Jump to content

Lavt kjølevæske nivå - 2/3mnd etter rep


JonathanAH
 Share

Recommended Posts

Hei! Min Audi A1 2011 1,6 TDI begynte å lekke kjølevæske etter bytte av regreim. Hadde bilen på reparasjon med engang jeg oppdaget det, og det viste seg å være sletne slanger. Har sett nå at nivået er under minimum igjen, og det ble fylt på helt til Max når de fiksa det.. 

Motoren har vært kald når jeg har sjekka, men den burde vel fortsatt ikke ligge 1/2 cm under Min-nivå? 

Link to comment
Share on other sites

Skal ligge mellom maks og min. Kan være at det er rester av luft som er kommet ut, derav synker nivå på kjølevæske. Fyll opp til maks og se det an - og husk korrekt type kjølevæske!

Bilforumet.no
Administrator

Lag en tråd om du lurer på noe, ikke send PM.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy