Jump to content

fredrift.


toms.
 Share

Recommended Posts

kjørte med bilen i går 2,2 diesel 03 mod. bilen ville ikke dra, fikk den litt opp i turtall, men virket som den gikk på tomgang. Prøvde å feilsøke (biltema feilkodesøker) fikk ingen feilkoder. Startet den etter en stund og da gikk den greit igjen. Noen som har opplevd det samme?

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By MariusPrimera
      Hei jeg er 17 år har en Nissan Primera GT 2.0 P10 
      Jeg sliter med når jeg starter bilen og la den gå i sånn 15sekunder så begynner motoren og fjuske litt. Det kommer også rar lyd ut av eksosen. Når jeg prøver og gi litt gass så er det nesten som en boble lyd og det er jeg ikke vandt til. Den går også veldig dårlig. Normalt har den 150 HP men når jeg prøvde den nå så var det som om den hadde 50hp. Jeg har sjekket puggene og der lå det vann. Jeg tok bort vannet og tørket av pluggene også. Tror kanskje det kom noe vann nedi motoren oppå stemplene. Håper På Hjelp :) Det  kom også etter jeg vasket motor rommet!
    • By snobben
      Når jeg starter motoren kald så går turtallet ned til 400-500 omdreininger.
      Og når han blir varm så går den på normale 800omdreininger.
      Hvis jeg stopper motoren når den er varm og skal starte den igjen så vil den nesten ikke det,åltså turtallet legger seg på 400 igjen og jeg må vente i 2-3min før jeg får normalt turtall igjen.Når jeg gir gass i 3 og 4 gir så er det ikke noe drag i den,som om det hadde vært 50hk i den.
      Dette skjer når den nærmer seg 4000 omdreininger,mister da kraft.
      Jeg mistenker luftmengdemåleren men er ikke sikker.Kan jo være lambdasonden oxo.
      Er det noen som kjenner igjen disse symptomene så setter jeg virkelig pris om du kan fortelle meg hva du gjorde for å få den til å gå fint igjen.
    • By Pioneer90
      Hei.
       
      Trenger vinterdekk til min scirocco.
       
      felger eller stålfelger ingen betydning.
       
      Er ikke intr i å bruke mye penger på dette, så viss noen har noen billige liggende så gi en lyd:)
      Litt usikker på hvilke størrelse jeg må ha på dekkene.
      Men de som har mer peiling kan vel gi en tilbakemelding.
  • Populære emner nylig

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies. Sjekk ut vår Privacy Privacy Policy