id=28954 Skulle jeg være så heldig å finne en 95-96 modell prelude ville jeg vel hatt den til å sett noe lignende sånn : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/54/Honda_Prelude_blue.jpg
  20. Okei :) Men ganske så vanskeligt å finne en 2,2 VTEC. Vertfall som står i område som er grei nok. De aller aller fleste er 2.0 som jeg har funnet vertfall.
  21. Hei. Jeg er 18 år og har stresset lenge med å finne meg en bil. Noe av grunnen til det er vel at jeg er kresen, vil helst ha en ungdomsbil (med styling) og foreldre/brødre har begrenset meg innenfor at bilen skal ha ditt å datt. Har skikket mye på audi a3, audi a4, golf osv. Men forelsket meg i Prelude! Problemet er at det ikke fins mange slike biler, og spesielt ikke stylet med rett pris, km stand, års modell osv. Så, jeg var ute å skikket på en Prelude. 97 mod til 60 000 (mulig prute-potensial), 150 000 km. 2.0 med 133 hk. Bilen var interessant, men lakken var VELDIG stygg! Litt rust, og masse riper/stein sprut. Ikke mye bunker. Etter å ha etterforsket litt på forum mener folk det er lite med 2.0 og anbefaler 2.2 - 2.3 VTEC. Noe å kommentere til det? Min plan var å legge inn ett bud på bilen på 50k for så å gjøre dette: - Kjøpe bodykit (frontfanger, sideskjørt og bakfanger. Noe forslag til hvor? I tilfelle bestille fra utlandet..?) - Hel lakkere bilen (Valgfri farge, noe forslag? Noen tips til hvordan gjøre dette? Billig og bra gjort?!) - Sette i anlegg. - Bytte eksospotte (med effektanlegg). Det er "muste" mitt å bytte ut. I senere tid vil jeg nok tenke på å forbedre den med enkelte ting som : - Sote vinduer/lykter. - Sportsseter. - (Fake) Aluminiumsspeil. - En liten og lav vinge (Må vel gjerne montere før lakkering). - Nye lykter. Er dette noe å satse på? PS : Fikk ikke til å legge ut bilder på nettet for så å ta linken (eventuelt legge ut ifra pcen).
  22. Tenkte å ta forsikringen på faren min ja, som har full bonus og som sikkert har tenkt tanken at det kan skje en ulykke. Trodde ikke at forsikringsselskapet visste om alle delene til denne bilen, noe som også går an å sette på etter å ha forsikret bilen? Eller? Takk, noe merke du kan anbefale som første bil eller andre nyttige tips? :)
  23. Heisann. Er en gutt som snart fyller 18 år, og lurer på om det er mange gode tipsere der ute. Jeg er veldig kritisk til utseende på en bil, og jeg lurer på om dere kan hjelpe meg å se ut ett merke og gjerne gi meg noen 'pointers' for kjøp av bil. Har sett for meg en bil med noe hestekrefter i, som skal kunne vare i 3-4 år vertfall. Er litt usikker på hvilke årsmodeller jeg skal se etter, og hvor mye km de skal være kjørte. Har sitt for meg å bruke 80 000 - 90 000 totalt (MAX), men kan også finne noe til totalt 60 000. Inkludert i denne prisen vil jeg kunne kjøpe bil, anlegg (cd spiller, forsterker, subwoofer og noen side-høytalere - hørt at 6x9 er til å anbefale). Selv om dette er min første bil er jeg interesert i en ungdoms-bil med noe ekstra deler. Er interesert i en bil med turbo (har også en stor drøm om å kjøpe dump ventil). I tillegg har jeg lyst på ny potte, gjerne en som er litt stor? Har også planer om å sode vinduer, hive på en body-kit med mindre jeg kjøper en bil med det inkludert, og KANSKJE noe fancy felger viss det er noe billig-interessant der ute. For å gi deg litt mer spesifikk hvilke bil jeg er ute etter har jeg derfor laget en 'ønske liste' av biler jeg ser på som kunne virke interessante: Honda Prelude/Civic/CRX Audi A3 BMW 3-serie Citroen Xsara Fiat Bravo Ford Sierra Mazda 323/626 Nissan Primera/200 sx Volvo 740 Opel Corsa Polo Jeg takker for alle mulige svar! Har lite peiling på bil, så fint om du kan svare slik at jeg forstår deg :)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Personvernvilkår