Jump to content
Bilforumet.no

Rate this topic

Recommended Posts

Hei godtfolk!

Har ett lite problem med pendlerbilen, en opel astra G 2000mod bensin 1.8

 

Ved kaldstart (kjøring til og fra jobb) så fusker bilen de første 500-1000meterene, så for plutselig å bli normal igjen... bilen kan da skrus av og på og den går fint.

Problemet kommer da kun når bilen har stått i noen timer. Fuskingen er desto verre hvis været er varmt!  ved minusgrader fusker ikke bilen.

Jeg har feilsøkt bilen med tech2 opptil flere ganger, men er ingen feilkoder lagret i bilen.

Har bytter kamakselføler, blokkert ut egr og byttet plugger uten at dette hjalp. Bilen får jevnlig service.

 

Har begynt å tenke om det kan være lambdaen som er på vei til å gå? Har noen vært borti lignende, eller har noen tips så blir jeg veldig glad hvis dere kan svare meg!:)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.