Gå til innhold
Bilforumet.no
janberil

Bytte toppakning audi 2.3e AAR.

Ranger emnet

Anbefalte innlegg

satte bilen i den bratteste bakken jeg fant, og lot den stå i 30 min. bilen hold 90 grader hele tiden, men når jeg skulle kjøre går den fram og tilbake mellom 90 til 95 grader. kjente på slangene etter en 30 mins kjøretur, og merket att slangen fra termostaten til radiator ikke var varm. termostaten er jo helt ny, men er vel den som er gåen. skulle kanskje ha kokt den først å sjekka om den åpna seg. etter kjøreturen skrudde jeg av motoren men holdt tenninga på, å da steig motoren til 100 grader, uten att radiatorvifta starta. så må fikse ny termostat å finne ut ka som feila radiatorvifta.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hadde du varmeapparatet på så kan dette være grunnen til at termostat ikke åpner og vann ikke går via radiator. Defekt termostat pleier åpne for tidlig, ikke for sent. Husk at retur-slange fra radiator normalt er mye kaldere enn tur-slange ;) Radiatorvifte starter normalt ikke før noe over 100 grader, og det er normalt at temp stiger rett etter at motor er skrudd av ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

litt nervøs når jeg kjørte bilen hjem ifra der jeg har skrudd, som da er en 30 mins kjøretur, så varmeapparatet sto på max hele veien hjem :P får ta meg en kjøretur i helgen når snøen har smeltet. men er det vanlig att temp skal ligge stabilt på 90 eller det normalt att den kan være noen grader over?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å opptimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Hvis du klikker videre på siden aksepterer du vår bruk av cookies.