Gå til innhold
Bilforumet.no

golfbil

Bruker
 • Innholdsteller

  352
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om golfbil

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 12/30/1972

Contact Methods

 • Bosted
  Norge
 1. Selger nå mine 2-delte Rial Daytona Race grunnet kjøp av nye felger. Disse felgene er ikke lenger i produksjon, og derfor ikke noe du ser på hvert gatehjørne. Passer A3 8L, Golf 4, Golf 3 med 5x100, div Skoda, Toyota Avensis ++. Felgene er ikke kantkjørte, men har noe bittesmå riper i lakken rundt et par av bolthullene. Felgene er komplette med senterkopper. Påmontert Vredestein Ultrac Sessanta dekk, 225/40x18, ca 5-7mm mønster igjen i dekkene. Prisantydning 14500kr med dekk. Nypris på kun dekkene er 5980kr på dekkskift.no (hvor dekkene ble kjøpt og montert) Kan evt leveres i Drammensområdet.
 2. BBS RM eller RS ønskes kjøpt

  Synes det hadde vært greit å kjøpe dem her i landet :) Fortsatt ingen som vet om noe som er tilsalgs?
 3. BBS RM eller RS ønskes kjøpt

  Er fortsatt på leiting etter RM eller RS.
 4. Ønsker å kjøpe 4 stk 15" BBS RM/RS, boltsirkel 4/100. Skal på Golf 1. Send PM hvis du har noe. Helst østlandet.
 5. Se her dere med VW, AUDI, BMW og MERCE.

  Dette er bilrasisme! Jeg og Robin Reliant'en min vil også være med! Hvor sender jeg bilde?? Hvem er sponsor? Må nesten vite det før jeg sender bilde til ukjente.
 6. Se her dere med VW, AUDI, BMW og MERCE.

  Hvem i all verden skulle ønske å sponse en klubb som ikke finnes offisielt, og hvor medlemmene må søke om å få bli medlem??? Koster det noe å bli medlem i klubben deres da?
 7. Skoda Octavia 1.6 SLX 1998

  Senest hvert 5. år eller 120.000km - hva som måtte komme først.
 8. har gt ratt - søker papirer for godkjenning

  Står det noen typebetegnelse på rattet da?
 9. BBS RS/RM lookalike....

  Noen som har prøvd å handle derfra? Var jo flotte felger :)
 10. RAR LYD! need help

  Er digg helt til du sitter med et stort regresskrav... skjønner ikke hvorfor folk gidder å kappe fjærer når senkesett er såpass billig.
 11. OZ felger stjålet fra bil i Drammen i natt!

  Fy f*** så surt. Men brukte du ikke låsebolter?? Øst-europeere, og spesielt litauere er svært aktive om dagen.. seinest i går var det 5 stykker som tømte klescontaineren til Fretex midt på lyse dagen....
 12. Noen som vet hvordan å skifte pærer i dashboard

  Da kanskje du kan skrive en veileder for andre som lurer på det samme? ;)
 13. Leter for tiden etter en Golf 2 GTI 16v, men ser ut til å være veldig langt mellom de bilene som faktisk er registrert og er kjørbare.. mesteparten er skrudd ihjel virker det som. Hvorfor er det slik, egentlig? Trodde dette var kommende klassikere som folk ville ta bedre vare på? For min egen del er jeg mest på jakt etter en hvit GTI 16v, helst urørt utseendemessig, så om noen plutselig vet om noe, så si fra!
 14. http://www.buriedcar.com/photo_gallery_new.htm
 15. Husk å sjekke blinklysoljen regelmessig

  Høyst sannsynlig har du glemt å fylle på farge. Mange som glemmer det, og kjører rundt med hvite blinklys. Ser at mange nye biler kommer uten farge ferdig påfylt fra fabrikken, så det er verdt å få det med i nybilkontrakten at det skal fylles farge på blinklysa!
×