Jump to content

Lauteen

Bruker
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About Lauteen

  • Birthday 01/21/1995

core_pfieldgroups_99

  • Interesser
    alt med motor
  • Modell (eks S4)
    Golf GTI
  • Årsmodell (eks 1995)
    1986
  • Biltype (eks Audi)
    vw
  • Motor (eks 1.6)
    1,8 Gti 8v
  • Fylke
    Nord trøndelag

Contact Methods

  • Bosted
    Namsos

Lauteen's Achievements

Menig

Menig (1/13)

10

Reputation

  1. heisann igjen! da har jeg montert canbus xenon og har det samme problemet ennda.. fikk et tips om Dybvik tradings "wire fix", dette skulle vist fungere. så fikk jeg et tips om blymatter rundt ballasten, for å forhindre støyet fra ballastene. sensoren er ufattelig følsom.. har sjekka at ballasten ikke er i kontakt med metall forresten. hva tror dere ?? Mvh jørgen
  2. skjønner deg der! hater å møte biler med 6000K i grøft eller høyere Kelvin.. men jeg monterte 4300 og de som har møtt meg sier ikke de blir blenda iværtfall.. liker 4300k best, matcher hovedlysene. er ikke det dyreste kit'et, men er det samme jeg har brukt på alle bilene jeg har montert det på! aldri hatt noen problemer med det.. tenkte på canbus jeg også, men hvis jeg hadde trengt det. hadde ikke pærene kun blinker et sekund da? og så forsvunnet. sånn var det med xenon på en touran, der måtte det til Canbus sett fordi lysene blinka en tur så slo de seg av. kunne selvsagt ha prøvd med et dyrere kit da.
  3. Har xenon for jeg er mest fornøyd med det og jeg liker det best. LED pærer hadde kanskje vært et alternativ! men vil ha xenon til å fungere. Monterte xenon på en annen 2011 V70 med parksensor, men der ga det ingen utslag. hva tror du kan være problemet da?
  4. heisann! monterte xenon i tåkelysene på en Volvo S80D5 2007mod, reg 2008. Etter jeg monterte dette så har jeg hatt problemer med at parksensoren fram uler. så fort jeg skrur på tåkelysene og setter bilen i Drive så begynner det å ule som at jeg står noe nært. Jeg prøvde å flytte ballastene unna sensoren, men dette funket ikke. så prøvde jeg å skru på lysene samtidig som jeg tok ut pærene, når jeg kom ca en halv m unna så ble det ingen lyd. men så fort jeg tok pæra nærmere og nærmere lykta så begynte sensoren. Noen som har hatt samme problem? kan det være at det ikke er Canbus sett? hva kan jeg gjøre for å slippe ulinga? takk for svar : ) - Jørgen
  5. som bilen står nå, har bare lakkert grillen forran, svart, med sølv emblem , og rødt GTI emblem! -Jørgen
  6. Hei folks! her har det vært stillt LENGEE!! grunnet mye fram og tilbake og my opptatt.. har ikke gjort så mye siden sist.. har et spørsmål til alle dere: Noen som har en 8v GTI motor tilsalgs??? elr eventuelt andre godsaker? så jeg vet hvem jeg skal ringe om jeg trenger det! mvh Jørgen
  7. hei igjen alle bilgærninger! har ikke vært oppdatert på LENGE.. grunnen er at bilen står inn på et lager, der den har det varmt og godt for vinteren.. henter ut bilen til våren, og starter på igjen da.. blir kjøpt in mye godsaker etter konf.. Noen av dere som har prøvd Turbokit elr byggd om til turbo på 8v GTI motoren ? tenkte å bygge om til turbo.. men noen som har noen ideer og svar på FORDELER og ULEMPER med turbo på golf 2 ? takker for svar mvh Jørgen
  8. så har jeg et lite prosjekt, med å bygge om til TURBO.. er det noen av dere som har prøvd det ? å hvordan var det, hvordan var det å få det godkjent osv ?takker for svar ; )
  9. Hei folkens! øh, da har jeg kjøpt inn ny motor med Grenrør, planet topp og div morroheter. 8v GTI motor det å. kun gått 173 000. MEN, så har jeg et lite prosjekt, med å bygge om til TURBO.. er det noen av dere som har prøvd det ? å hvordan var det, hvordan var det å få det godkjent osv ? har 16v bremser på bilen nå forresten.. takker for svar ; )
  10. Hei folkens! lenge siden sist nå.. har vært mye borte, og mye skruving på min søsters bil har stått på programmet i lang tid nå. så nå slenger jeg bare ut noe småtteri. lakkert grilln svart, med sølv vw emblem.. skal lakkere på den røde stripa irundt, og sølv på GTI emblemet. Opel omega 2.0i er det skiftet motor i nå, den nye har kun gått 173 000.. har også skiftet vindusheis på venstre side, og div anlegg er montert.
  11. Da legger jeg ut noen bilder, om hvordan det står til nå. Der, da har jeg lakka nederdelen av fronten, og lys montering er pågang. Disse tåkelysene fikk jeg med bilen, men jeg skal ha de orginale senere. der er da intriøret nå. ( har ikke skrudd på plastikkluka under rattstammen ) - Jørgen
  12. Mere bilder kommer imorgen, skal knipse noen bilder i garasjen.. og skru litt mere imorgen. :)
  13. ja, har fjerna alle emblemer bak nå.. tenkte jeg skulle få noen til å sveise igjen bakluken. så jeg får en Clean bakluke. blir vell bare 2 lykter forran ja Takk! - Jørgen
  14. Takk ! tar litt etter litt da. så kan ta litt tid. :) - Jørgen
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy