Jump to content
Bilforumet.no
hebbe05

Diverse feillamper lyser under kjøring

Rate this topic

Recommended Posts

Hei. Har en Berlingo 2005 mod som oppfører seg på følgende måte:

1. Starter og går fint på tomgang(kan stå lenge uten at det oppstår feilvarsel)

2. Kjører ca 30 sek. Får da opp følgende lampefeil: STOP-lampe blinker, ABS-lampe lyser og lampe for bremsevæskenivå/bremsefordeler lyser

3. Stopper bilen

4. Starter bilen igjen(alle lampefeil borte...)

5. Kjører ca 30 sek, og alle de forannevnte lampene begynner å lyse igjen

Til opplysning har det blitt byttet motor på bilen og det er etter dette at disse feilene har oppstått. Hører også at det klikker fra sikringsboksen i motorrommet

Har dere noen tips om hva dette kan skyldes ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutter siden, Quattro73 skrev:

Feil på ABS, gjerne så enkelt som en dårlig ABS-sensor. Ta diagnose (med feil tilstede), det vil nok gi deg aksakt svar.

Supert, da skal jeg sjekke det 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.