Jump to content
Bilforumet.no
Subaru2.0

Pioneer spa DA230DAB

Rate this topic

Recommended Posts

Hei

Kjøpte nylig en Pioneer 2-din spiller av en på finn. Den ble kjøpt ny i 2020. Når jeg installerte den og startet den opp fungerte den fint og lyden var bra. Når jeg startet motoren og den hadde gått en stund og spilleren hadde blitt varm så ble lyden lavere og lavere helt til det ikke var noe lyd i det hele tatt, verken fra radio, dab, BT eller CarPlay. Det virker som at når spilleren har vært påskrudd i i noen minutter og blitt varm, så fader lyden ut. Når jeg har kjørt en liten tur så virker ikke lyden i det hele tatt selvom bilen kun står med tenning på. Noen som har vært borti dette før eller vet hva det kan være?

 

Og har jeg noe garanti på denne fra forhandler osv? har lest at det er 2 års garanti og noe reklamasjonsrett?? 

 

Takk for svar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.