Jump to content

A4 - ikke spenning til drivstoffpumpe.

Rate this topic


firelude
 Share

Recommended Posts

Hei folkens! Etter at jeg frakoblet og tilkoblet batteriet på min A4 , 2.0 T FSI 05 mod får jeg ikke start... Den startet og gikk i ca 5 sek , deretter tørner motor rundt men tenner ikke. Jeg kontrollerte sikring til drivstoffpumpe - ok. Jeg satte på tenning og ved demontering av dekslet over releet til drivstoffpumpe ser jeg at releet fungerer men fremdeles ikke spenning til pumpe...??

Startsperre vil vel vise et nøkkelsymbol i dashbordet? Til drivstoffpumpen er det 4 tilkoblingsstikk, det er vel de ytterste  som er jord og + ? Hva er de andre 2 til....? Jeg har også måttet bytte batteri i fjernåpner/nøkkelholder pga dette var under 3 V . Nå fungerer sentrallåsen med denne og jeg var i den tru at da kjenner bilen igjen nøkkelen og på så vis ikke aktiverer startsperren....men det er kanskje ikke slik det virker..? Reelet sender vel signal til pumpen...men er det andre komponenter som kan overstyre dette???

 

Noen med et godt tips...?

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke farlig å laske over relé.
Hvis pumpe ikke starter når du lasker over relé er det høyst sannsynlig defekt pumpe.
Men, er greit å måle inn på kontakt på armatur og sjekke at det faktisk er 12v og jord der. De to tykke ledningene, de tynne er til tankmåler.

Bilforumet.no
Super Moderator
 

PM med tekniske spørsmål blir ikke besvart, lag en tråd i forumet.

Link to comment
Share on other sites

Heisann ! joda lasket over releet og alt var fremdeles like dødt.....det var da merkelig tenkte jeg og studerte nok en gang sikringer (hadde gjort det menge ganger tidligere)…..og?.....!!!

Det har vært noen i min garage å FJERNET!!! sikringen til brennstoffpumpen !! Når den ble satt på plass så....startet pumpen :-) Ahhhh!!!....så mye tid som jeg har brukt....vel vel ble jo litt klokere da...må se det positive i saken..

 

Takk for alle tips :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy