Jump to content
Bilforumet.no
rafoss

Grand Vitara 1,9ddis P0089

Rate this topic

Recommended Posts

Får den røde motorlampen på bilen ,når eg belaster den litt brått,,og den kommer gjerne når eg trykker pedalen rett i bunn,,og den kommer gjerne i krappe svinger og opp/nedover bakke,, virker som det er 2 nivåer på den,,siden den går sånt tålig greit opp til ca 2 tusen omdreininger når eg kjøre på fin pedal,,kjøre eg med henger og spesielt opp en lang bakke,så kommer den og da stopper den helt å svive,,er bare å starte den på nytt,så er lampen borte,,helt til den kommer igjen,,,  tips ?  sikkert ikke verdens beste forklaring,,men,men,,, eg blir ikke klok på den heller

66039884_467607550469959_1256665451799248896_n.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 7/7/2019 den 8:05 PM, nightking skrev:

Sjekk ledningene til trykkregulatoren på høytykkspumpa. Pleier å gnisse hull i ledningsnettet til denne der det går inn i «hovedledningsnettet». 

Ser greie ut dei ledningene,ikke noe spesielt å se  Tenkte om det kan ha løsnet noe belegg inne i den comon railskinna ?,,bilen sto i ca 6mnd ,og feilen kom på første tur etter det

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.