Jump to content
Bilforumet.no

venilsen

Bruker
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About venilsen

  • Rank
    Registrert bruker
  • Birthday 10/27/1987

Contact Methods

  • Bosted
    Bamble
  1. Hei, har et problem som er litt vanskelig å forklare, men skal prøve. Jeg har problemer med den ene løftesylinderen eller armen som holder bakdøra oppe på min saab 9-3, 98 modell. Det er to stk, en på hver side av døra. Den på venstre side fungerer perfekt, men den på høyre side går hele tiden ut av "sporet". Har kjøpt ny 2 ganger på biltema, men det samme skjer hver gang. Ved montering, så festes den til en kule på døra og en på karosseriet, men på den høyre siden så blir den så skev/ bøyd at den løsner når jeg skal lukke døra. Armen blir bøyd og ubrukelig. Hvis du skjønner hva jeg mener, har du noen forslag til løsning? Kan jeg justere festet på døra slik at avstanden mellom den "kula" på døra og "kula" på karosseriet minskes eller er det den armen fra biltema som ikke er god nok? Setter pris på de alle konstruktive tilbakemeldinger!
  2. Takk for det! jeg har byttet tenningsmodulen og en elektrisk liten hvit brikke bak tenningslåsen. Når jeg byttet denne elektriske brikken bak tenningslåsen, så funket bilen som den skulle, men neste morgen prøvde jeg å starte den, og da kom det et lite poff også har den ikke startet siden selv om jeg har byttet tenningsmodulen. Men har oppdaget at det ikke er 12 volt inn på coilen pga en minus ledning fra gods som har 12 volt hvis jeg måler spenningen ved å koble den fra coilen, men så fort jeg kobler den på, så bryter den spenningen. så det er litt innviklet og jeg skjønner ikke en dritt. Noen som hvet hva årsaken kan være til at den minusen fra gods bryter spenningen?
  3. Hva mener du med tenningsmodul? Er det noen spesielle deler jeg må kikke på og evt butte?
  4. Det er en polo 2(ste)cl, 89 mod, 1.3L, motorkode: MH 781127 må spørre om en ting til.. er det meningen at det skal være litt luft i bensinfilteret? for hvis ikke kan jo dette være årsaken til problemene eller tar jeg helt feil kanskje??
  5. Hei! Jeg har nettopp kjøpt meg en polo II. Den stopper bare helt plutselig, uten forvarsel, og vil ikke starte igjen, før den har blitt helt kald(f. eks. dagen etter).. det hjelper ikke å rulle den i gang.. den har stoppet en del ganger i forskjellige situasjoner(i oppoverbakke i 50 km/t, på tomgang, på slette, kjørt 1,5 km og stoppa bilen med vilje, men fikk ikke start igjen rett etterpå). Det som er likt i de fleste situasjonene er at den har vært helt normal varm.. er det noen som har opplevd noe liknende?? jeg har bytta coil, men jeg lurer på om det kan være pluggene?? kanskje varmeverdien er feil?? kom med tips hvis du har lyst.......
×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.