Gå til innhold
Bilforumet.no

Tiller

Bruker
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tiller

 • Rang
  Registrert bruker
 • Bursdag 01/20/1985

core_pfieldgroups_99

 • Interesser
  Idrett,bil og musikk
 • Modell (eks S4)
  Golf GL Cabriolet 83
 • Biltype (eks Audi)
  Volkswagen
 • Yrke eller sivil status
  Student
 • Modifikasjoner (eks konfilter, eksos)
  Mye...
 • Fylke
  Vestfold

Contact Methods

 • Bosted
  Tønsberg
 1. Har en gamel veteranbil jeg skal ta noen flekker på. Lurer på hvordan fremgangsmåten er med SS lakk (tett farge lakk). Altså lakk som ikke trenger klarlakk over seg. Jeg tenker å våtslipe og polere for å prøve å få så bra resultat som mulig. Spørsmålene er da: Bør en våtslipe mellom hvert lag med grunning? Hvor lang tid skal det gå får en kan våtslipe grunningen? Og hvor lang tid bør det gå fra siste lakklag tin en kan våtslipe?
 2. Vibrering i bilen under kjøring

  På tur idag kan jeg si med sikkerhet at det ikke er turtallsavhengig, heller ingen ulyder. Skal se om jeg kan få lånt meg litt tid på en løftebukk for å få snurra litt på hula i lufta.
 3. Vibrering i bilen under kjøring

  Jeg tror ikke det følger turtallet. Jeg skal prøve å legge merke til det på neste tur. Men tror ikke det altså
 4. Vibrering i bilen under kjøring

  Har hatt litt vibrering i bilen under kjøring. Tenkte at det var pga slitte dekk eller at noen av felg loddene hadde detti av. Forrige uke fikk jeg nye dekk og avbalansering, uten at det hjalp... Hva kan være feil da? Det vibrerer også om jeg setter bilen i fri. Det merkes i rundt 20, 40, 60, 80 og 100. Sånn ca. I rundt 20 føles det som om bilen går litt opp og ned, akkurat som om felgen er egge formet. I de andre hastighetene er det vibrering.
 5. Noen som vet hvordan disse kan justeres? Bremser ikke javnt på høyre vs. venstre Det er ingen skruer på baksiden av bakplata bortsett fra de to som fester bremsepumpa...
 6. Ønsker å kjøpe 19 eller 18 toms felger med eller uten dekk. (Med dekk er sommerdekk å foretrekke) Boltsirkel 5x110 eller 5x112
 7. Ønsker å kjøpe et gammelt sikkerhetsbelte til min Fiat 850. Den ser slik ut: Ta kontakt :-) henrik_t_a(krøllalfa(hotmail.com 99744149
 8. Ok. Så til bilbruk er det lite bruk for under 20 når det kommer til moment?
 9. Tenker å gå til innkjøp av en rimelig momentnøkkel til hobbybruk. Men hvilke momentomrøde bør jeg kjøpe? Ser det er noen som er 0-25nm og så 25-210nm. Skal brukes til litt forskjellig på bil. Hvilke type bør jeg gå for?
 10. Temperaturproblem

  Har byttet radiator. Skrudde opp lufteskruen på slangen til torpedoveggen, kommer en stråle som styrken følger turtaller. (Lavt turtall = liten stråle. Høyt turtall=stor stråle) Så da burde mann kunne utelukke vannpumpa?
 11. Temperaturproblem

  Har nå byttet sensoren som gir signal til instrumentet, men ingen forskjell...
 12. Temperaturproblem

  Har en 99mod 306 1.6L Ved normal kjøring i 70-80km er temperaturen rundt "normal" 90 grader. Men på motorvei med høyere fart stiger tempen opp mot 100-110 grader. Kjører jeg sakte igjen eller bare lar bilen trille roer den seg ned. Lar jeg den stå på tomgang tikker den opp igjen, Kjølevifta slår ikke inn før den er veldig varm (110grader) Jeg har koblet den ut så den går hele tiden, men det er ikke noe forskjell. Hva kan være problemet? -Har byttet radiator + kjøleveske -Byttet termostat
 13. Som overskriften sier: Hva er registerreim intervallene på en 2002mod 307SW 1.6 bensin?
 14. Vurderer å kjøpe meg et MIG apparat med flusstråd løsning da jeg ikke ønsker å styre med gass. Fungerer dettte ok til hobby bruk? Tenker på å sveise i karosseri på bil for det meste.
×