Gå til innhold
Bilforumet.no
pipip

ISO adapter til A4

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

Hei! Noen som kunne hjulpet meg å finne riktig ISO adapter til Pioneer spilleren min?
Adapteren som sitter i spilleren nå (tidligere vært på en Seat) passer til de to minste koblingene på Audien, men ser det er enda en som er avlang. Og regner da med jeg trenger ny adapter?

https://gyazo.com/ceb7bba7e8239737e716150ab9a2d670

https://gyazo.com/f57bf008c2e205d0154f3377daa23690

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 12/19/2018 den 11:30 AM, Quattro73 skrev:

Du trenger aktivsystemadapter, elutstyr.no har det du trenger :) 

De svarer også på PM --» Medlemsprofil.

Jeg var innom en butikk som selger diverse til bilstereo o.l. og spurte etter sånn adapter, han som jobbet der kikket på ledingene osv og fant ut at jeg kunne bruke koblingene som var til spilleren. Eneste var at den fikk ikke strøm så han la opp ny ledning for meg. Nå funker spilleren, MEN jeg må nå ta settings hver gang jeg starter bilen, og stille inn alt på nytt. Jeg har lest litt rundt og noen mener det bare er å koble rød på gul, og gul på rød. Jeg prøvde dette, men da vil ikke bilen starte! :p Help? :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gul ledning fra Pioneerspiller skal til konstant pluss, alle innstillinger vil da bli husket. Mål i original plugg fra bil hvor konstant pluss er. Rød ledning fra Pioneerspiller skal få spenning fra den nye ledningen som ble lagt opp, antar dette ble gjort da bilen har can-bus.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 12/23/2018 den 10:41 AM, Quattro73 skrev:

Gul ledning fra Pioneerspiller skal til konstant pluss, alle innstillinger vil da bli husket. Mål i original plugg fra bil hvor konstant pluss er. Rød ledning fra Pioneerspiller skal få spenning fra den nye ledningen som ble lagt opp, antar dette ble gjort da bilen har can-bus.

Jeg har ingenting å måle med, og er rimelig grønn når det kommer til sånt her.. Jeg ser den nye strømkabelen er koblet til den gule ledningen, har jeg forstått riktig om jeg sier at denne må heller bli koblet til den røde som er der originalt? :/

DSC_1072.JPG

DSC_1071.JPG

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ikke kople noe før du vet hva som er spenning på når. Du kjenner vel noen som kan måle for deg? 

Ja, gul skal som sagt ha konstant 12V og rød tenningsstrøm. Er da nærliggende å tro den nye ledningen skal på rød, men ikke sikker på om den burde kjøre spenning ut igjen på bilens nett...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.