Jump to content
Bilforumet.no
Sign in to follow this  
Alfa Baluba Omega

Glødeplugglys dashboard. Feil

Rate this topic

Recommended Posts

Vanligvis når jeg slår på tenninga, begynner dette gule varsellyset å lyse i ca. 5-10 sekunder før det slukker av seg selv og dieselmotoren er da klar til å startes.

I det siste har lyset ikke funket som normalt. Det lyser ikke i det hele tatt, men begynner først å lyse ca. 30 sekunder ETTER at motoren er startet og slår seg av igjen ca.1 minutt senere.

Har vært nedi motorrommet og målt ohmen /motstanden på de 5 glødepluggene via en ekstern koblingsboks og alle fem glødepluggene viser ca. 0.78 ohm så det skal ikke være noe i veien med noen av de fem glødepluggene. Dette problemet oppstod når det var ganske kaldt her, rundt minus 4. Har hatt bilen i ca. 30 mnd. men ikke hatt dette problemet før (2001 Daewoo Musso) Takker for alle rødglødende tips ;-) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.