Jump to content

Bakhøytalere og sub gir ikke lyd

Rate this topic


Herskeren
 Share

Recommended Posts

Hei!

 

Har gått til innkjøp av ein a4 1.8t 2002 Audi.

Da den hadde originalspiller kjøpte eg ein pioneer stereo eg skulle montere i bilen.

Dette var lettere sagt enn gjort. Det viste seg at ledningsnettet på bilen min ikkje er som i andre Audier og ved iso-kontakt fekk eg ikkje liv i spilleren. Det viste seg at spilleren ikkje fekk 12 volt på både rød og gul ledning, bare på rød. Løsningen blei å teipa gul og rød sammen.

 

Problemet er at når eg kobler phonokablene til spilleren og tvinner remote-control kabelen sammen med gul ledning ut frå phono-kabelen er det ingen lyd i bakhøytalerene og subben i hattehyllen. Har målt at det er 12 volt på remote-control.

 

Har lagt ved bilde av phonokabelen og lydkabelen fra bilen og ser at 2 av bilens "kontakter" ikkje stemmer overens med phonokabelen sine. Kan dette ha noke med problemet å gjere?

 

Hadde vert fantastisk om noken har ein løsning smile.gif

post-154412-0-05717600-1447440151_thumb.jpg

post-154412-0-38737300-1447440155_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det er en ekstern forsterker til bakhøyttalerne og bass.

Enten må du legge opp nye ledninger til høyttalerene og koble til org. forsterker for å få igang bass'en, eller så må du fikse egen forsterker og kjøre alt igjennom den.

Bilforumet.no
Super Moderator
 

PM med tekniske spørsmål blir ikke besvart, lag en tråd i forumet.

Link to comment
Share on other sites

Takker for rask respons! :)

 

Men skal det ikkje gå ant å få det til å fungere med dei ledningene som eg har no.

Kan det eventuelt gå ant å klippe av dei klipsene som er på lyd og phono og heller koble sammen ledningene manuelt med litt elektrikkerteip?

 

PS: Eg veit at bakhøytalere og subb fungerer. Før eg skifta spiller så fungerte dei.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Similar Content

    • By Yansch72
      Hei! Jeg har nettopp kjøpt en Mercedes c180 1994-modell. Men dessverre er anlegget i den helt utrolig elendig! Jeg har null peiling på Stereo og installering spør derfor om anbefalinger og tanker rundt hva jeg burde velge. Har ett budsjett på 10k. Hører mye på Punk og Glam-Rock om det hjelper 
    • By Fyrstikker
      Hei! 
      Har problemer med min Audi A4. Den fusker litt på tomgang og når jeg kommer litt opp i turtall ved hardt/normalt gasspådrag.
      Er jeg forsiktig på gassen og så vidt trykker den inn går den greit.
      Den begynner å riste litt og motorlampa begynner å blinke en stund før den forsvinner igjen under kjøring.
      Dette skjer ikke hvis jeg bare ruser motoren.
      Diagnose med Carly sier blant annet feilkode P0333. (Description: High Pressure Sensor (G65). 
      Har byttet denne sensoren og nå lyser ikke ECON-knappen konstant (noe den gjorde før bytte av sensor og gåen sikring). Nå lyser den ikke når jeg starter bilen, men lyser konstant etter en liten stund.
      Søker jeg opp denne feilkoden på nettet står det Knock Sensor 2 Circuit High Input (Bank 2) og ingenting om G65.
      Noen som har forslag til hva dette kan være og hva som kan prøves?
       
    • By Luff
      Hei hå, jeg har et sinnsykt irriterende problem med min a6 2005 2.7 TDi v6 sedan. Følgende er gjort med bilen: stage 1, egr blending, swirl flap delete og turbobytte.
      Bilen fungerer som bare juling når problemet ikke er tilstede. Problemet er aldri tilstede når jeg starter bilen mens den er kald eller varm, men midt i mellom. Jeg hadde bilen inne på verksted og de sa at jeg måtte bytte turbo, da feilkoden er p0299 turbocharger underboost, så byttet jeg turbo og problemet er der fortsatt. Denne turboen er elektrisk styrt med servo og eg stag inn i turboen. Dette følgte med ferdig kalibrert da jeg kjøpte den nye turboen. Noen som har tips? Spørsmål? 
       
      takker!
       
    • By FrkQuattro
      Okei! Jeg har en A4 1,8TQ 2004modell. Som ikke klarer å holde jevn strøm ved bruk av varme, men på tomgang uten å bruke varme, lys osv så holder den seg på 12,7 på batteriet. Har bestilt ny dynamo så håper det løser problemet! Men vil bare ha deres mening?
    • By mesmra
      Heisann. Jeg har et problem med en 2003 A4 Avant Quattro B6 8E5 2.5 V6 tdi AKE 180hk. Bilen starter og kjører aldeles normalt, men spontant slutter turbo å slå inn og motorlyden endres. Lyden blir skarpere, som om man hører metallet som beveges tydeligere. Den blir treg på gassen, og nekter å passere 3k rpm. Om jeg setter den i fri og setter klampen i bånn drar den seg opp til 3k rpm, blir liggende der litt, og slepper deretter av på gassen av seg selv (selvom jeg bånner den). Rett før den kommer ned til 2k rpm blir motorlyden normal igjen og feilen forsvinner, hvorpå motoren drar opp på 4k rpm i full fart og kan kjøres normalt. 2 minutter seinere er feilen plutselig tilbake. Dette forekommer uavhengig av motortemperatur. Jeg har blenda EGR (og åpna den igjen), skifta MAF og MAP, bytta de to elektroniske ventilene bak venstre lykta, bytta trykkregulatoren ved dieselfilteret, justert innsprøytning (og justert tilbake da det ikke hjalp), sjekka alle slanger etter lekasjer, rensa innsugsventilen som regulerer innsugsluft, bytta bremselyssensor (ikke relatert), bytta veivgiver og rensa turboen. Jeg har også gjort aktive målinger under kjøring og merket at idet feilen inntreffer går boost trykket til null. Alle feilkodene jeg hadde da jeg begynte er borte, med unntak av ikke relaterte ting som komfortelektronikk og slikt. Setter stor pris på om noen vet gode råd, for jeg er grundig lei.
  • Populære emner nylig

×
×
  • Create New...

Important Information

Bilforumet.no bruker cookies. Det brukes cookies til å måle trafikk, for å optimalisere siden, og for å kunne holde deg innlogget. Ved videre bruk av siden aksepterer du vår bruk av cookies.