Jump to content
Bilforumet.no
Ol4v

Hyl ved oppstart

Rate this topic

Recommended Posts

Bilen er en Polo 9n, og lager en hylelyd like ved oppstart. Dette er etter hva jeg har lest forårsaket av at startmotoren ikke slipper raskt nok når motoren starter, og blir drevet rundt noen runder før den slipper. Har fått inntrykk av at dette er et problem som opptrer på flere VW-biler.

Er dette noe som vil ta knekken på startmotoren min på sikt, eller vil det trolig bare bli med den irriterende lyden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har en Octavia som har hatt den hvine-lyden ved start i minst 8 år. Har ikke blitt hverken verre eller bedre med årene.

Demontering og smøring av starteren kan trolig hjelpe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om det er et lite hyl / wrisnk i 1-2 sekunder etter at du slipper startnøkkelen , så er det nok helt sikkert starteren.

Kjent feil på en del VAG biler fra ca begynnelsen av 2000 tallet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, er ikke i tvil om at dette er problemet etter å ha sett på YouTube nå. Spørsmålet er bare om jeg kan leve med dette, eller risikerer å ødelegge både startmotor og svinghjul?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.